NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Udine odlican protivnik, samo steta sto Pecara prima 5000-6000
NO PYRO NO PARTY
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
bit će krcato abdŠB_Fidelis je napisao/la:5726 je sjedecih mjesta na stadionu.
trebalo bi i neki videozid na mostu postaviti

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma moze se ondje nagurati dosta vise ljudi od toga, znam u nas u kavezu oko 300ak stolica, pa bude 'ladno min 500-600 ljudi kad se naguraju svi na vecoj utakmici jer si doslovno jedan na drugom, a slicno je i na stadionu. No eto, gledajuci sluzbeno po broju stolica.
Samo da je proci ove Kazahstance, trazila bi se karta vise za Udinese.

...Život za Široki...
- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav,
Sta ima kod vas sto se tice igracke krizaljke, ko vam je dosao, ko vam je otisao, kojem igracu se nadate. Ocekivanja su vam vjerujem najveca.
Moze li se gdje pogledati snimka ili golovi sa utakmice sa Kazahstanicima. Nadam se da cete izboriti utakmicu sa Udinezeom, to bi bila prava stvar u prvom redu za vas(jer mislim da sa jacim protivnikom niste igrali) ali i za bh fudbal(opcenito).
Inace nekada davno Celik je igrao u srednjoevropskom kupu sa Udinezeom i nije se proslavio (remi u Udinama i poraz u Zenici), ali tada su bile druge okolnosti naravno, ali eto zabiljezeno je da smo nekada igrali sa njima
Sta ima kod vas sto se tice igracke krizaljke, ko vam je dosao, ko vam je otisao, kojem igracu se nadate. Ocekivanja su vam vjerujem najveca.
Moze li se gdje pogledati snimka ili golovi sa utakmice sa Kazahstanicima. Nadam se da cete izboriti utakmicu sa Udinezeom, to bi bila prava stvar u prvom redu za vas(jer mislim da sa jacim protivnikom niste igrali) ali i za bh fudbal(opcenito).
Inace nekada davno Celik je igrao u srednjoevropskom kupu sa Udinezeom i nije se proslavio (remi u Udinama i poraz u Zenici), ali tada su bile druge okolnosti naravno, ali eto zabiljezeno je da smo nekada igrali sa njima

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Dosli su nam Goran Zakaric,Zvonimir Blaic,Vlado Zadro,Josip Barisic,Zoran Plazonic,prvom timu su iz omladinskog pogona prikljuceni Jozo Spikic i Ivan BuhacCrni gavran je napisao/la:Pozdrav,
Otisli su Mateo Roskam(Slaven Belupo),Ante Serdarusic,Damir Zlomislic i Mateo Bertosa(Rijeka),Zvonimir Kozulj i Slavko Brekalo su na posudbi u Vitezu a Branimir Odak u Branitelju
Irtysh-Siroki golovi: " onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice Udinesea,ako prodjemo sigurno ce se na stadionu biti oko 6500-7000 ljudi

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Rođo iz Njemačke trebao doć 6.8 ,otkazo neki poslić i dolazi 30.7 takod a ne trebam vam govoriti koliko će bit oduševljenje i atmosfera na stadionu prođemo li Kazahstance
S druge strane reko je da će sravnit klupske prostorije ne prođemo li Irtysh tako da opreza nikad dosta
S druge strane reko je da će sravnit klupske prostorije ne prođemo li Irtysh tako da opreza nikad dosta

U Branitelju Branimir Odak + Hrvoje MiličevićAndroid je napisao/la:Dosli su nam Goran Zakaric,Zvonimir Blaic,Vlado Zadro,Josip Barisic,Zoran Plazonic,prvom timu su iz omladinskog pogona prikljuceni Jozo Spikic i Ivan BuhacCrni gavran je napisao/la:Pozdrav,
Otisli su Mateo Roskam(Slaven Belupo),Ante Serdarusic,Damir Zlomislic i Mateo Bertosa(Rijeka),Zvonimir Kozulj i Slavko Brekalo su na posudbi u Vitezu a Branimir Odak u Branitelju
Sto se tice Udinesea,ako prodjemo sigurno ce se na stadionu biti oko 6500-7000 ljudi
Irtiš se mora proć..tu nema priče
Davor MiličevićKevin je napisao/la:U Branitelju Branimir Odak + Hrvoje MiličevićAndroid je napisao/la:Dosli su nam Goran Zakaric,Zvonimir Blaic,Vlado Zadro,Josip Barisic,Zoran Plazonic,prvom timu su iz omladinskog pogona prikljuceni Jozo Spikic i Ivan BuhacCrni gavran je napisao/la:Pozdrav,
Irtiš se mora proć..tu nema priče

