NK Vitez

FanVitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la FanVitez » 21 jul 2013, 13:29

aS_Roma je napisao/la:Ko vam je dosao od "poznatih" igraca ?

Aldin Šišić,Marko Mišić,Slavko Brekalo,Zvonimir Kožulj,Armin Kapetan :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 21 jul 2013, 14:04

Dobro mozda sam krivo razumio,ajde nek je do mene :D .i ja bi volio vidjeti punu Pirotu u Subotu.Ako bude lijepo vrijeme očekujem da bi moglo biti i dosta Travničana što inače zadnjih sezona nije običaj,svi znaju razlog.Hoće li biti organizovan dolazak navijača iz Viteza,mislim hoće li klub organizovati nešto ili ćete doći u privatnoj reziji pošto je blizu.E prije rata je to bio derbi u pravom smislu te rječi.Stariji se sjećaju Gerine,Galiba tada malog Vejsila Varupe kasnije igrača Sarajeva.S druge strane Ćata,Gumo ,Gari, Liha.....pune tribine frenetično navijanje s obe strane bez ijednog incidenta,Vitezani i Travničani jedni do drugih i svi navijaju za svoje,...eh dobra stara vremena...
Sretno komšije nek bolji pobjedi i zelja mi je da napravite jak klub koji će ovu sezonu opstati a kasnije godinama biti stabilan premijerligaš.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 21 jul 2013, 17:52

slobodnjak je napisao/la:Dobro mozda sam krivo razumio,ajde nek je do mene :D .i ja bi volio vidjeti punu Pirotu u Subotu.Ako bude lijepo vrijeme očekujem da bi moglo biti i dosta Travničana što inače zadnjih sezona nije običaj,svi znaju razlog.Hoće li biti organizovan dolazak navijača iz Viteza,mislim hoće li klub organizovati nešto ili ćete doći u privatnoj reziji pošto je blizu.E prije rata je to bio derbi u pravom smislu te rječi.Stariji se sjećaju Gerine,Galiba tada malog Vejsila Varupe kasnije igrača Sarajeva.S druge strane Ćata,Gumo ,Gari, Liha.....pune tribine frenetično navijanje s obe strane bez ijednog incidenta,Vitezani i Travničani jedni do drugih i svi navijaju za svoje,...eh dobra stara vremena...
Sretno komšije nek bolji pobjedi i zelja mi je da napravite jak klub koji će ovu sezonu opstati a kasnije godinama biti stabilan premijerligaš.

Eh prijtelju,ta davna vremena su dobra bila,dobar nogomet se igrao,konkurencija veca,vidi sad na sta je spalo sve al eto ****... Mislim da ce biti organiziran prijevoz navijaca,a evo trebala bi se i navijacka skupina opet okupiti pa doci gore,al doci ce dosta ljudi i u privatnoj reziji :) Sretno,ocekujem dobru utakmicu i punu Pirotu! 8-)
TH 1950

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 22 jul 2013, 08:05

slobodnjak je napisao/la:Dobro mozda sam krivo razumio,ajde nek je do mene :D .i ja bi volio vidjeti punu Pirotu u Subotu.Ako bude lijepo vrijeme očekujem da bi moglo biti i dosta Travničana što inače zadnjih sezona nije običaj,svi znaju razlog.Hoće li biti organizovan dolazak navijača iz Viteza,mislim hoće li klub organizovati nešto ili ćete doći u privatnoj reziji pošto je blizu.E prije rata je to bio derbi u pravom smislu te rječi.Stariji se sjećaju Gerine,Galiba tada malog Vejsila Varupe kasnije igrača Sarajeva.S druge strane Ćata,Gumo ,Gari, Liha.....pune tribine frenetično navijanje s obe strane bez ijednog incidenta,Vitezani i Travničani jedni do drugih i svi navijaju za svoje,...eh dobra stara vremena...
Lijepa stara vremena kad se sjetim kao klinac uz white warriorse jedno pitanje dali je ziv Kospa (nekadasnji vodja Gerile) ??
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 22 jul 2013, 10:28

tko ti je taj Kospa?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jul 2013, 12:59

FanVitez je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Ko vam je dosao od "poznatih" igraca ?

