Dila Gori ili Utrecht,protiv ostalih imamo jako male sanseBertone7 je napisao/la:Mogući protivnici Hajduka:
Beroe/Hapoel Tel Aviv (1:4)
Dila Gori/Aalborg (3:0)
Differdange/Utrecht (2:1)
Metalurg Donetsk
Sevilla
Kuban Krasnodar
Najbolje kad bi Differdange napravio senzaciju. Od ostalih najprihvatljivija Dila Gori.
Hajduk Split
Re: Hajduk Split
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- alan_kardec
- Kontakt:
andro234 je napisao/la: sve osim seville i kubana je dobar/solidan zdrijeb
i Hapoel je preyebena ekipa, uvjeren sam da nisu ništa slabiji od Kubana.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
metalurg donetsk, a ne harkiv ljudi
izbjec hapoel, kuban i sevillu, ostalo je prolazno.

izbjec hapoel, kuban i sevillu, ostalo je prolazno.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Tudor na sinoćnoj presici.
Posebno je pohvalio Anđelkovića i Mikanovića! A što se tiče nekih igrača koji (ni)su igrali (Kiš, Mujan, Bencun itd) rekao je da će rotirati i pružiti šansu svakome.
Protiv Rijeke najavio je bolji Hajduk. Pa, nadajmo se tome
[youtube][/youtube]
p.s. sablasno prazan Poljud (par fotki sa tekme)
http://infozona.hr/foto/hajduk-turnovo/781/27724
Posebno je pohvalio Anđelkovića i Mikanovića! A što se tiče nekih igrača koji (ni)su igrali (Kiš, Mujan, Bencun itd) rekao je da će rotirati i pružiti šansu svakome.
Protiv Rijeke najavio je bolji Hajduk. Pa, nadajmo se tome

[youtube][/youtube]
p.s. sablasno prazan Poljud (par fotki sa tekme)
http://infozona.hr/foto/hajduk-turnovo/781/27724
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Vidim profa mi bio na utakmici
Ja mislim da će Hajduk uspjeti da ne izgubi, ili da bar da gol i ne izgubi više od gola razlike, tj. mislim da će proći. Ali bit će to neizvjesna utakmica do samoga kraja. Posle je sve moguće kad su oni u pitanju.

Ja mislim da će Hajduk uspjeti da ne izgubi, ili da bar da gol i ne izgubi više od gola razlike, tj. mislim da će proći. Ali bit će to neizvjesna utakmica do samoga kraja. Posle je sve moguće kad su oni u pitanju.
Saznah da je Vršajević ozlijeđen pa je zato umjesto njega igrao Mikanović koji ga je odlično zamijenio (dvostruki asistent i najbolji na terenu).
Ne znam kakva je ozljeda u pitanju kod Avdije.
Dajte nam Sevillu
Dila Gor/Aalborg
Ovo je odličnooo, samo da se prođu Makedonci
) Sretne kugle napokon 
Ne znam kakva je ozljeda u pitanju kod Avdije.
Dajte nam Sevillu

Dila Gor/Aalborg

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Večeras, na Poljudu, na rasporedu je 116. Jadranski derbi!!
Statistika je na strani Hajduka (53 pobjede, 36 remija i 26 poraza), međutim u zadnjih par godina češće je Rijeka dolazila do pozitivnog rezultata. Zadnja Hajdukova pobjeda na Poljudu bila je 07. kolovoza 2011. god., dakle prije dvije godine. Ono što treba spomenuti jest da niti jedna utakmica na Poljudu nije završila bez golova.
Rijeka dolazi u euforiji i na krilima dobro odrađenih priprema i odličnog starta u sezoni (pobjeda protiv Istre i u Europi protiv Velšana). Rijeka ima i šolde, a time i igrački kvalitetnije pojedince. Kostur ekipe je od prošle godine uz par pojačanja iz Dinama. Benko, Tomečak, Alispahić, Jugović, Brezovec, Krstanović, Knežević, jedan stvarno respektabilan, dobar, iskusni tim. Ovo je njima trenutno najveći test i sigurno će dati sve od sebe da pobjede i ostvare dobar rezultat.
S druge strane, iz godine u godinu sve mlađi i mlađi Hajduk, bez šoldi, bez pojačanja osim iz vlastitog juniorskog kadra, sa respiratorom na plećima, ali jedan poletan Hajduk željan dokazivanja kojeg su neki već otpisali na početku sezone. Hajdukovci se borbenošću i trkom trebaju oduprijeti iskusnijoj i napadački moćnijoj Rijeci, uz pomoć Torcide koja će im biti dodatni vjetar u leđa. Tudor će vjerojatno i dalje pokušati igrati 4-3-3, sa isturenim Kouassiejem u napadu i dvojicom krilnih napadača (Kiš ili Mujan ili Bencun). Kalinić, Jozinović, Milović, Maloča, Mikanović/Vršajević, Anđelković, Sušić, Caktaš bi trebali biti u početnom sastavu uz uvijek otvorenu mogućnost neke rošade kao što je to bilo i protiv Turnova.
Rijeka je lagani favorit, ali vjerujem u Hajduk, dobru igru i pobjedu. Očekujem jedno 15-tak tisuća navijača, dobru atmosferu, a do jučer je prodano 4061 pretplatna ulaznica.

