Još Gotze-a nema
Ovo je najjači Bayern svih vremena. Doslovno se igraju fudbala. Došli smo do toga da je Robben počeo asistirati.
Mogao bi Mandžo ostati bez mjesta u prvih 11 kad se Gotze vrati.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Jedno je respekt a drugo strah, respekt svi imaju ali garantujem da nijedna ekipa nece skinut gace ovom Bayernu u LP sto naravno ne znaci da se nece opet prosetat do finala.schweinsteiger je napisao/la:ali nema ni jednog kluba u Europi da se ne boji Bayerna sada.
Pa, ako mene pitaš, to je ustvari i veliki plus.Pogotovo ako se te ekipe budu otvarale.Ovom Bayernu ne treba strah i bunker protivnika nego upravo suprotno.10DelPiero je napisao/la:Jedno je respekt a drugo strah, respekt svi imaju ali garantujem da nijedna ekipa nece skinut gace ovom Bayernu u LP sto naravno ne znaci da se nece opet prosetat do finala.schweinsteiger je napisao/la:ali nema ni jednog kluba u Europi da se ne boji Bayerna sada.
hahahahahahahhahaSaurman je napisao/la:![]()
Ovo je on naucio od svo starijeg saigraca. MullerSaurman je napisao/la:![]()
Prvi na tapeti je juBe10DelPiero je napisao/la:Jedno je respekt a drugo strah, respekt svi imaju ali garantujem da nijedna ekipa nece skinut gace ovom Bayernu u LP sto naravno ne znaci da se nece opet prosetat do finala.schweinsteiger je napisao/la:ali nema ni jednog kluba u Europi da se ne boji Bayerna sada.

Evo link koji sam nasao na drugom forumu.robery20 je napisao/la:interesuje me utakmica bayern-valencia finale lp..ne sjecam se citave,pa ako neko ima neki link ili nesto da postavi ovdje,pa da pregledam,,bio bih mu zahvalan
hvala brate.shaqiri11 je napisao/la:Evo link koji sam nasao na drugom forumu.robery20 je napisao/la:interesuje me utakmica bayern-valencia finale lp..ne sjecam se citave,pa ako neko ima neki link ili nesto da postavi ovdje,pa da pregledam,,bio bih mu zahvalan
https://mega.co.nz/#F!Qc5ThK4L!CJb0IitEbjof-DJ5XRRyeg" onclick="window.open(this.href);return false;
prvo polrobery20 je napisao/la:interesuje me utakmica bayern-valencia finale lp..ne sjecam se citave,pa ako neko ima neki link ili nesto da postavi ovdje,pa da pregledam,,bio bih mu zahvalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.