Aldin Šišić,Marko Mišić,Slavko Brekalo,Zvonimir Kožulj,Armin Kapetan :)
Solidno :)

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 22 jul 2013, 13:58

Vitezani spremni za premijerligaski start,nazalost uz par ozlijedenih igraca

http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... aski-start" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 22 jul 2013, 16:04

Cepi1981 je napisao/la:
Lijepa stara vremena kad se sjetim kao klinac uz white warriorse jedno pitanje dali je ziv Kospa (nekadasnji vodja Gerile) ??
Pošto sam dio te priče mogu ti reći da znam na koga misliš .Odvaljeni-legenda Darko Košćal -Košpa tip sa prepoznatljivim lenonkama .Uvjek smo ga zezali da mu jedno oko gleda na Vilenicu ,a drugo na Bukovicu. Završio je u Americi i zivi u nekoj komuni tamo.Nedavno sam se čuo s njim.Dobro je i fura svoj zivot -svoj fazon takav je uvjek bio jbg-extra lik.
Dobro sad on nije bio prijeratni vodja Gerile nego rahmetli Ganija ali otom potom.E dobra stara vremena.Da je sada ondasnja Gerila gdje bi nam bio kraj.Pozdrav za tebe jarane...

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 22 jul 2013, 16:08

ma daj ba budite optimisti malo vise jer i bez pranjkovica hasanovica vi imate ekipu bolju neg pola premijerligasa
ja licno zelim vam opstanak i da sljedecih godina ganjate evropu
Pozdrav iz Bugojna
srcu draga boja plava

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 22 jul 2013, 16:46

modecom je napisao/la:ma daj ba budite optimisti malo vise jer i bez pranjkovica hasanovica vi imate ekipu bolju neg pola premijerligasa
ja licno zelim vam opstanak i da sljedecih godina ganjate evropu
Pozdrav iz Bugojna

Hvala prijatelju,ako bog da da ostanemo ovu sezonu,a kasnije cemo lako :D
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 22 jul 2013, 18:19

Vitez protiv Travnika bez Jurčevića, Kožula i Hasanovića

Nogometaši Viteza novog člana Premijer lige naše temlje prošlog vikenda su odigrali generalku pred početak prvenstva protiv dobojske Sloge. Posljednja provjera je uspjela, a izabranici trenera Valentina Plavčića slavili su visoku pobjedu 3:0, uz dva gola Brekala i jedan Vidovića na stadionu Kamberovića polje u Zenici.

Otvaranje sezone za ekipu Viteza će biti na stadionu Pirota, gdje će gostovati kod komšijskog Travnika. Svakako da se očekuje jedan dobar kantonalni derbi sa velikim brojem navijača obje ekipe.

Kada je u pitanju igrački kadar, trener Viteza protiv Vezira vjerovatno neće moći računati na povrijeđene Dalibora Kožula, Mladena Jurčevića i Almira Hasanovića, dok se očekuje povratak kapitena Daria Pranjkovića koji se ozlijedio u generalci protiv Sloge.

Budući da izabranici Valentina Plavčića imaju poprilično težak raspored, jer u prva dva kola gosuju prvo Travniku, pa zatim Borcu, a onda dočekuju Željezničar u Zenici, očekuje se da na Piroti odmah pokušaju ostvariti pozitivan rezultat koji bi igračima mnogo značio za samopouzdanje u narednim utakmicama.
TH 1950

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 23 jul 2013, 00:23

FanVitez je napisao/la:Vitez protiv Travnika bez Jurčevića, Kožula i Hasanovića

Nogometaši Viteza novog člana Premijer lige naše temlje prošlog vikenda su odigrali generalku pred početak prvenstva protiv dobojske Sloge. Posljednja provjera je uspjela, a izabranici trenera Valentina Plavčića slavili su visoku pobjedu 3:0, uz dva gola Brekala i jedan Vidovića na stadionu Kamberovića polje u Zenici.

Otvaranje sezone za ekipu Viteza će biti na stadionu Pirota, gdje će gostovati kod komšijskog Travnika. Svakako da se očekuje jedan dobar kantonalni derbi sa velikim brojem navijača obje ekipe.

Kada je u pitanju igrački kadar, trener Viteza protiv Vezira vjerovatno neće moći računati na povrijeđene Dalibora Kožula, Mladena Jurčevića i Almira Hasanovića, dok se očekuje povratak kapitena Daria Pranjkovića koji se ozlijedio u generalci protiv Sloge.

