Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Danas prva pripremna ocekujem od Isca da izdominira!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
lijepo,lijepo,skupljaju se pare za BaleaSaurman je napisao/la:Za sad 25 mil u kasi od blesavog Lauretnisa, još samo da im Perez utrpa Higuaina za 35 mil i ovaj prelazni rok se može nazvati uspješnim.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Cautinho
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo je trica,a ima jos i kec i dvica i oba su po 10 minuta.
Oceli Ancelotti ovu taktiku forsirati u narednoj sezoni?
Keep walking.
kamiondzija opet si zalutao, nije ovo tema monaka, tvog buduceg kluba za koji navijasCautinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RickBlaine
- Kontakt:
Ne, on ce forsirati nastavak...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Gareth Bale sam sto nije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ado1921 je napisao/la:Ovo je čas i zadaća b.dalomadridist je napisao/la:kakav časovnik fudbal i pm ,kome to treba,da bi to upalilo moraš bit diverska pizzda i imat zagarantovanu protekciju sudaca bez tog pišaj tiktakanje..geoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se podsjetimo na najbolju kontru u historiji najdrazeg nam sporta
[youtube][/youtube]
..nedoyebani lobotomci.RickBlaine je napisao/la:To je bio cas loseg sudjenja do strane nedojebanog Stark bez kojeg tu utakmicu nikada ne bi dobili. Ali vi se ipak ponosite time, zato i jeste .....
Samo takva kategorija se može ponosit tekmom u kojoj magarac alves odglumi pogibiju da bi Pepe dobio crveni a onda mali nedoyebani(do tad nevidljivi) prevarant ponovo iskoristi situaciju,smrdljiva pobjeda za smrdljivce,i još hudnjak ponosito pušta clip...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
evo i sluzbeno Albiol u Napoliju
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... -07-21.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... -07-21.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemoj mu zamjerit nije on bas najbolji,ogrijesit ces se.madridist je napisao/la: ..nedoyebani lobotomci.
Samo takva kategorija se može ponosit tekmom u kojoj magarac alves odglumi pogibiju da bi Pepe dobio crveni a onda mali nedoyebani(do tad nevidljivi) prevarant ponovo iskoristi situaciju,smrdljiva pobjeda za smrdljivce,i još hudnjak ponosito pušta clip...
Guilherme Magdalena Siqueira. Real zeli ovog momka kao zamjenu za Fabia,ako ga prodamo naravno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Dominacija.Bolji od Kanarinca.emir18 je napisao/la:Guilherme Magdalena Siqueira. Real zeli ovog momka kao zamjenu za Fabia
Ko je gledao Granadu više od 5 puta shvatiće
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
u svakom slucaju bolja solucija za igraca u zamjeni, svi znamo da je marcelo siguran na toj poziciji u prvih 11
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja sam ga upamtio po tome sto je vozao Di Mariju ove sezone,ima dobar centarsut,zna penale izvodit,bice dobar Back up.
- RealMoudrid
- Kontakt:
A ko nije?emir18 je napisao/la:Ja sam ga upamtio po tome sto je vozao Di Mariju ove sezone,ima dobar centarsut,zna penale izvodit,bice dobar Back up.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Sto jest jest,ne znam vala sta cekaju da ga prodaju.RealMoudrid je napisao/la:A ko nije?emir18 je napisao/la:Ja sam ga upamtio po tome sto je vozao Di Mariju ove sezone,ima dobar centarsut,zna penale izvodit,bice dobar Back up.
Neće ga niko.emir18 je napisao/la:Sto jest jest,ne znam vala sta cekaju da ga prodaju.RealMoudrid je napisao/la:A ko nije?emir18 je napisao/la:Ja sam ga upamtio po tome sto je vozao Di Mariju ove sezone,ima dobar centarsut,zna penale izvodit,bice dobar Back up.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

20.45
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 21 jul 2013, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Higuain izgleda gotova stvar s Napolijem , 35 miliona eura iznosi transfer ...
napoli poludiogeoxx je napisao/la:Higuain izgleda gotova stvar s Napolijem , 35 miliona eura iznosi transfer ...
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Pa znaš da je Rafa Benitez tamo trener
.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.