Safet Sušić - Pape
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Sta je ljudi, moguce je ovo
pa pape forsira napadacku igru, barca takvu igra, sto da ne
al nakon brazila aBd 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
jao zidak
jedan od debilnijih clanak koje je napisao, a ima ih dosta.
jedan od debilnijih clanak koje je napisao, a ima ih dosta.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- BritishCore
- Kontakt:
Reports from Spain, Dani Alves has already packed and is ready to exit Barcelona after hearing Avdija Vršajević is coming in package with Safet Susic.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Consigliere
- Kontakt:
Koliko naslova i rasprava radi pijanice Tomislava Zidaka. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ova prica je jednako smjesna onoj da Barabarez vodi reprezentaciju BiH.
Safet je limitiran trener i skroz druga filozofija fudbala od one koju ima Barselona.
Safet je limitiran trener i skroz druga filozofija fudbala od one koju ima Barselona.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Safet će trenirat' Barcu kad ja budem ziogu Beyonce.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Dali treniro ili ne nas je i ne treba ga ponizavati jedan je Pape
Putuj Pape i ne naginji se kroz prozor.
Dok se ne vratimo iz Brazila nema govora od odlasku, a još ako tamo ostvarimo dobar rezultat pa treba mu dati šta god poželi samo da ostane na našoj klupi.
Dok se ne vratimo iz Brazila nema govora od odlasku, a još ako tamo ostvarimo dobar rezultat pa treba mu dati šta god poželi samo da ostane na našoj klupi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja sam siguran u odlazak u Brazil, a ne sumnjam da ce nas voditi i na EP 2016. kroz kvalfikacije.bagrcavi je napisao/la:Putuj Pape i ne naginji se kroz prozor.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Putuj Pape i ne naginji se kroz prozor.![]()
Ja sam siguran u odlazak u Brazil, a ne sumnjam da ce nas voditi i na EP 2016. kroz kvalfikacije.
zasto ocekujes od limitiranog trenera da nas vodi i dalje ? zar takve ne treba nogirati il ?Elegant je napisao/la:Ova prica je jednako smjesna onoj da Barabarez vodi reprezentaciju BiH.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Koliko su ovi mediji otišli u neku stvar, čuj Sušić na meti Barcelone. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuj limitiran trener. Znam da svakakvih ima strucnjaka na forumu, ali i vi idete u krajnost bas kao i ova informacija za Barselonu. Pape forsira igru kratkih pasova, tecnu igru, napadacki orijentisanu. Mozda ima tu necega, ali poslije rep. sam ubijedjen da ce voditi neki jaci klub. Sto se tice taktike i postavljanja igre, Pape je tu maestralan
Sad ne bih o tome kako se on postavlja medijima, kako "skautira" igrace (nije njegov posao ali i tu se radi dobro), njegov stajling (eto vase limitiranosti) i sl...
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 21 jul 2013, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ajde, navikli smo na prepade nogometnih stručnjaka katkad na ovoj temi.
Svi se u sve razumiju u ovoj našoj lijepoj BiH. Zato i jesmo gdje jesmo.
Svi se u sve razumiju u ovoj našoj lijepoj BiH. Zato i jesmo gdje jesmo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ciste podvale sa strane,sta je svrha ovog teksta,ne kontam..mozda unijeti neku vrstu nemira ili sliscno..Tesla je napisao/la:Ne vjerujte onome što piše zakleti neprijatelj Bosne i Hercegovine, čovjek kojem bi pozavidio i Ante Pavelić na tekstovima. Do jučer je ismijavao BiH i nazivao našu repku bošnjačkom, a danas bi dao desnu ruku da BiH ne ode na SP u Brazil.
Ali Pape u Barci,nista od toga
SLOBODA NAVIJAČIMA
Vidim ja sto sta limitiranog u tvom postu.Elegant je napisao/la:Ova prica je jednako smjesna onoj da Barabarez vodi reprezentaciju BiH.
Bitno je da si ti veleklasni strucnjak fudbala, koji je vodio vrhunske klubove ala Real,Barca, Bayern spoznao ko je limitiran u fudbalu, a ko ne.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Je li moguce da si se ti javio, pa gdje si do sad ?velez_mostar je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Argument kao i poslijednjie 3-4 godine, jako uvijerljiv
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ovako iz Jakesa ili Popovace,odgovaraju na pitanja.emir79 je napisao/la:Je li moguce da si se ti javio, pa gdje si do sad ?velez_mostar je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Argument kao i poslijednjie 3-4 godine, jako uvijerljiv
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
znači da nije lafina, potvrdio je i Pape .. sekunde mu ne bih zamjerio da ode u Barcu, pa ko bi "normalan" odbio Barcu?! sa druge strane, ima priliku da postane prvi selektor koji će BiH odvesti na jedno veliko takmičenje .. zbog toga, vjerujem da će odbiti Barcu, ako dobije zvaničnu ponudu .. al' ako bi mogao biti i trener i selektor
Znam zbog čega me zovete. Moj prijatelj Ćalasan rekao mi je da sam spomenut u nekim razgovorima. Međutim mene niko nije kontaktirao i mislim da to sada nije ni realno. Vjerujte mi da ja o tome ni ne razmišljam"
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
pa nije nemoguce voditi i repku i klubJTS je napisao/la:znači da nije lafina, potvrdio je i Pape .. sekunde mu ne bih zamjerio da ode u Barcu, pa ko bi "normalan" odbio Barcu?! sa druge strane, ima priliku da postane prvi selektor koji će BiH odvesti na jedno veliko takmičenje .. zbog toga, vjerujem da će odbiti Barcu, ako dobije zvaničnu ponudu .. al' ako bi mogao biti i trener i selektor![]()
Znam zbog čega me zovete. Moj prijatelj Ćalasan rekao mi je da sam spomenut u nekim razgovorima. Međutim mene niko nije kontaktirao i mislim da to sada nije ni realno. Vjerujte mi da ja o tome ni ne razmišljam"
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.