Imas sve u plavom salonu uzmes i popunis odma na licu mjestalev77 je napisao/la:treba li doci sa onim formularom kad se uclanjujes ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
plavetniloo
- Kontakt:
koji si ti faktor da se mjesas u ovu pomenutu raspravu?konjicanin01 je napisao/la:muXmania je napisao/la:Kvalitetni smiri strasti, sta si ti sad doso da bacas suplje?
Ispred Amara je samo Zeljo, pa za mene je Stanic iznad kloca I bilo koji igrac koji je donio titulu.
Dzeko nikad ne moze dati ono sto je njemu Zeljo dao da zivi sto godina. Dobar je on al za Wolsburg I City, mene oni ne interesuju. Isto tako me ni reprezentacija ne interesuje mnogo, da ne budem pogresno shvacen jednostavno se ne radujem uspjesima iste. Vazni mi je go Zelje protiv Leotara nego da reprezentacija osvoji svjetsko prvenstvo.[/quo Koji debil moras biti dabi ovakvo nesto izvalio,cuj drazi mu go zelje protiv leotara ,nego uspjeh reprezentacije,svasta svakakvih bolesnika majko mila .Ali jasno mi je kad vidim ko sve navija za pomenuti klub onda je sve moguce,tucnjave na tribinama izmedju nekih frakcija ,klanova,ocito je momak da si ti neki ufurani sandzos pa ti do ove zemlje i nije stalo ,jos rasprave zasto se kosevo zove po velikanu BH nogometa zaista covjeku da se zgadi sve ,toliko da bi volio da bas zbog takvih kao ti zeljo dozivi neuspjeh u utorak.Omlovazavate decka koji je puno vise dao ZELJI nego obrnuto,eto jos bi vam trebao praviti i tribinu ,ma daj kako da ne,to je inace praksa u svjetu da poznati igraci dizu po jednu tribinu bivsem klubu,jadni ste stvarno i bolesni sto je jos opasnije.
"na vakat kupite karte za jug jer sve su prilike da će planuti danas!"- Nermin Numic Numa 
Da i? I meni je draži svako ko igra u Želji i sam Željo od reprezentacije, pa šta? Pravom navijaču je klub ispred repke 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Draži vam klub od naše reprezentacije? Od reprezentacije države za koju se ginulo toliko puta u historiji? Država koja je starija od Želje stotinama godina je vrijednija i treba biti duplo više poštovana! Da li vas je stid? A dobro, vidim da ste djeca, pa i donekle razumijem...žalosno
@Glodar ti i dalje ne možeš napraviti razliku između realnosti i osjećanja, objektivnog i subjektivnog? Evo ti primjer, ja gotivim više Silvu nego Ronalda ili Messija, ali neću reći da je bolji od njih, shvataš? Isto tako, Džeko je za mene puno veći čovjek nego je to Amar, ali ja i dalje više gotivim Amara, šta je frka to shvatiti?
@Glodar ti i dalje ne možeš napraviti razliku između realnosti i osjećanja, objektivnog i subjektivnog? Evo ti primjer, ja gotivim više Silvu nego Ronalda ili Messija, ali neću reći da je bolji od njih, shvataš? Isto tako, Džeko je za mene puno veći čovjek nego je to Amar, ali ja i dalje više gotivim Amara, šta je frka to shvatiti?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ode jug danas... onaj ko hoce na juznu neka danas podhitno kupi... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ovo je forum i svako ima pravo na misljenje a neces valjda na osnovu jednog misljenja da generalizujes stvar.kvalitet je napisao/la:Draži vam klub od naše reprezentacije? Od reprezentacije države za koju se ginulo toliko puta u historiji? Država koja je starija od Želje stotinama godina je vrijednija i treba biti duplo više poštovana! Da li vas je stid? A dobro, vidim da ste djeca, pa i donekle razumijem...žalosno
Meni je reprezentacija draga, ne mogu reći da nije, ali, ja živim u BiH i moram navijati za BiH (pa neću valjda za Urugvaj), dok kod klubova imaš mogućnost biranja, ja sam izabrao Želju i ne žalim zbog toga ni sekunde, a + o klubu se svakodnevno brinem, klub odigra 40-ak zvaničnih utakmica u sezoni + prijateljske, a reprezentacija desetak, sam skontaj koja se ljubav više nameće...kvalitet je napisao/la:Draži vam klub od naše reprezentacije? Od reprezentacije države za koju se ginulo toliko puta u historiji? Država koja je starija od Želje stotinama godina je vrijednija i treba biti duplo više poštovana! Da li vas je stid? A dobro, vidim da ste djeca, pa i donekle razumijem...žalosno
