postedi nas svojih postova previse si pametan za nas koji prdimo po ovom forumu.veceg kompleksasa od tebe nisam vidio, lijeci se jos nije kasno.a nas pusti da kao laici komentarisemo o svom klubu jer nam je to na forumu dozvoljeno ,ok pametnjakovicuredwhite je napisao/la:Valjas ti.Ovi ostali pobrojani nevaljaju,al ti si uredan lik.
U pravu si recimo Celik igra sa Cibalijom,mislim realno 'ta ce Cibalia,prdina bara.
Daj jos neko poredjenje,molim te, produzi mi zivot
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Treba biti realan te tako i sagledati stvari.Uvijek će biti onih koji su protiv kritika,mada su one i vise nego očigledne.Tako će biti i kada krene prvenstvo.Za eventualan poraz od Zelje će biti opravdanje prvak je,za poraz od Radnika gostujuća je,za poraz od Zrinjskog biće izgovor Zrinjski jak,pojačan jer igra Europu......ne daj Boze da se ovo ostvari i ako se desi nije nerealno,ali treba biti objektivan u svemu.Valjda bude ekipa poput Gradine i Goskaludinjo22 je napisao/la:aj ne serite danas momci nisu odigrali ni sa 50% snage to ce te eto vidjetsta rece neko mi jedini igramo sa nizerazrednom ekipom, a skim bgt ovo danas Velez i Vitez odigrase eto i Čelik igra sa Cibalijom, a ona je kako znam ispala u 2. ligu Hrvatske. Nama ni dragi Bog ne moze ugodit te nam nevalja trener, te nevalja uprava, te opet igrači da vas pitam valjal vama ko?

Prvenstvo počima idući vikend, dobro je, a mi gubimo vreme igrajući sa malim ekipama pobijedimo Bosnu, Vitez, Lukavac, Tojišiće i dobri smovatreni je napisao/la:Treba biti realan te tako i sagledati stvari.Uvijek će biti onih koji su protiv kritika,mada su one i vise nego očigledne.Tako će biti i kada krene prvenstvo.Za eventualan poraz od Zelje će biti opravdanje prvak je,za poraz od Radnika gostujuća je,za poraz od Zrinjskog biće izgovor Zrinjski jak,pojačan jer igra Europu......ne daj Boze da se ovo ostvari i ako se desi nije nerealno,ali treba biti objektivan u svemu.Valjda bude ekipa poput Gradine i Goskaludinjo22 je napisao/la:aj ne serite danas momci nisu odigrali ni sa 50% snage to ce te eto vidjetsta rece neko mi jedini igramo sa nizerazrednom ekipom, a skim bgt ovo danas Velez i Vitez odigrase eto i Čelik igra sa Cibalijom, a ona je kako znam ispala u 2. ligu Hrvatske. Nama ni dragi Bog ne moze ugodit te nam nevalja trener, te nevalja uprava, te opet igrači da vas pitam valjal vama ko?

