FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ivan Sesar suspendovan...provjereno. Sadako je fakat glup ko sto je bio do sada..papa Brazil.....
Neka i zasluzio je svojim kurvanjskim ponasanjem
Neka i zasluzio je svojim kurvanjskim ponasanjem
Komazec odradio prvi trening.
Vec doso a trebo je sutra. Jesil bio na treningu..kakav jeBegAx je napisao/la:Komazec odradio prvi trening.
#HotaTakođerBioNaTreningu
- moustapha
- Kontakt:
jel zeza il ozbiljno...lik ima 36 godSteph je napisao/la:#HotaTakođerBioNaTreningu
Ne znam druze, nisam ja bio. Da na Kosevu treniraju pa bi i otisao da pogledam ove nove. Ovo je ipak predaleko.stadion je napisao/la:Vec doso a trebo je sutra. Jesil bio na treningu..kakav jeBegAx je napisao/la:Komazec odradio prvi trening.
Takodjer, cuo sam da bi nam se Hota trebao prikljuciti. E sad' da je bio na treningu to ne znam.
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 21 jul 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
- moustapha
- Kontakt:
Sutra mu je rodjendan! 37 godina ima.stadion je napisao/la:jel zeza il ozbiljno...lik ima 36 godSteph je napisao/la:#HotaTakođerBioNaTreningu
#divovi
#IskustvoJePotrebnoZaNašuLigustadion je napisao/la:jel zeza il ozbiljno...lik ima 36 godSteph je napisao/la:#HotaTakođerBioNaTreningu
ma laze pusti gastadion je napisao/la:jel zeza il ozbiljno...lik ima 36 godSteph je napisao/la:#HotaTakođerBioNaTreningu
Ma sve ok ali ipak 37 god..pa nije Totti koji zivi sportskim zivotom i dan danas se bori ko prije 7-8 god. Svi znamo kakve je adventures u svom zivotu Hota imao. Od cuge , kocke do treba....mislim da nam on nije potreban i da je (ako je istina) ovo fula nase uprave...
Ne vjerujem u ovo ni sekunde
Ne vjerujem u ovo ni sekunde
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav crni Hota pa razmisljajte malo ljudi!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma jok ba lozi ovaj sto je postavio. Radi to ima 3-4 dana unazad. kakav ba Hota , ja mislim da je presto igrati ...ionako nije trco ni prije , sad ne bi nikako...kakvo ba iskustvo...smijesnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakav crni Hota pa razmisljajte malo ljudi!
#DanasTreniraoSaPrvimTimomstadion je napisao/la:Ma jok ba lozi ovaj sto je postavio. Radi to ima 3-4 dana unazad. kakav ba Hota , ja mislim da je presto igrati ...ionako nije trco ni prije , sad ne bi nikako...kakvo ba iskustvo...smijesnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakav crni Hota pa razmisljajte malo ljudi!![]()
#DošaoDaZavršiKarijeru
stadion je napisao/la:Ma jok ba lozi ovaj sto je postavio. Radi to ima 3-4 dana unazad. kakav ba Hota , ja mislim da je presto igrati ...ionako nije trco ni prije , sad ne bi nikako...kakvo ba iskustvo...smijesnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakav crni Hota pa razmisljajte malo ljudi!![]()
Jel' Puric slobodan igrac?
cini mi se 1+1simon je napisao/la:Zna li neko na koliko je potpisao Komazec ??
da su nasi mogli iskipati vise para mogli su traziti minimalno 2-3 god
ovako ovo je realnost
Dobili ste strasnog igraca za ovu ligu, predvidjam 15 plus golova da ce postici.

Zadnja izmjena: Vlado PD, dana/u 30 nov 2013, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Jel na Komazeca mislis ??Vlado PD je napisao/la:Dobili ste strasnog igraca za ovu ligu, predvidjam 15 plus golova da ce postici.
stadion je napisao/la:Jel na Komazeca mislis ??Vlado PD je napisao/la:Dobili ste strasnog igraca za ovu ligu, predvidjam 15 plus golova da ce postici.
Da, definitivno ce biti najbolji napadac lige po mojim predvidjanjima, BRZ, jak, nezgodan za cuvanje, odlican osecaj za prostor, ako se prilagodi na zivot i trening vidjecete ono o cemu pricam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.