FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izmišljotina !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ovbo ti je davno prezvakano i laz je. Bice prenos utakmice 100%.maxmore je napisao/la:Ajde neka ovo bude rublika zanimljivosti.
Jaja Ture nije prošao probu u Željezničaru
Jedan od najskupljih igrača Premijer lige Jaja Ture, pre osam godina nije prošao probu u sarajevskom Željezničaru.
Ture je 2005. godine boravio u Sarajevu mesec dana. Tada prilično nepoznati fudbaler pokušao je da se izbori za ugovor, ali nije zadovoljio tadašnje čelnike kluba sa Grbavice. Prethodno je igrao za Beveren i Metalurg iz Donjecka. Posle Sarajeva je otišao u Monako, a sve ostalo je istorija.
Bio je jedan od najvažnijih igrača u Barseloni pune tri godine, da bi za rekordnu količinu para 2010. godine prešao u redove Mančester Sitija.
Standardni je član reprezentacije Obale Slonovače od 2004. godine.
to ljeto je potpisao za olimpijakos, a 2006. tek za monaco. eto neko prije olimpijakosa ide do želje na probu, ono nije imao preča posla pa svratio do sarajeva na ćevape i sogan dolmu...
Ulaz na Koševo sa godišnjim kartama
http://fkzeljeznicar.ba/ulaz-na-kosevo- ... tama/6087/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/ulaz-na-kosevo- ... tama/6087/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ne, nego ovom FGR kompleksasu, koji se smije zato sto pise Sarajevo, a ne moze da skonta da Česi stavljaju imena gradovacorleone87 je napisao/la:
To ti meni
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Navijači koji posjeduju godišnju kartu će moći sa istom ući na utakmicu našeg Kluba sa Viktoriom Plzen.
Na sutrašnju utakmicu između našeg Željezničara i Viktorie Plzen imaoci godišnjih karata će moći besplatno ući. Na ulazu je potrebno samo da pokažu godišnju kartu.
Prvobitno su imaoci godišnjih karata trebali doći na Grbavicu po ulaznicu, ali nakon današnje odluke ne moraju, nego će samo na ulazu na Koševo pokazati godišnju kartu.
Na sutrašnju utakmicu između našeg Željezničara i Viktorie Plzen imaoci godišnjih karata će moći besplatno ući. Na ulazu je potrebno samo da pokažu godišnju kartu.
Prvobitno su imaoci godišnjih karata trebali doći na Grbavicu po ulaznicu, ali nakon današnje odluke ne moraju, nego će samo na ulazu na Koševo pokazati godišnju kartu.
1921
to znaci jos dotanih hiljadu kartiod kojih je 500 za jug, pa bice nas 30 000
- corleone87
- Kontakt:
Ahashzna je napisao/la:Ne, nego ovom FGR kompleksasu, koji se smije zato sto pise Sarajevo, a ne moze da skonta da Česi stavljaju imena gradovacorleone87 je napisao/la:
To ti meni
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 22 jul 2013, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Na štandu kod svjetlosti ima još nešto karata za jug, zapada ima najviše ali sve se mijenja iz sata u sat
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Ovo im je loša odluka, bacati će raja sa tribina godišnje i ulaziće više ljudi na istu, dok je kod karata drugačije
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ne lupajte bezveze ko mala djeca,ko ima godisnju danas mora po kartu i uci ce preko karte a ne godisnjeFCS je napisao/la:Ovo im je loša odluka, bacati će raja sa tribina godišnje i ulaziće više ljudi na istu, dok je kod karata drugačije
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- corleone87
- Kontakt:
