AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 21 jul 2013, 13:50

Znam ja mnoge "interiste" koji su Milanu donijeli puno titula :lol:
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 jul 2013, 14:26

Ni Galliani ne zna šta priča , svaki dan čovjek daje neke nove izjave , mislim da niko ne konta šta on želi time da kaže ili poruči. :mrgreen:
Danas je opet pričao o Berlusconiu kao najuspješnijem predsjedniku svih vremena , o tome kako imamo dobru ekipu.
Da su vremena teška , svi su preskupi , spreman je da čeka Hondu do Januara , jer CSK-a traži previše novca (4 mil. € :lol: ).
Zatim na kraju poručuje, da će možda još jedan napadač doći do kraja Augusta. Pa sad , ne znam ko može skontati ovakve izjave, očigledno da se počeo "gubiti" pod stare dane .. Odnosno , možda je ovo neka nova taktika kojom želi da nas sve iznenadi. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jul 2013, 14:30

We couldn't afford Strootman, reveal AC Milan

Rossoneri chief Adriano Galliani has revealed that the club were unwilling to meet PSV's €20 million valuation and ruled out signing a striker this summer.

Galliani se ponaša kao da vodi Vrbanjušu a ne Milan.Pa jedna Fiorentina je u stanju izdvojti 20 mil za igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 jul 2013, 14:35

Saurman je napisao/la:We couldn't afford Strootman, reveal AC Milan

Rossoneri chief Adriano Galliani has revealed that the club were unwilling to meet PSV's €20 million valuation and ruled out signing a striker this summer.

Galliani se ponaša kao da vodi Vrbanjušu a ne Milan.Pa jedna Fiorentina je u stanju izdvojti 20 mil za igrača.
O tome ja pričam , da mi nije mrsko sad bi' potražio sve njegove izjave od početka ljeta. Nijedna nije ista, svaka poništava onu prethodnu , svaka je dvosmislena. Čovjek ne zna ni sam šta želi.
Nije problem u tome da Milan ne može izdvojiti 20-ak miliona za nekog igrača , već je problem u tome što Galliani odnosno Berlusconi ne žele da troše.
Nemoguće da jedan od najbogatijih klubova na svijetu nema 30-ak miliona za transfere , a da klubovi sa upola manjim prihodima ( Roma , Fiorentina) mogu kupovati igrače od 20-ak miliona € .
-Rui Costa-

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 21 jul 2013, 14:46

francobaresi je napisao/la:

O tome ja pričam , da mi nije mrsko sad bi' potražio sve njegove izjave od početka ljeta. Nijedna nije ista, svaka poništava onu prethodnu , svaka je dvosmislena. Čovjek ne zna ni sam šta želi.
Nije problem u tome da Milan ne može izdvojiti 20-ak miliona za nekog igrača , već je problem u tome što Galliani odnosno Berlusconi ne žele da troše.
Nemoguće da jedan od najbogatijih klubova na svijetu nema 30-ak miliona za transfere , a da klubovi sa upola manjim prihodima ( Roma , Fiorentina) mogu kupovati igrače od 20-ak miliona € .
stari lisac očito nešto sprema.... sto se tice honde tu se slazem moramo ga pricekati do januara međutim trebamo eriksena, a za njegovo dovođenje potrebno je prodati boatenga. da sad neko ponudi 10m za "manekena" ja bi prvi potpisao. i naravno uz veznjaka potreban nam je i stoper vrhunske klase, sto nam je svima jasno.

dajte mi jos nesto objasnite posto nisam bas u toku. balotelli ima novu "ribu".... sta se dogodilo sa fany?????

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jul 2013, 14:47

Ako ne žele da troše onda bi navijačima trebali reći kakav je ustvari plan za budućnost i u kojem pravcu oni vode Milan.

Ovo što sad rade nije dobro nikako i samo prodaju maglu navijačima.Silvio uopšte ne razmišlja o Milanu a Galliani ga pokušava oprati kod navijača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 jul 2013, 14:53

nesta13 je napisao/la:

stari lisac očito nešto sprema.... sto se tice honde tu se slazem moramo ga pricekati do januara međutim trebamo eriksena, a za njegovo dovođenje potrebno je prodati boatenga. da sad neko ponudi 10m za "manekena" ja bi prvi potpisao. i naravno uz veznjaka potreban nam je i stoper vrhunske klase, sto nam je svima jasno.

dajte mi jos nesto objasnite posto nisam bas u toku. balotelli ima novu "ribu".... sta se dogodilo sa fany?????
Nemam nista protiv da Fany proslijedi meni :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 jul 2013, 15:03

Saurman je napisao/la:

Ako ne žele da troše onda bi navijačima trebali reći kakav je ustvari plan za budućnost i u kojem pravcu oni vode Milan.

