Bio je ofsajd, ne diraj mi AdilovićaAnonimac je napisao/la:Amarova faca kad je "velemajstor" Adilović pogodio prečku.![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bio je ofsajd, ne diraj mi AdilovićaAnonimac je napisao/la:Amarova faca kad je "velemajstor" Adilović pogodio prečku.![]()
vala mi je srce stalo kad je izašao sam ispred golmana, odjednom dođe lopta do adila, a on prečku.AsharaK je napisao/la:Bio je ofsajd, ne diraj mi AdilovićaAnonimac je napisao/la:Amarova faca kad je "velemajstor" Adilović pogodio prečku.![]()
Da se covjek najezi. Bar 5-6 puta u prvoj minuti.BosniaHerzegovina je napisao/la:[youtube][/youtube]
Imas momke iz Gr koji idu na Zeljine tekme i bez evrope ,pa vidi s njima.AsharaK je napisao/la:De da još jednom pitam jel ima neko da prolazi kroz Gračanicu a da ima dva slobodna mjesta? Šta ja znam, kontam više volim upoznat naše ljude nego sa autobusom ić
ZASTO NE BI DOGOVORILI SA TIFOM DA IZADJE PRED PUNO KOSEVO I CIJELI STADION OTPJEVA HIMNU , KAKO BI SE CESIMA NOGE ODSJEKLESamoZeljo je napisao/la:Da se covjek najezi. Bar 5-6 puta u prvoj minuti.BosniaHerzegovina je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne smijem nista prognozirati i nekako se bojim nadati.....
Ma jarane i sa Tifom i bez njega kada Grbavicu zapjeva oko tridesetak hiljada utorak nece im biti lako,sto jest jest sa Tifom bi bilo to fantasticno i jos bolje.mmmirza je napisao/la:ZASTO NE BI DOGOVORILI SA TIFOM DA IZADJE PRED PUNO KOSEVO I CIJELI STADION OTPJEVA HIMNU , KAKO BI SE CESIMA NOGE ODSJEKLESamoZeljo je napisao/la:Da se covjek najezi. Bar 5-6 puta u prvoj minuti.BosniaHerzegovina je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne smijem nista prognozirati i nekako se bojim nadati.....
brate mene je uhvatila nervoza i prije one tekme,poslije one tekme samo jos vise i evo jos ima samo se povecavaxinxee je napisao/la:Treba docekati to sutra ^^ , mene vec neka nervoza pocinje hvatat...Samo da ne primimo gola prvih 20 minuta
Isto tako me zanima sta je sa BHTV ? Nedopustivo je da ovakva utakmica ne bude na drzavnoj televiziji ? Ima li ko kakvu informaciju ? Mozda nece jos da objave zbog prodaje karata ?PlaviSaJUGA je napisao/la:Zaniama me sta je sa prijenosom hoce li biti?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, ErosViverosViv, Hrasno15, Lokomotifa, mnon46, Orvel, Pablo11, Proximic, WeekendOffender i 63 gosta.