Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
vidjet cemo u cetvrtak tribine ce pokazatiF.G.R je napisao/la:kako ide dijeljenje karata na teravijama?![]()
![]()
Idemo svi gore nalokat se piva i na stadion **** tv da se svađam sa ženom po kući.PlaviSaJUGA je napisao/la:Zaniama me sta je sa prijenosom hoce li biti?
kompleks je neizlječiva bolest ..F.G.R je napisao/la:cuj na teravijama dijelili karte![]()
hocel doci i mutevelija?
Ja bih te zamolio da nas postedis ovakvih i slicnih komentara.F.G.R je napisao/la:kako ide dijeljenje karata na teravijama?![]()
![]()
oko 200 njihovihzeljocity je napisao/la:Ja bih te zamolio da nas postedis ovakvih i slicnih komentara.F.G.R je napisao/la:kako ide dijeljenje karata na teravijama?![]()
![]()
Jesu li najavljeni gostujuci navijaci?? U slucaju da jesu nadam se da nece biti frke jer ni gore je nije bilo koliko je meni poznato.
Tebi jedva pipu s flašice mlijeka skinuli i tu nešto pišešzeljooooo je napisao/la:Idemo svi gore nalokat se piva i na stadion **** tv da se svađam sa ženom po kući.PlaviSaJUGA je napisao/la:Zaniama me sta je sa prijenosom hoce li biti?
To je to, ne mozemo mi natjerat njih da se brane ko sto smo mi to, ne mozemo drzat loptu koliko i oni, stvorit isti broj sansi, ali to nije razlog da se ne nadamo pobjedi. Bitno je da vjerujemo da mozemo.''Ako ponovimo igru iz prvog meča, disciplinovano i prema dogovoru, moguće je i da prođemo. Što da ne? Svi smo vidjeli kako naš tim kompaktno izgleda. Ne bih rekao da će se sutrašnji meč mnogo razlikovati od onog iz Plzena. S njima je nemoguće takmičiti se u posjedu lopte, ali uvjerili smo se da im je odbrana mnogo slabiji dio tima. Svoju ćemo priliku strpljivo čekati'
Kako si bistar, vidis da su stavili imena gradova glupsoneF.G.R je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Evo sad gledam na ovoj jednoj stranici ceskoj izgleda da im opet nece igrati Bakos iako je usao u igru protiv Bohemiansa
Předpokládané sestavy:
Sarajevo: Hadžič - Zeljkovič, Kerla, Škaljič, Urdinov - E. Sadikovič, Tomič - Selimovič, Jamak (Svraka), Bučan - Adilovič.
Plzeň: Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Wágner.![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo me podsjeća na Newcastlearelinho je napisao/la:Na Grbavici ostalo za jug oko 60-ak karti tako da znate,a ja kad sam bio sada bilo je vec 20-ak momaka u redu.
Boze sacuvaj, pa i obicno ljudi, navijaci drugih klubova zele gledati ovu utakmicu, kao da ce neko iz Tuzle, navijac Slobode doci u Sarajevo na utakmicu Želje, svasta. . .Consigliere je napisao/la:Nemoj te molima vas stalno s tim upadicama: Ko ne dodje na stadion nek i ne gleda tekmu i slicno. Nismo svi u mogucnosti i poziciji da dodjemo na utakmicu, a i hvala Bogu, Zeljo ima puno vise navijaca od tih 25 000 koliko ce biti na Kosevu!
Zato je bitno da bude prenosa, sa sada ovo stoji za BHT1
Kako si bistar, vidis da su stavili imena gradova glupsone[/quotshzna je napisao/la:F.G.R je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Evo sad gledam na ovoj jednoj stranici ceskoj izgleda da im opet nece igrati Bakos iako je usao u igru protiv Bohemiansa
Předpokládané sestavy:
Sarajevo: Hadžič - Zeljkovič, Kerla, Škaljič, Urdinov - E. Sadikovič, Tomič - Selimovič, Jamak (Svraka), Bučan - Adilovič.
Plzeň: Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Wágner.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Doktorinho, Grbavica786, knoa, svemalim1 i 50 gostiju.