admin je napisao/la:Pošto vidim da moje upozorenje niko ne benda, obecavam da ću banovati onoga ko nastavi ovdje diskusiju o Želji.

ovaj kozamarac ima strasan sut. Valjda ce znati jos nesto pored toga
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
admin je napisao/la:Pošto vidim da moje upozorenje niko ne benda, obecavam da ću banovati onoga ko nastavi ovdje diskusiju o Želji.

A meni je najveci papanluk kad neko napise sh umjesto š........nukleusmember je napisao/la:jedna digresijica
zadnjih godina se dosta uradilo na depapanizaciji kluba,taj kredit dijelom ide upravi a malo vechim dijelom ovoj nashoj novoj generaciji navijacha,eh sada, ono shto mi itekako smeta je ova nova pjesma "mi smo divovi" koja je ultra papanska,chak mi je papanskija od one "volim svoga shampiona kao ochi svoje" a i one mozhdionicharsko luzerske koju pjevaju BHF "bosnom behar behar",shto je najgore dosta se raje poistovjetilo sa tom stvarkom,a ja kad je god chujem imam osjechaj da chu dobiti rak mozga,grozna numera fakat,ovaj moj apel chu proslijediti i nashoj upravi,gradski smo klub zaBoga,mozhemo mi to puno bolje,i da nam se vishe nikada ne ponovi mirza sholjanin
vvvbk
ne prosipaj senukleusmember je napisao/la:jedna digresijica
zadnjih godina se dosta uradilo na depapanizaciji kluba,taj kredit dijelom ide upravi a malo vechim dijelom ovoj nashoj novoj generaciji navijacha,eh sada, ono shto mi itekako smeta je ova nova pjesma "mi smo divovi" koja je ultra papanska,chak mi je papanskija od one "volim svoga shampiona kao ochi svoje" a i one mozhdionicharsko luzerske koju pjevaju BHF "bosnom behar behar",shto je najgore dosta se raje poistovjetilo sa tom stvarkom,a ja kad je god chujem imam osjechaj da chu dobiti rak mozga,grozna numera fakat,ovaj moj apel chu proslijediti i nashoj upravi,gradski smo klub zaBoga,mozhemo mi to puno bolje,i da nam se vishe nikada ne ponovi mirza sholjanin
vvvbk
Nema na cemu brate , jedan od clanova UO je moj prvi dzakaro (od sestre i brata)....I vidjeces da su u stanju i raskinuti ugovore sa 2-3 ako nesto krene naopako. Plus Irfan malo vise timski igra nego ranije jer je spreman da mu Melunovic ide na klupu i sam se angazovao da nadje puno boljeg spica nego sto je Melunovic.Uglavnom ...HM zelje su ispostovane...Trazio je Vuleta , puzigacu , Travancica...sve je dobio....Irfan je zavrsio Komazeca i to treba javno reci...on nije bio u Husrefovom fokusu i cak je mislio da je njega nemoguce dovesti. Istina je da je Komazec imao otvorene opcije za Rusiju ali mu je propalo. Nista od svega nabrojanog ne bi bilo realizovanog da nismo dobili neke pare od malezijca...jer su svi od nabrojanih trazili nesto "na ruke". Ovo ti je jedina istina o dovodjenju igraca u zadnjih 10 dana.htcxone je napisao/la:dobro su se sjetili ja bi im i za proslu godinu pustio utakmicu u bjeljini i u travniku a za godsnji i regres onu u srebreniku!stadion je napisao/la:Sutra je zajednicki rucak igraca , uprave i UO. Na tom rucku ce im biti upucena zadnja upozorenja tj sta se ocekuje od njih. Pobjeda i prolaz dalje.. Naravno trazice se glat pobjeda sa najmanje 2 razlike da donekle spere gorak okus 2 poluvremena u Albaniji. Poslije tekme "nema kajanja" a u slucaju neke budalastine (opet) umjesto septembarske plate ..dobice CD sa 2 poluvremenom iz Albanije. Ovo im je obecanje UO i uprave naseg kluba....BICE ZESTOKO KAZNJENI..
Pa da vidimo gospodo igraci , do vas je !!
@stadion , hvalla na info
Komazec dolazi nocas. Kad tj u koliko sati ne znam. Poslao je poruku u klub da mu kazu kada je sutra tekma -trening na kojem ce se pojaviti. Sto se pjesama tice, mislim da samo trebamo prestati pjevati ono ...igraj sarajvo , nema veze...ostalo je okmiky_hz je napisao/la:Sutra se igra sa Famosom,ako je ovaj vec dosao(nemam informaciju) imat cemo priliku odma sutra da ga vidimo
Da vas podsjetim.BegAx je napisao/la:A Maletic?sarajlija je napisao/la:Nikola Maribor on je veoma dobra ima ljevicu, brz, prodoran ali dali cemo imati mi para za njega....![]()
Ta dvojica momaka i super, onda Melunovic adio iz kluba amin!
Dodje li Maletic , morace potpisati da ce igrati jos 2 god. i on trazi neku sumu na ruke...samo zbog toga mu traze ovo a on kao i Vule najmjerava igrati jos ovu sezonu ili cak polusezonu. Nisam nista pricao u vezi njega i stvarno nista ne znam osim ovoga sto sam napisao u vezi ugovora.htcxone je napisao/la:@stadion
ajd nek je i njima doslo iz gujce u glavu![]()
en mozes sa nasim igracima nego na ovaj nacin... nego, je li istina ovo za maletica da je ciđen u gradu?
a sta je onda husref mislio ako nije htio napadaca? igrati sa TREĆOM STATIVOM(melunovicem)???
htcxone je napisao/la:irfan je onda NULA menadzer cim od onoga pokusava napraviti IGRAČA
ajd nek je irfo dosao tobe, nek pocne za klub raditi jer ocito da rijetko ubode sa igracem...
a valjda je i onaj malezijac ostavio koju markicu
Slatke muke.emir18 je napisao/la:Dodje li Darko mi onda imamo extra ekipu,sad samo kako ce se to uklopiti Darko i suljaga po krilima :kava:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.