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Uvijek se moze vise ugurati nego sluzbeno sto stoji da je sjedecih mjesta, no UEFA enormno kaznjava takve stvari u Evropi. ŠB mora pruziti Udinese 5% kapaciteta i ne smije prodavati vise karti nego sto ima sjedecih mjesta (cak neki procenat mora ostati prazan), tako da sam siguran da ce tek oko 5300 karata biti u prodaji. U slucaju da su blokirane stepenice sa osobama, ulazi u stadion, ocigledno je da je vise nego dozvoljeno ljudi na stadionu, veoma lahko se moze desiti da se dobije kazna od nekih 50000 € minimalno. Ali naravno, od te utakmice bi se zaradilo mnogo vise pa bi se ste se mozda moglo upustiti u toŠB_Fidelis je napisao/la:Ma moze se ondje nagurati dosta vise ljudi od toga, znam u nas u kavezu oko 300ak stolica, pa bude 'ladno min 500-600 ljudi kad se naguraju svi na vecoj utakmici jer si doslovno jedan na drugom, a slicno je i na stadionu. No eto, gledajuci sluzbeno po broju stolica.

ma ja, neznam odakle mi HrvojeAndroid je napisao/la: Davor Miličević
Izgleda da je došla odbijenica za igranje 3 pretkola. Stadion ne zadovoljava uvjete. Po pričama sutra se šalje žalba prema Uefi .
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
ja bas htjeo napisati, realno gdje ce te na Pecari ugostiti Udinezemaxmore je napisao/la:Izgleda da je došla odbijenica za igranje 3 pretkola. Stadion ne zadovoljava uvjete. Po pričama sutra se šalje žalba prema UEFA.

Eno vam Bilino Polje pa igrajte dole

neznam kako to a pričalo se da je trebalo samo na jugu 30cm pa su pilali zid nedavno i proširili teren!?maxmore je napisao/la:Izgleda da je došla odbijenica za igranje 3 pretkola. Stadion ne zadovoljava uvjete. Po pričama sutra se šalje žalba prema Uefi .

**** uefa neka ide u ****
Vama stvarno treba novi stadion. Postoji li igdje u centru ili blizoj okolici mjesto gdje bi se mogao smjestiti?
Kada bi se barem moglo napraviti nesto s okolnim kucama, da se to otkupi i da se na istom mjestu napravi stadion s dvije tribine. Jedna bocna i jedna iza gola, nekih 5-6 tisuca mjesta. To pokrit, a okolo da opet ima sirine, pa da se ne se*e zbog 30cm.
Kada bi se barem moglo napraviti nesto s okolnim kucama, da se to otkupi i da se na istom mjestu napravi stadion s dvije tribine. Jedna bocna i jedna iza gola, nekih 5-6 tisuca mjesta. To pokrit, a okolo da opet ima sirine, pa da se ne se*e zbog 30cm.
ma ima u Širokom mjesta za stadion koliko oćeš..Signore je napisao/la:Vama stvarno treba novi stadion. Postoji li igdje u centru ili blizoj okolici mjesto gdje bi se mogao smjestiti?
nije u tome stvar..bilo je šema nekih da se sad pecara poravna i da će tu biti stambene zgrade i poslovni prostori, a da će taj koji uzme to mejsto napraviti novi stadion malo van grada moderniji, sa nekih 6000 mjesta..neto kao kod Olimpije itd..to bi bila fantazija..ali kome ga praviti? koju ligu igrat? ne isplati se brate nista dirat dok se ne sredi savez, liga itd..
a što se tiče ovih 30 cm, to je sređeno, zid je otpilan i stadion malo proširen što je trebalo valjda prema komisji da se dobije licenca ta..ja vjerujem na kraju opet da će to proć i da će Široki ugostiti abd Udinese na Pecari

Široki nema potrebe za novi stadion. Ovaj je solidan, rijetko ispunjen i drugi najbolji u BiH.
Zavisi kako gledaš. Ako ćemo u slučaju prolaza nad ovim Kazahstancima igrati sa Udinama u Zenici onda itekako treba novi stadion.Bertone7 je napisao/la:Široki nema potrebe za novi stadion. Ovaj je solidan, rijetko ispunjen i drugi najbolji u BiH.
Lištica
Lištica
Ne, nego treba uložiti u ovaj i napraviti stvari koje sada nedostaju.maxmore je napisao/la:Zavisi kako gledaš. Ako ćemo u slučaju prolaza nad ovim Kazahstancima igrati sa Udinama u Zenici onda itekako treba novi stadion.Bertone7 je napisao/la:Široki nema potrebe za novi stadion. Ovaj je solidan, rijetko ispunjen i drugi najbolji u BiH.

Prvo drenažu jer je to (koliko znam) najveći problem...
Nema mjesta.Bertone7 je napisao/la:Ne, nego treba uložiti u ovaj i napraviti stvari koje sada nedostaju.maxmore je napisao/la:Zavisi kako gledaš. Ako ćemo u slučaju prolaza nad ovim Kazahstancima igrati sa Udinama u Zenici onda itekako treba novi stadion.Bertone7 je napisao/la:Široki nema potrebe za novi stadion. Ovaj je solidan, rijetko ispunjen i drugi najbolji u BiH.![]()
Prvo drenažu jer je to (koliko znam) najveći problem...
Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hrammm1921, MaroonBjelave, torbica i 55 gostiju.