FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
balotelli je igrač koji je propao, teško interu sa njim....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- rob do bagro
- Kontakt:
Balotelli je zvijer...dobar je to igracMirza_Hordas je napisao/la:balotelli je igrač koji je propao, teško interu sa njim....
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
dobar jest... ali ima pervelik ego. mogao bi imati problema zbog toga.rob do bagro je napisao/la:Balotelli je zvijer...dobar je to igracMirza_Hordas je napisao/la:balotelli je igrač koji je propao, teško interu sa njim....
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Balotelli je zvijer...dobar je to igracMirza_Hordas je napisao/la:balotelli je igrač koji je propao, teško interu sa njim....
zvijer koja propada

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- rob do bagro
- Kontakt:
To je mozda mali problem...ali ostalo je sve na svom mjestu
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
to nije mali to je najveci problem za jednog fudbalera prepotentnost ufuranost a kad potrci sam sebi zapne...
EDIT:moze on bit prepotentan al kakvu golcinu zabi **** oca...

EDIT:moze on bit prepotentan al kakvu golcinu zabi **** oca...

Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 09 dec 2009, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
U golcine Balotelija. slicno kao Ronaldo sinoc.
- rob do bagro
- Kontakt:
jest jest mozda...ali kakav gol Ballotelija strava 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Greska golmana,jbt lopta je isla po sredini,samo on kreno na jednu stranu pa se vratio...
Al eto fino za vidjet
Al eto fino za vidjet

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hehehe kao sto sam rekao najmanje dva razlike...Nema sta rutinska pobjeda kako kazu....Al Zanneti je definitivno igracina kako taj covjek igra u 36 godini...gdje god Mou ga stavi najbolji je....igrace baca na oko... Idemo na najteze Real ili Manchester sto bi volio 
P.s. Gdje su sad kriticari Ballotelia hoce li se demantovati nakon ove tekme
Edit- mozda je golman pogresno procjenio ali udarac je bio prejak

prije bi se reklo fantastičan udarac balotelija, u stilu ronalda. lopta za koju golman nikad ne zna da li će skrenuti ili zadržat pravac, kao dževad prekazi nekada u svoja vremena
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
cappy je napisao/la:Hehehe kao sto sam rekao najmanje dva razlike...Nema sta rutinska pobjeda kako kazu....Al Zanneti je definitivno igracina kako taj covjek igra u 36 godini...gdje god Mou ga stavi najbolji je....igrace baca na oko... Idemo na najteze Real ili Manchester sto bi volio
svaka mu čast na golu ali ja i dalje mislim da je on kloc
neznam šta napisat nakon ovakve utakmice koja je bila sve samo ne lagana.. pogotovo ne za gledat...
prvih 30 minuta totalna katastrofa od igre, nismo im prišli do gola....među gorima u prvih 30 minuta je bio definitivno Balotelli.. i onda u 31oj minuti tata Zanetti pođe da probija koda mu je 20 godina... nevjerovatna solo akcija i fenomenalna peta dotad najgoreg balotellija i zakucavanje Eto'a.. i nakon gola ponovo nas nigdje
2. poluvrijeme kao i prvo, strepnja !!! najgori ponovo bio Balotelli.. koji je izgubio i preko 10 lopti u cijeloj utakmici,a od toga mi je najviše zasmetalo što mu nitko nije ni jednom zazviždao ( a sjetite se Muntarija ili Quaresme )... i taman kad mi je počupao sve živce on opali onako slobodni udarac i zabije onakvu golčinu... neznam.. bilo mi je i malo krivo što je baš on dao taj gol jer će se sad još više međedina "napuhat"...
također je na terenu bio vrlo loš i Milito, za neprepoznat i ovo mu je zasigurno najgora utakmica u dresu Intera..
od boljih su bili Zanetti, Lucio i Eto'o
ja se ipak u ždrijebu nadam lakšem protivniku .. daj nam Bože Bordeauxa.. nikako nebi volio Reala i Chelsea..
od jačih ako moram volio bih da dobijemo Arsenal..
prvih 30 minuta totalna katastrofa od igre, nismo im prišli do gola....među gorima u prvih 30 minuta je bio definitivno Balotelli.. i onda u 31oj minuti tata Zanetti pođe da probija koda mu je 20 godina... nevjerovatna solo akcija i fenomenalna peta dotad najgoreg balotellija i zakucavanje Eto'a.. i nakon gola ponovo nas nigdje
2. poluvrijeme kao i prvo, strepnja !!! najgori ponovo bio Balotelli.. koji je izgubio i preko 10 lopti u cijeloj utakmici,a od toga mi je najviše zasmetalo što mu nitko nije ni jednom zazviždao ( a sjetite se Muntarija ili Quaresme )... i taman kad mi je počupao sve živce on opali onako slobodni udarac i zabije onakvu golčinu... neznam.. bilo mi je i malo krivo što je baš on dao taj gol jer će se sad još više međedina "napuhat"...
također je na terenu bio vrlo loš i Milito, za neprepoznat i ovo mu je zasigurno najgora utakmica u dresu Intera..
od boljih su bili Zanetti, Lucio i Eto'o
ja se ipak u ždrijebu nadam lakšem protivniku .. daj nam Bože Bordeauxa.. nikako nebi volio Reala i Chelsea..
od jačih ako moram volio bih da dobijemo Arsenal..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Strasan gol Balotelia
Ma da je i golman mogao bolje intervisati.

