Sad je sve na namaUnofficialpage je napisao/la:Ubise ihgrgr je napisao/la:Ubise janezi koreance

Moderator/ica: Pasha
Sad je sve na namaUnofficialpage je napisao/la:Ubise ihgrgr je napisao/la:Ubise janezi koreance
grgr je napisao/la:Sad je sve na namaUnofficialpage je napisao/la:Ubise ihgrgr je napisao/la:Ubise janezi koreanceCega se najvise i bojim XD
Ino aktuelne temeJTS je napisao/la:đe je nestala ona tema?
Unofficialpage je napisao/la:Ino aktuelne temeJTS je napisao/la:đe je nestala ona tema?
Ne tebe prijatelju, vec ovog rkbosna.samo_lijevo je napisao/la:@bhsport
Ako mene pitas imam isto misljenje.
Jedno je sto srce govori a drugo je realnost.
Sjedio je iza klupe u prvom redu tribina sa još jednim momkom, valjda selektor nije zadovoljan bio pa stavio Šarca, vjerovatno ga u ponedjeljak vraća u ekipuovisnik je napisao/la:može li neko napisati šta je sa golmanom Čavarom, nema ga većtreću tekmu, jeli povrijeđen ili uvrijeđen, nebi me ćudilo ovo drugo, jer kod nas i kad je sve u redu nemože bez skandala..
Povrijeđen, provjerenolegenda reala je napisao/la:Sjedio je iza klupe u prvom redu tribina sa još jednim momkom, valjda selektor nije zadovoljan bio pa stavio Šarca, vjerovatno ga u ponedjeljak vraća u ekipuovisnik je napisao/la:može li neko napisati šta je sa golmanom Čavarom, nema ga većtreću tekmu, jeli povrijeđen ili uvrijeđen, nebi me ćudilo ovo drugo, jer kod nas i kad je sve u redu nemože bez skandala..
šta slobodan , ja konto naručiti katre ...kako ću biti siguran da će biti mjesta u zetri sat vremena prije utakmiceshaman7 je napisao/la:Povrijeđen, provjerenolegenda reala je napisao/la:Sjedio je iza klupe u prvom redu tribina sa još jednim momkom, valjda selektor nije zadovoljan bio pa stavio Šarca, vjerovatno ga u ponedjeljak vraća u ekipuovisnik je napisao/la:može li neko napisati šta je sa golmanom Čavarom, nema ga većtreću tekmu, jeli povrijeđen ili uvrijeđen, nebi me ćudilo ovo drugo, jer kod nas i kad je sve u redu nemože bez skandala..
Ulaz je slobodan u ponedjeljak sigurno, a možda i do kraja prvenstva. I to je provjereno
dođeš oko 3-4, kupiš kokica i kontaš kako su postavili gerflor podloguno rules je napisao/la: šta slobodan , ja konto naručiti katre ...kako ću biti siguran da će biti mjesta u zetri sat vremena prije utakmice, ako ima dobrovoljaca da mi čuva par mijesta
http://www.handballbih2013.ba/Match%20S ... 202013.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;dadnan je napisao/la:Ima li negdje zvanicna stranica gdje se moze vidjeti kada tacno i u koliko su utakmice u kojem gradu? Ne mogi nigdje naci. Zar je moguce da ni na internetu u 21.vijeku ne mozes tako lahko naci te informacije...
Slobodan je ulaz. Enid Tahirović objavio na svom fb profilu.asunsao je napisao/la:Ajde neko ko 100% zna da mi odgovori : Jel slobodan ulaz ili se mora kupovati karta (ako mora koliko je ?), da znam ako mora da odem sutra ranije da kupim...
konto bi ja to nije problem da neradim do 15h i da mi netreba 3 sata do Sarajevashaman7 je napisao/la:dođeš oko 3-4, kupiš kokica i kontaš kako su postavili gerflor podlogu![]()
Cemu briga?Ulaz je besplatan a i da nije ne mislis valjda da ce nestati karata ili da nece biti mjesta.no rules je napisao/la:konto bi ja to nije problem da neradim do 15h i da mi netreba 3 sata do Sarajevashaman7 je napisao/la:dođeš oko 3-4, kupiš kokica i kontaš kako su postavili gerflor podlogu![]()
![]()
-imali negdje da je neki portal objavio za ulaz , nešto nevjerujem tim facebook pofilima, more ih lažnih ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.