kako bih volio da ih mlatnemo, pa onda nek dođu da nas gledaju u Talinu ili Helsinkiju..corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu
Potcijenjuju ljudi odbice im se o glavu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- karlovacko
- Kontakt:
Nije valjda da ne zna niko ,moram javit' frajeru sto dolazi sa strane ...karlovacko je napisao/la:karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- samir_tm87
- Kontakt:
karlovacko je napisao/la:karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
sto ce ti udruzenje o.O
ja sam maloprije bio na Grbavici, il sam pobudalio, il neradi udruženje
[/quote]
ako si bio maloprije na grbavici(ja bio u 13:00) morao si zateci sljedece
: obrazaca za clanske karte bilo nestalo
pa se moralo cekati oko pola sata da dodju isti-nisam sam cekao na svu srecu bilo je tu jos oko 20 momaka
...za to pola sata koliko sam ja gore bio-cekao non stop su se kupovale karte za utakmicu u utorak
...kako god aktivno je na grbavici
...numa je rekao da ce biti veceras do 18:00
...
pa izvolite...informacije sa lica mjesta

ako si bio maloprije na grbavici(ja bio u 13:00) morao si zateci sljedece

pa izvolite...informacije sa lica mjesta

A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
S takvim njihovim pristupom (naravno ako je to istina) sanse nam rastu na nekih 15-20%inacefindecko je napisao/la:kako bih volio da ih mlatnemo, pa onda nek dođu da nas gledaju u Talinu ili Helsinkiju..corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Daj Bože.corleone87 je napisao/la:odbice im se o glavu.
Pomolit ću se za Želju u utorak, vrijeme je više, brate.

Hayley <3
Volimo mi malo pokvariti planove kad nas ovako unaprijed otpisu i rezervisu hotele. Sjecam se da je Newcastle rezervisao hotel u Norveskoj i onda par dana poslije morali ipak otkazati i doci do nas da vide kakvih hotelcica imamo
Istorija se inace ponavlja, neka se i prekosutra malo ponovi.

Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 21 jul 2013, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Nisu oni svijesni sta ih ceka na Kosevu, ima da se padnu pod atmosferu to sam siguran. A opasno nas podcjenjuju kao i prvoj utakmici bili su uvjereni u prolaz.
Samo hrabro, siguran sam da nam igraci nece pasti pod euforiju i pregoriti.
Samo hrabro, siguran sam da nam igraci nece pasti pod euforiju i pregoriti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- karlovacko
- Kontakt:
Ne treba meni ,pita me frajer koji dolazi sa strane hoce l' radit' udruzenje valjda hoce da uzme nesto ...samir_tm87 je napisao/la:karlovacko je napisao/la:karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
sto ce ti udruzenje o.O
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Oni su nas potpuno potcijenili (plus za nas), a naši igrači će sigurno dobiti motiv više radi ovoga (plus za nas), igramo pred našim navijačima (plus za nas).
Za sve ti hvala Amare!
nemate pojma koliko bi mi bilo drago da ih nabijete na kosevu zbog ovoga
http://sportsport.ba/ino_fudbal/iz-plze ... inu/109624" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/iz-plze ... inu/109624" onclick="window.open(this.href);return false;
srcu draga boja plava
Neka neka, ovako je izasla informacija za Grčku da su rezervisali hotele u Brazilu pred utakmicu protiv naše repke.
A znamo svi kako je Grčka prošla na toj utakmici
A znamo svi kako je Grčka prošla na toj utakmici

Zadnja izmjena: shzna, dana/u 21 jul 2013, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jučer pričam sa jaranom koji je upućen u ovo za stadion... Koldžo i opština NS je već dala oko 50.000 (mimo onoga što su dali za izradu idejnog projekta) za izradu projekta (izgleda da napadamo pogrešnog čovjeka, jedinog koji se konstantno zalaže za ovo). Sad se čekaju ostali da kažu sa koliko mogu učestvovati u izradi tog projekta. Do sada imamo samo idejni projekat, sada treba to prenijeti na nacrte i sl.
Šteta što ga nisam sllušao sve što je govorio ali između ostalog što je govorio, nude se ljudi koji su spremni uložiti svoj novac u gradnju stadiona...
Šteta što ga nisam sllušao sve što je govorio ali između ostalog što je govorio, nude se ljudi koji su spremni uložiti svoj novac u gradnju stadiona...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- corleone87
- Kontakt:
Ma vrijeme je vala vise.badblueboylivno je napisao/la:Daj Bože.corleone87 je napisao/la:odbice im se o glavu.
Pomolit ću se za Želju u utorak, vrijeme je više, brate.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Tako to radi većina ozbiljnih ekipa, bar na zapadu je to tako.Nije to nikakvo podcjenjivanje.I jedno je rezervacija a drugo unajmljivanje.Oni su rezervisali i u Talinu i u Helsinkiju, znači jedan će svakako otkazati a možda i oba ako bude sreće za Želju i vas.inacefindecko je napisao/la:kako bih volio da ih mlatnemo, pa onda nek dođu da nas gledaju u Talinu ili Helsinkiju..corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu
Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za desetkenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj

- mentalitet87
- Kontakt:
moze to u neku ruku i dobro biti,bit ce nas preko 24 milje ondakenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj

jednom pitar-uvijek supak
-
- Kontakt:
da se bar u pola ovoliko raje interesuje kad igramo sa travnikom ili nekim prosjecnim ekipama posjecenost na stadionu bi bila puno veca
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Google [Bot], Lokomotifa, svrakino1921 i 57 gostiju.