potpis. samo umjesto kloc rekao bih prepotentna "zviijezda".Mirza_Hordas je napisao/la:cappy je napisao/la:Hehehe kao sto sam rekao najmanje dva razlike...Nema sta rutinska pobjeda kako kazu....Al Zanneti je definitivno igracina kako taj covjek igra u 36 godini...gdje god Mou ga stavi najbolji je....igrace baca na oko... Idemo na najteze Real ili Manchester sto bi volio
svaka mu čast na golu ali ja i dalje mislim da je on kloc
inter ispada odmah u knock out fazi. ne znam stvarno koji bi oni jaci klub mogli pobijediti
super mario balotelli , strasan gol i bice to igrac od kog ce se protivnicima intera tresti gace
Karim_Madrid je napisao/la:prodana dusa..u Realu sa takim izjavam nebi doceko Dec.materazzi je napisao/la:super mario balotelli , strasan gol i bice to igrac od kog ce se protivnicima intera tresti gace![]()
jesi li ti navijac intera ili reala?
U nedjelju od 15 sati Atalanta - Inter-...Oba tima igraju bez trenera
zbog iskljucenja u prosloj tekmi....Za Inter nece igrati Samuel ( pojacanje je to ) i Stankovic zbog povreda, kao ni Munteri zbog kartona.... Ukupan omjer je 13 - 16 - 21...U nedjelju 22 

ma nebi smjelo biti problema , sigurna pobjeda
Oglasio se balotelli i zatrazio od novinara da prestanu pisati lazi o njemu , potvrdio je da ima strasno dobar odnos sa mourinhom , i da ga u osnovi ne zanima sta drugi govore o njemu ali je rekao da sve informacije u posljenje vrijeme koje su objavili o njemu su bile laz , te trazi malo objektivnosti od novinara , takodje je rekao da mu je draza ona peta za asistenciju ettou nego njegov gol .
U milano je stigla delegacija gane koja ce pokusati da ga nagovori da igra za njih
Oglasio se balotelli i zatrazio od novinara da prestanu pisati lazi o njemu , potvrdio je da ima strasno dobar odnos sa mourinhom , i da ga u osnovi ne zanima sta drugi govore o njemu ali je rekao da sve informacije u posljenje vrijeme koje su objavili o njemu su bile laz , te trazi malo objektivnosti od novinara , takodje je rekao da mu je draza ona peta za asistenciju ettou nego njegov gol .
U milano je stigla delegacija gane koja ce pokusati da ga nagovori da igra za njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.