Statistika je na strani Hajduka (53 pobjede, 36 remija i 26 poraza), međutim u zadnjih par godina češće je Rijeka dolazila do pozitivnog rezultata. Zadnja Hajdukova pobjeda na Poljudu bila je 07. kolovoza 2011. god., dakle prije dvije godine. Ono što treba spomenuti jest da niti jedna utakmica na Poljudu nije završila bez golova.
Rijeka dolazi u euforiji i na krilima dobro odrađenih priprema i odličnog starta u sezoni (pobjeda protiv Istre i u Europi protiv Velšana). Rijeka ima i šolde, a time i igrački kvalitetnije pojedince. Kostur ekipe je od prošle godine uz par pojačanja iz Dinama. Benko, Tomečak, Alispahić, Jugović, Brezovec, Krstanović, Knežević, jedan stvarno respektabilan, dobar, iskusni tim. Ovo je njima trenutno najveći test i sigurno će dati sve od sebe da pobjede i ostvare dobar rezultat.
S druge strane, iz godine u godinu sve mlađi i mlađi Hajduk, bez šoldi, bez pojačanja osim iz vlastitog juniorskog kadra, sa respiratorom na plećima, ali jedan poletan Hajduk željan dokazivanja kojeg su neki već otpisali na početku sezone. Hajdukovci se borbenošću i trkom trebaju oduprijeti iskusnijoj i napadački moćnijoj Rijeci, uz pomoć Torcide koja će im biti dodatni vjetar u leđa. Tudor će vjerojatno i dalje pokušati igrati 4-3-3, sa isturenim Kouassiejem u napadu i dvojicom krilnih napadača (Kiš ili Mujan ili Bencun). Kalinić, Jozinović, Milović, Maloča, Mikanović/Vršajević, Anđelković, Sušić, Caktaš bi trebali biti u početnom sastavu uz uvijek otvorenu mogućnost neke rošade kao što je to bilo i protiv Turnova.
Rijeka je lagani favorit, ali vjerujem u Hajduk, dobru igru i pobjedu. Očekujem jedno 15-tak tisuća navijača, dobru atmosferu, a do jučer je prodano 4061 pretplatna ulaznica.

4400 pretplata prodano zasada,prošle godine sveukupno ih je bilo prodano oko 4600 
Sastav za danas:
Kalinić
Mikanović-Maloča-Milović-Jozinović
Sušić-Anđelković-Caktaš
Kouassi-Maglica-Kiš
Franko Andrijasević će biti spreman za Turnovo

Sastav za danas:
Kalinić
Mikanović-Maloča-Milović-Jozinović
Sušić-Anđelković-Caktaš
Kouassi-Maglica-Kiš
Franko Andrijasević će biti spreman za Turnovo
HRHB
HRHB
Prenosi li iko ovo??
http://webfirstrow.eu/sport/football.html" onclick="window.open(this.href);return false;bavarka je napisao/la:Prenosi li iko ovo??
imas ovde link,al' pise da pocinje od 9 veceras.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
http://sportska-tv-wizi.****.de/p/hnlflash.html" onclick="window.open(this.href);return false;
b lo g sp o t
je umjesto zvjezdica, sve sastavljeno, i radi link, hvala
je umjesto zvjezdica, sve sastavljeno, i radi link, hvala

malo stopa al moze se gledati....
Zdravko "reaguj" i do zime dovedi Kouassija! 

25 milja haha ludilo.svaka cast
HT 1-0 Maglica
Odlicna igra Hajduka,obrana malo steka,Kouassi iznesen na nosilima sa travnjaka tako da ce ga vjerovatno zamijeniti Mujan
Torcida razara sa sjevera
,odlicna atmosfera
Odlicna igra Hajduka,obrana malo steka,Kouassi iznesen na nosilima sa travnjaka tako da ce ga vjerovatno zamijeniti Mujan
Torcida razara sa sjevera

HRHB
HRHB
Hajduk bolji, ali opet nije to tako dobro. Rijeka je imala 2 odlicne sanse, a igraju lose.
Nadam se boljem drugom dijelu.
Nadam se boljem drugom dijelu.
RIP CITY!
daleko je ovo od odlicne igrre,solidno jest ali moze dosta bolje!puno lopti gubimo na sredini i imamo srecu da nismo primili go,jozo i maloca najgori!
Vidi se u kakvim je Hajduk **** kad im je Jozinović ponajbolji igrač, a do ove sezone nije mogao ni na klupi biti.
jozo je za pivarica i ibaneza izmislio nogomet!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.