''Prodaja ulaznica za utakmicu s Plzenom nadmašila je sva naša očekivanja premda smo bili svjesni da će interes biti veliki. Ovo je zaista iznad prognoza i onih najoptimističnijih. Mogu potvrditi da su ulaznice za južnu tribinu 'planule' kao nikad dosad. Već do prvih poslijepodnevnih sati ih nikako neće biti u prodaji. Slično je i sa istočnom tribinom za koju je također veliki interes, dok je najviše slobodnih mjesta ostalo za zapadnu tribinu, ali i te se ulaznice prodaju u velikom broju'', kazao je za portal ****.ba direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
http://fkzeljeznicar.ba/ulaz-na-kosevo- ... tama/6087/" onclick="window.open(this.href);return false;super je napisao/la:ne lupajte bezveze ko mala djeca,ko ima godisnju danas mora po kartu i uci ce preko karte a ne godisnjeFCS je napisao/la:Ovo im je loša odluka, bacati će raja sa tribina godišnje i ulaziće više ljudi na istu, dok je kod karata drugačije
ne lupaj ti
1921
-
plavetniloo
- Kontakt:
citaj zvanicnu stranicusuper je napisao/la:ne lupajte bezveze ko mala djeca,ko ima godisnju danas mora po kartu i uci ce preko karte a ne godisnjeFCS je napisao/la:Ovo im je loša odluka, bacati će raja sa tribina godišnje i ulaziće više ljudi na istu, dok je kod karata drugačije
jednom se samo na ulazu moze ocitat godisnja onim skeneromFCS je napisao/la:Ovo im je loša odluka, bacati će raja sa tribina godišnje i ulaziće više ljudi na istu, dok je kod karata drugačije
Željeznicar za život cijeli !
Ma kakav Newcastle, zaboravi to. Jug ce sigurno biti pun ali karti ima bruku za istok i zapad. Ne cini stadion samo jug.pinki je napisao/la:Ovo me podsjeća na Newcastlearelinho je napisao/la:Na Grbavici ostalo za jug oko 60-ak karti tako da znate,a ja kad sam bio sada bilo je vec 20-ak momaka u redu.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
znaci uzeo sam godisnju i fino mi je receno da dodjem danas po kartu,znaci kartu danas preuzimam za jug sa svojom godisnjom.pozzlikusa je napisao/la:jednom se samo na ulazu moze ocitat godisnja onim skeneromFCS je napisao/la:Ovo im je loša odluka, bacati će raja sa tribina godišnje i ulaziće više ljudi na istu, dok je kod karata drugačije
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Pa kad nestane juga, raja ce uzimati Istok i zapad, logikafolderS je napisao/la:Ma kakav Newcastle, zaboravi to. Jug ce sigurno biti pun ali karti ima bruku za istok i zapad. Ne cini stadion samo jug.pinki je napisao/la:Ovo me podsjeća na Newcastlearelinho je napisao/la:Na Grbavici ostalo za jug oko 60-ak karti tako da znate,a ja kad sam bio sada bilo je vec 20-ak momaka u redu.
1921
HAHAHAHAHAAHA bezveze ces hodati do Grbavicesuper je napisao/la:znaci uzeo sam godisnju i fino mi je receno da dodjem danas po kartu,znaci kartu danas preuzimam za jug sa svojom godisnjom.pozzlikusa je napisao/la:jednom se samo na ulazu moze ocitat godisnja onim skeneromFCS je napisao/la:Ovo im je loša odluka, bacati će raja sa tribina godišnje i ulaziće više ljudi na istu, dok je kod karata drugačije
-
plavetniloo
- Kontakt:
http://radi.osa.rajevo.ba/novost/119730/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
kakve su sad godisnje, prije je bilo da ti probije onaj krug, i to je kao 15 utakmica, ako je i sad tako, nece se to moci kontrolisati nema teorije, garant prodali sve za jug, i uradili ovako, nema veze, nek nas bude sto vise
kakve su sad godisnje, prije je bilo da ti probije onaj krug, i to je kao 15 utakmica, ako je i sad tako, nece se to moci kontrolisati nema teorije, garant prodali sve za jug, i uradili ovako, nema veze, nek nas bude sto vise
Zadnja izmjena: plavetniloo, dana/u 22 jul 2013, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.