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jednostavno... PRVO ŽELJEZNIČAR pa sve ostalo... volim i repku kad igra bodrim je svim srcem al Željo je Željo...anonimni je napisao/la:Meni je reprezentacija draga, ne mogu reći da nije, ali, ja živim u BiH i moram navijati za BiH (pa neću valjda za Urugvaj), dok kod klubova imaš mogućnost biranja, ja sam izabrao Želju i ne žalim zbog toga ni sekunde, a + o klubu se svakodnevno brinem, klub odigra 40-ak zvaničnih utakmica u sezoni + prijateljske, a reprezentacija desetak, sam skontaj koja se ljubav više nameće...kvalitet je napisao/la:Draži vam klub od naše reprezentacije? Od reprezentacije države za koju se ginulo toliko puta u historiji? Država koja je starija od Želje stotinama godina je vrijednija i treba biti duplo više poštovana! Da li vas je stid? A dobro, vidim da ste djeca, pa i donekle razumijem...žalosno
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
navijanje za bih dodje ti ko "obaveza" jer si rodjen u toj drzavi... i to je fakt... a navijanje za klub je nesto prirodno... izabran si da navijas za taj ili taj klub i onda gra pratis cijeli zivot... a broj utakmica kluba u jednoj godini i reprezentacije se ne mogu porediti... i meni ce vazda klub biti ispred drzavne reprezentacije, sto ne umanjuje moje navijanje za bih... ali klub je klubanonimni je napisao/la:Meni je reprezentacija draga, ne mogu reći da nije, ali, ja živim u BiH i moram navijati za BiH (pa neću valjda za Urugvaj), dok kod klubova imaš mogućnost biranja, ja sam izabrao Želju i ne žalim zbog toga ni sekunde, a + o klubu se svakodnevno brinem, klub odigra 40-ak zvaničnih utakmica u sezoni + prijateljske, a reprezentacija desetak, sam skontaj koja se ljubav više nameće...kvalitet je napisao/la:Draži vam klub od naše reprezentacije? Od reprezentacije države za koju se ginulo toliko puta u historiji? Država koja je starija od Želje stotinama godina je vrijednija i treba biti duplo više poštovana! Da li vas je stid? A dobro, vidim da ste djeca, pa i donekle razumijem...žalosno
FOR PAUL
FOR PAUL
O tome i govorim, al' ne možeš ti objasniti to ovim mentolima...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Svakakvih bolesnika ces nac na ovoj temi 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Boga mi i istok je upitan ide k'o halvajovanmaksimovic je napisao/la:ode jug danas... onaj ko hoce na juznu neka danas podhitno kupi...
ma do utakmice ce sve karte otici k"o halva... samo nek ide i clanske i godisnje i sve sto vise...pinki je napisao/la:Boga mi i istok je upitan ide k'o halvajovanmaksimovic je napisao/la:ode jug danas... onaj ko hoce na juznu neka danas podhitno kupi...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
onda na zapad...pinki je napisao/la:Boga mi i istok je upitan ide k'o halvajovanmaksimovic je napisao/la:ode jug danas... onaj ko hoce na juznu neka danas podhitno kupi...
FOR PAUL
FOR PAUL
Pretpostavljam da ce nasi razmisliti i da se odstampaju karte za sjever u ponedjeljak, ili tokom dana u utorak pa da se pusti i to u prodaju, 2-3 hiljade bi moglo stati na pola tribine, ostalo tampon zona i njihovi navijaci.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ja zbog iftara odoh na istokjovanmaksimovic je napisao/la:onda na zapad...pinki je napisao/la:Boga mi i istok je upitan ide k'o halvajovanmaksimovic je napisao/la:ode jug danas... onaj ko hoce na juznu neka danas podhitno kupi...gospodski... ja uzeo tri zapad, cijena pristojna... necu valjda curu i njenog mladjeg brata voditi na jug...
- AvantiSignora
- Kontakt:
Hocel biti gdje prenos u utorak??
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
ja zbog iftara odoh na istok
[/quote]
sto da cujes kad top opali
... ma ide lagano flasica vode i sendvic na brzinu i jug ludnica aBd...
sto da cujes kad top opali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.