Budući da izabranici Valentina Plavčića imaju poprilično težak raspored, jer u prva dva kola gosuju prvo Travniku, pa zatim Borcu, a onda dočekuju Željezničar u Zenici, očekuje se da na Piroti odmah pokušaju ostvariti pozitivan rezultat koji bi igračima mnogo značio za samopouzdanje u narednim utakmicama.
Bez uvrede al kakav stil fudbala gajite mor'o je neko i vama dodat, zao mi je povrijedjenih fudbalera al to je posljedica, kakav si prema drugima tako ti se vrati. I citam pojedine postove od vasih forumasa i mogu vam rec puno vi podcjenjute Travnik, nece vam bit nimalo lako sa njima. Zelim vam sve najbolje u nadolazecoj sezoni.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 jul 2013, 10:20

Kapetan je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Vitez protiv Travnika bez Jurčevića, Kožula i Hasanovića

Bez uvrede al kakav stil fudbala gajite mor'o je neko i vama dodat, zao mi je povrijedjenih fudbalera al to je posljedica, kakav si prema drugima tako ti se vrati. I citam pojedine postove od vasih forumasa i mogu vam rec puno vi podcjenjute Travnik, nece vam bit nimalo lako sa njima. Zelim vam sve najbolje u nadolazecoj sezoni.

Kako sam i rekao ne gajimo mesarski stil nogometa,jedino su se ovi iz zvijezde zalili na takvu igru,**** mozda su malo ostrije igrali i eto,uvjerit ces se kad krene liga i sam sta ti govorim ;) travnik nismo podcijenili,tesko ce biti gore,jos premijerni nastup al imam pravo da budem optimistican pa sta bude :) Hvala,sretno!
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 jul 2013, 10:32

Badrov: Želimo pokazati da nismo slučajno u eliti

Narednog vikenda na otvaranju Premijer lige na stadionu Pirota igrat će se komšijski derbi u kojem travnički premijerligaš dočekuje novajlije u Premijer ligi, ekipu Viteza.
Stjepan Badrov, ponovno se vraća na Pirotu ali ovaj put će stajati na suprotnoj strani u dresu Viteza.

"Očekujem jednu jako dobru i dinamičnu utakmicu. Utakmicu sa dosta trke, šansi i prilika, s obzirom da je otvaranje prvenstva i da smo i mi i ekipa Travnika u jako dobroj fizičkoj spremi. Daćemo sve od sebe, odigrati jednu dobru utakmicu, pokazati da nismo slučajno u eliti. Na pripremama smo radili jako dobro, odigrali par odličnih utakmica. Vjerujem da ćemo i u subotu odigrati jako dobro i da ćemo ostvariti pozitivan rezutat u našoj debitantskoj premijerligaškoj utakmici", kazao je Badrov.

"Sigurno da je veliko rivalstvo između ova dva kluba, kako u bivšoj državi tako i sada. Doduše, u zadnje vrijeme igrali smo samo prijateljske utakmice i samim time izgradili prijateljske odnose sa Travnikom. Općenito mene vežu lijepe uspomene za Travnik, tu sam upisao prve premijerligaške minute, afirmirao se kao igrač, izgradio odličan odnos sa navijačima i zaista im hvala na tome. Isto tako, iskoristio bih priliku i pozvao navijače i jednog i drugog tima, Gerilu i moje Vitezove da dođu u što veĆem broju, da fer i sportski bodre svoje ljubimce, a mi ćemo im se odužiti sjajnom prestavom na terenu", dodao je fudbaler Viteza.

Daj boze da ostvarimo dobar i povoljan rezultat u premijernoj utakmici u Premijer ligi! slika
TH 1950

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 25 jul 2013, 11:50

Jesu li pošeli radovi na stadionu...

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 25 jul 2013, 11:59

jesu, poceli su radovi,ofarbani su golovi.....

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 jul 2013, 12:01

volimVITEZ je napisao/la:jesu, poceli su radovi,ofarbani su golovi.....
:lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 25 jul 2013, 12:03

volimVITEZ je napisao/la:jesu, poceli su radovi,ofarbani su golovi.....
Jel samo temeljnom,il je završena i druga ruka. :lol:

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 25 jul 2013, 12:13

samo temeljnom,drugu ruku ce ostaviti da ofarbaju u devetom kolu kada ce se ocekuje da se igraju na svom stadionu,pa mozda i prodje sa tim radovima...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 jul 2013, 10:29

Postava koja bi trebala sutra istrcati na Piroti u povijesnoj prvoj utakmici Viteza u Premijer ligi!(mozda dode i do nekih promjena u sastavu,al uglavnom ovo je najavljena postava :D

- Perković-

- Badrov- -Brekalo- - Imamović- -Pranjković-

-Dedić- -Šantić- - Jurić- -Kapetan-

- Dilaver- - Smriko-

Klupa:

Aleksandar Živković
Marko Mišić
Aldin Šišić
Borislav Grbavac(Matija Garić)
Vedran Vidović
Ivan Livaja(Tony Livančić)
Sanel Alić(Dragan Šantić)

Ozlijedeni: Mladen Jurčević,Almir Hasanović i Zvonimir Kožulj :)
TH 1950

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.