Meni se cini da je on ostavio i zekat i vitre.....pitarSA je napisao/la:Ako dodje Maletic to moze znaciti samo jedno da je onaj Malezijac ostavio vitre prije nego je otisao jer mi za zraka nismo imali a dodjose mnogi igraci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- moustapha
- Kontakt:
Doso lik i ostavio gutu.pitarSA je napisao/la:Ako dodje Maletic to moze znaciti samo jedno da je onaj Malezijac ostavio vitre prije nego je otisao jer mi za zraka nismo imali a dodjose mnogi igraci.
Samo sa Maleticem bi bili strasni. Ne smijem ni postaviti formaciju.
#divovi
mislim da je to samo bio kusur i tek toliko da se vidi da je malezijac ozbiljan ili ja to samo umisljam a od svih pojacanja trenutno vise bi me obradovalo da budem u pravu za malezijca 
Dejo?
Tatko Vule Dupovac Puzigaca
Cimirot Radovac
Suljic Todorovic Maletic
Komazec
Cimirot Radovac
Suljic Todorovic Maletic
Komazec
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Da imamo kvalitetnu zamjenu za Deju , on ne bi branio ovu protiv Kuksija 100%emir18 je napisao/la:Dejo?
Cimirot Radovac
Suljic Todorovic Maletic
Komazec
ovako , mora braniti i nadam se da mu je doslo u glavu sta je uradio i da to ni u snu ne ponavlja
ostalo je ok osim Maletica jer nista jos nije definitivno
Trenutno il isto nema vise vremena za akrobacije tipa dovodimo golmana pred samu sezonu. Ali , zapamti...nije nas jednom zavalio pa ako nastavi mislim da se moze pozdraviti sa "jedinicom". Onakve grske ne pravi ni golman nk misoce iz Ilijasa...skontaj maloCarli je napisao/la:Ostavit Deju. Boljeg ne možeš nać'.
emir18 je napisao/la:Dejo?
Cimirot Radovac
Suljic Todorovic Maletic
Komazec
mislim da ce suljic u sredinu jer je to odigrao jedno poluvrijeme i bio i vise nego odlican 31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
DEJO MOLIM TE NEMOJ VIŠE NIKAD ONO RADITI BIO SI I OSTAO MOJ BROJ 1 GOMAN U LIGI MOLIM TE KRALJU NAŠ. A ko od odbrambenih vrati njemu loptu nodma mu od plate odbiti!P.S. pozdrav za braću a posebno za povratnika 
Sarajevo ljubavi moja!
Ajde posto nemam pametnijeg posla,posto se spominje Maletic,ja njegovo mjesto u slucaju eventualnog dolaska vidim definitivno na desnom beku...definitivno nismo imali beka koji je u stanju kvalitetno odigrati prema naprijed pa neznam od Dzemice majkemi,mislim da bi se dobro snasli on i Asmir zajedno na toj strani,pogotovo sto Suljic iz mog aspekta u zadnju godinu je dosta poradio i na defanzivi i vracanju nazad,i mislim da bi se kao takvi odlicno nadopunjavali,i drzali stranu komplet sa svojom brzinom strasno dobro
Isto mislim da se sto prije treba zahvaliti nekima jel smatram da je trenutno prevelik broj igraca tu,ako nista na polusezoni dati ispicnicu dvojici-trojici
Isto mislim da se sto prije treba zahvaliti nekima jel smatram da je trenutno prevelik broj igraca tu,ako nista na polusezoni dati ispicnicu dvojici-trojici
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovako za Kovačevića dati Travniku Hrelju,Fočić je svakako u igri a možda i Huseinbašića bolje da igraju ovako neče zadugo mjesto dobiti mada ima još kandidatamiky_hz je napisao/la:Ajde posto nemam pametnijeg posla,posto se spominje Maletic,ja njegovo mjesto u slucaju eventualnog dolaska vidim definitivno na desnom beku...definitivno nismo imali beka koji je u stanju kvalitetno odigrati prema naprijed pa neznam od Dzemice majkemi,mislim da bi se dobro snasli on i Asmir zajedno na toj strani,pogotovo sto Suljic iz mog aspekta u zadnju godinu je dosta poradio i na defanzivi i vracanju nazad,i mislim da bi se kao takvi odlicno nadopunjavali,i drzali stranu komplet sa svojom brzinom strasno dobro
Sarajevo ljubavi moja!
eto , sad i maletic mozete u formaciju staviti

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
jel iko saznao mogul sva ova pojacanja igrat u 3 pretkolu ili se samo 1 igrac dodaje
Dostavlja se novi spisak igraca za slijedece kolo....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Za 3 pretkolo se pravi nova lista od 25 igraca.Dakle ako papirologija bude svima oko moze se prijaviti i Puzigaca,Komezac,Vule,Kovacevic i Travancic.mirzatele je napisao/la:jel iko saznao mogul sva ova pojacanja igrat u 3 pretkolu ili se samo 1 igrac dodaje
1946
mogu, psolije tekme sa albancima se salje potpno novi spisak igraca i mozes staviti koga hocesmirzatele je napisao/la:jel iko saznao mogul sva ova pojacanja igrat u 3 pretkolu ili se samo 1 igrac dodaje
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
može jedan IN jedan OUT
Trenutno korisnika/ca: bvsic, napoleon72 i 14 gostiju.