Ovo što sad rade nije dobro nikako i samo prodaju maglu navijačima.Silvio uopšte ne razmišlja o Milanu a Galliani ga pokušava oprati kod navijača.
Nikad navijači neće saznati istinu gdje ide sve ovo , odnosno u kojem pravcu se kreće budućnost ovog kluba. Već 2-3 godine u nizu , cijelo ljeto lažu , varaju , izjavljuju , i na kraju nas sve iznenade nekad pozitivno , kao što je bio slučaj 2011 godine , odnosno negativno (2012) godina. Kao i pozitivno iznenađenje u vidu Balotellia prošlog Januara.
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 jul 2013, 17:42

Ovaj golman je najpodcjenjeniji golman na planeti, Grande Abbiati ;)

[youtube][/youtube]

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 jul 2013, 21:37

Iako se trebao vratiti u Milan tek u Srijedu kao i svi ostali reprezentativci , Ignazio Abate je to uradio već danas. I odmah je počeo sa treninzima. :D
-Rui Costa-

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 jul 2013, 22:09

UrbyEmanuelson je napisao/la:Ovaj golman je najpodcjenjeniji golman na planeti, Grande Abbiati ;)

[youtube][/youtube]
Uopšte nije. Brani čovjek za Milan u najboljim godinama.
Allegri je gospodin!

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 21 jul 2013, 22:10

galliani nastavlja sa pricama da je tim kompletan i konkurentan.... Dakle ocekujmo bombu neku. ja bi volio da je to veznjak ili pak stoper....

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 jul 2013, 23:42

Ma ne nadam se iskreno nikakvoj bombi, sumnjam da ce do nje i doci, da je jos tog Hondu potpisati i izgleda time cemo se morati i zadovoljiti. Opet,nikad se ne zna, i nada zadnja umire,ali tesko.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 jul 2013, 09:29

Nekada je normalna stvar bila da velika imena dolaze u Milan , a danas živimo u nadi da se takvo nešto desi. Sramota!

EDIT: Milanov kondicioni trener govori o novitetima koje su uveli ove sezone, o tome kako se radi sa puno jačim intezitetom nego proteklih sezona. Tvrdi da će igrači biti izuzetno spremni i da neće biti iscrpljeni u proljetnom dijelu sezone.

Folletti (athletic coach): "Ibra is one of the strongest & most powerful athletes that I’ve ever seen. Balotelli has worthily replaced him.We started training with higher intensity 12 days earlier than we've done in the last couple of years."

"The Milan players who were on international duty will be in the same condition as the other players for the CL play-offs.The average age of the squad is now lower, and that makes the recovery time shorter."

"The objective is to maintain a medium-high performance throughout the entire season.I’m not worried that the Milan players will be exhausted by the time we reach spring next year."

Nocerino bi trebao nositi br. 23 ove sezone, dok će Cristante uzeti najvjerovatnije broj 24.
-Rui Costa-

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 jul 2013, 12:26

ja lično nisam uopšte opterećen transferima...neka nama ovi što imamo trenutno budu zdravi i spremni ;)
Undici stelle - ACM 1899

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jul 2013, 13:54

Kakva je ovo boze glupost za faraona, 35 miliona plus Eto'o. :lol: Trebali bi i oni malo ohanut i pokazati respekta, nije Milan toliko spao da jednom Anziju prodaje igrace radi para.

Hoce li vise ko doci, svi se pojacavaju, a mi na mjestu tapkamo i ne mrdamo se ... :roll:
odem na par dana, vratim se, ocekujem neku pozitivnu vijest, a ono jos ni oko Honde se nisu dogovorili :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 jul 2013, 14:12

Questa la lista dei numeri di maglia ufficiali del Milan per la stagione 2013/14:

Portieri: Abbiati 32, Amelia 1, Gabriel 59.

Difensori: Abate 20, Antonini 77, Bonera 25, Constant 21, Didac Vilà 35, De Sciglio 2, Mexes 5, Vergara 33, Zaccardo 81, Zapata 17.

Centrocampisti: Boateng 10, Cristante 24, De Jong 34, Emanuelson 28, Montolivo 18, Muntari 4, Nocerino 23, Poli 16, Saponara 8, Strasser 14, Traorè 12.

Attaccanti: Balotelli 45, El Shaarawy 92, Niang 78, Oduamadi 90, Pazzini 11, Petagna 37, Robinho 7.

Opet su počela preseravanja sa ovim visokim brojevima, Niang je br. 19 zamjenio brojem 78 :mrgreen:
Novi igrači su uzeli "normalne" brojeve , Poli 16 , Cristante 24 , Vergara 33 , Saponara 8 , Petagna 37 !
Trenutno imamo previše igrača u rosteru , čak 31 , normalno je očekivati da će u narednih 20-ak dana par igrača napustiti ekipu. Prvi na listi za odlazak su , Strasser , Traore, Zaccardo , Oduamadi , Didac ! Naravno da je moguć odlazak i nekih malo poznatijih igrača kao što su , Nocerino , Boateng , Urby .
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jul 2013, 14:20

Cudi me za Nianga jer je rekao da mu je 19 poseban broj, na taj dan rodjeni on, sestra i majka. Moguce da ide na posudbu, pa mu vise svejedno sta ce nositi ... kad ne mogu ja, onda nece niko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Inace mi je apsolutno svejedno koje brojeve ce igraci nositi, nikad nisam patio na one sedmice, devetke i desetke u ekipi, cak volim malo originalnosti poput Saravija i njegovog 92. :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 jul 2013, 14:25

Danas je sve marketing , pa tako i ti brojevi. Meni su uvijek bili draži oni staromodni brojevi , ali šta je tu je. To je manje bitno. :D
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 22 jul 2013, 14:26

aaaauuuuu :?

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.