Fk Bosna u srijedu igra drugu pripremnu utakmicu protiv istog protivnika ekipe NK ZVIJEZDA utakmica pocinje u 17:30 na stadionu jezero u mionici 3 ?
Znali netko jeli ovo tačna informacija?
Znali netko jeli ovo tačna informacija?
Hahahah evo borac izgubio od slobode iz mrkonjic gradaredwhite je napisao/la:Valjas ti.Ovi ostali pobrojani nevaljaju,al ti si uredan lik.
U pravu si recimo Celik igra sa Cibalijom,mislim realno 'ta ce Cibalia,prdina bara.
Ovaj ludinjo22 je neko dole iz kluba vidis da ih vječito brani, Adam meda nemoze mogao je se **** i igrati se dok je bio Savić koji je trčao za njega treca utakmica nigdje ga nema, a ovaj Nikolić je strašan igrač samo treba mu dati više prostora, Musić mali isto strašan, po meni čak Bogićević kojeg nisam gotivio jučer oduševio brz konkretan, Eldar Dedić-Mešanović dobar, Mirković je jučer polazao po kozna koji put da i nije baš neki golman samo na liniji je jak istčavanje nula prema tome ja bih dao prednost Mandušiću, Susic je isto tako dosta bolje igrao na beku, nego sada u veznom redu, Pandza je standardno dobar al nemoze bez lopti ništa uraditi.Zmajjj je napisao/la:vatreni je napisao/la:Treba biti realan te tako i sagledati stvari.Uvijek će biti onih koji su protiv kritika,mada su one i vise nego očigledne.Tako će biti i kada krene prvenstvo.Za eventualan poraz od Zelje će biti opravdanje prvak je,za poraz od Radnika gostujuća je,za poraz od Zrinjskog biće izgovor Zrinjski jak,pojačan jer igra Europu......ne daj Boze da se ovo ostvari i ako se desi nije nerealno,ali treba biti objektivan u svemu.Valjda bude ekipa poput Gradine i Goskaludinjo22 je napisao/la:aj ne serite danas momci nisu odigrali ni sa 50% snage to ce te eto vidjetsta rece neko mi jedini igramo sa nizerazrednom ekipom, a skim bgt ovo danas Velez i Vitez odigrase eto i Čelik igra sa Cibalijom, a ona je kako znam ispala u 2. ligu Hrvatske. Nama ni dragi Bog ne moze ugodit te nam nevalja trener, te nevalja uprava, te opet igrači da vas pitam valjal vama ko?
Al pred punom Banjom pada Zeljo ne sikirajte se ...
ne branim ja nikog da se razumijemo samo sto ste vi nezadovoljni kritike jesu dobrodošle ali su u nas kritike vazda i kad je dobro i kad je lose sad tu serete ne velja ovaj, ne valja onaj a ako pobjede Zelju svi ce te ih dizat u nebesa i ciro za tvoju informaciju nisam niko iz kluba
O kontradiktorni,samo prdi nisam ti nista rekao. Lijecim se,smijehom. Ti mi svojim komentarima puno pomazes,znam se zakocenut pa tako po 2-3 min. Nisi laik, sacuvaj Boze,samo sam primijetio,nesto te raja ignorise u zadnje vrijeme???Jesi li ti primijetio sta slicno?astra1922 je napisao/la:postedi nas svojih postova previse si pametan za nas koji prdimo po ovom forumu.veceg kompleksasa od tebe nisam vidio, lijeci se jos nije kasno.a nas pusti da kao laici komentarisemo o svom klubu jer nam je to na forumu dozvoljeno ,ok pametnjakovicuredwhite je napisao/la:Valjas ti.Ovi ostali pobrojani nevaljaju,al ti si uredan lik.
kako da nisam , dobio prijetnje,i nesmijem vise pisati istinu po forumu inace necu moci vise prisustvovati utakmicama na banjiredwhite je napisao/la:O kontradiktorni,samo prdi nisam ti nista rekao. Lijecim se,smijehom. Ti mi svojim komentarima puno pomazes,znam se zakocenut pa tako po 2-3 min. Nisi laik, sacuvaj Boze,samo sam primijetio,nesto te raja ignorise u zadnje vrijeme???Jesi li ti primijetio sta slicno?astra1922 je napisao/la:postedi nas svojih postova previse si pametan za nas koji prdimo po ovom forumu.veceg kompleksasa od tebe nisam vidio, lijeci se jos nije kasno.a nas pusti da kao laici komentarisemo o svom klubu jer nam je to na forumu dozvoljeno ,ok pametnjakovicuredwhite je napisao/la:Valjas ti.Ovi ostali pobrojani nevaljaju,al ti si uredan lik.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Zvijezda će generalnu probu pred početak Premijer lige imati u srijedu u Tojšićima
Generalka pred prvenstvo i Želju u srijedu u Tojišićima Sloga-Zvijezda početak 18h
POČIMA u 18Zmajjj je napisao/la:Generalka pred prvenstvo i Želju u srijedu u Tojišićima Sloga-Zvijezda početak 18h

Dzin je napisao/la:POČIMA u 18Zmajjj je napisao/la:Generalka pred prvenstvo i Želju u srijedu u Tojišićima Sloga-Zvijezda početak 18h
FK Bosna u srijedu igra drugu pripremnu utakmicu protiv istog protivnika ekipe NK ZVIJEZDA utakmica pocinje u 17:30 na stadionu jezero u Mionici 3 ?
Ako sam pogrijesio,halalite mi.
Sinoc sam cuo da Zurko vise nije u klubu.
Ako neko zna nesto vise,javite.
-
- Kontakt:
Ode nam naš spiker LEPI ZORAN ko će nam utakmice najavljivat kad nema Džeme a možda da ga Kutić vodi u Mađarskudentist je napisao/la:Ako sam pogrijesio,halalite mi.
Krenuli radovi na stadionu 

-
- Kontakt:
Sta se radi ?moranjak je napisao/la:Krenuli radovi na stadionu
Vani lijepe stiropol gdje treba biti restoran ,valjda ide fasada ...Bosanski zmaj je napisao/la:Sta se radi ?moranjak je napisao/la:Krenuli radovi na stadionu
Stigo nam je jedan igrac zanat ce te o kome se radi vcrs 

-
- Kontakt:
Nadam se samo da je kvalitetan igrac sredine terena gdje smo najslabiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.