FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ovdje treba Mehanović, to sigurno, za ostalo ćemo vidjeti 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mehanović, Musić prije Pršeša a M. Čejvanović pojma nemam šta radi u ovih prvih 11JTS je napisao/la:ovdje treba Mehanović, to sigurno, za ostalo ćemo vidjeti

075
Gledaj naseg Ancellotia
Bitno je da se ekipa uigra,muka mi vise od nabijanja lopti ili cekat neki prekid da dadnemo gol..

Bitno je da se ekipa uigra,muka mi vise od nabijanja lopti ili cekat neki prekid da dadnemo gol..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ne znam, mene taj Musić nije baš oduševioTzBulevar87 je napisao/la:Mehanović, Musić prije Pršeša a M. Čejvanović pojma nemam šta radi u ovih prvih 11JTS je napisao/la:ovdje treba Mehanović, to sigurno, za ostalo ćemo vidjeti

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Šta to opet se forsiraju igrači sa strane, a naša djeca se moraju čitav život dokazivati, i ovo malo što je ostalo.Sreča što ima pametnih trenera, pa nam djeca igraju premijer ligi, a ovdje dobijaju na kašikicu a tamo starteri. Nezadovoljan Dugogodišnji Navijač neznam čemu ovo vodi opet.
A ZABORAVLJAŠ SALAMOVIČA TO DESNO KRILO.JTS je napisao/la:ne znam, mene taj Musić nije baš oduševioTzBulevar87 je napisao/la:Mehanović, Musić prije Pršeša a M. Čejvanović pojma nemam šta radi u ovih prvih 11JTS je napisao/la:ovdje treba Mehanović, to sigurno, za ostalo ćemo vidjetiako su Oma i Brčkalić centralni vezni, treba riješiti krilne pozicije .. tu bi mogao upasti Nezić, da l' na krilo ili na beka, u tom slučaju bi Mehanović ili Efendić išli naprijed .. ne znam ko bi na lijevo krilo, možda Mehidić .. je l' on uopšte na pripremama?
A ZABORAVLJAŠ SALAMOVIČA TO DESNO KRILO.JTS je napisao/la:ne znam, mene taj Musić nije baš oduševioTzBulevar87 je napisao/la:Mehanović, Musić prije Pršeša a M. Čejvanović pojma nemam šta radi u ovih prvih 11JTS je napisao/la:ovdje treba Mehanović, to sigurno, za ostalo ćemo vidjetiako su Oma i Brčkalić centralni vezni, treba riješiti krilne pozicije .. tu bi mogao upasti Nezić, da l' na krilo ili na beka, u tom slučaju bi Mehanović ili Efendić išli naprijed .. ne znam ko bi na lijevo krilo, možda Mehidić .. je l' on uopšte na pripremama?
Druže, igrali su prošle sezone pa nisu ništa pokazali. Trenutno je bitan povratak u PL.kerber je napisao/la:Šta to opet se forsiraju igrači sa strane, a naša djeca se moraju čitav život dokazivati, i ovo malo što je ostalo.Sreča što ima pametnih trenera, pa nam djeca igraju premijer ligi, a ovdje dobijaju na kašikicu a tamo starteri. Nezadovoljan Dugogodišnji Navijač neznam čemu ovo vodi opet.
Ribic, M.cejvanovic, k. cejvanovic , prses , omerovic , selamovic , efendic , a. karlos mujkic , omic , salihovic ... nemojdalje da ti nabrajam nasujecu drug koja nose dres ove sezone , zato prijatelj moj budi pozitivaSamoTZ je napisao/la:Druže, igrali su prošle sezone pa nisu ništa pokazali. Trenutno je bitan povratak u PL.kerber je napisao/la:Šta to opet se forsiraju igrači sa strane, a naša djeca se moraju čitav život dokazivati, i ovo malo što je ostalo.Sreča što ima pametnih trenera, pa nam djeca igraju premijer ligi, a ovdje dobijaju na kašikicu a tamo starteri. Nezadovoljan Dugogodišnji Navijač neznam čemu ovo vodi opet.

p.s. evo jedna in iz prve ruke ( husicev rodjak ) , presjednik je danas otputovao za nmacku , tamo ga ceka 100 000 KM vrijedan bus kojeg on poklanja nasem klubu , bus ce biti u bojama kluba imat ce lcd , klimu i sve sto je potrebnoj jednom velikom klubu ... kad skontate da put u bihac nasu ekip kosta preko 1000KM shvatit cete kliko ce ovaj bus biti od koristi i koliko ce nam ustediti para !!!! nadam se da ce se ovo i realizovati u narednim danima
Slažem se.RUDARSKA2 je napisao/la:Ribic, M.cejvanovic, k. cejvanovic , prses , omerovic , selamovic , efendic , a. karlos mujkic , omic , salihovic ... nemojdalje da ti nabrajam nasu djecu drug koja nose dres ove sezone , zato prijatelj moj budi pozitivaSamoTZ je napisao/la:Druže, igrali su prošle sezone pa nisu ništa pokazali. Trenutno je bitan povratak u PL.kerber je napisao/la:Šta to opet se forsiraju igrači sa strane, a naša djeca se moraju čitav život dokazivati, i ovo malo što je ostalo.Sreča što ima pametnih trenera, pa nam djeca igraju premijer ligi, a ovdje dobijaju na kašikicu a tamo starteri. Nezadovoljan Dugogodišnji Navijač neznam čemu ovo vodi opet.![]()
Mi uvijek imamo nekih struja, ne kažem da je Kerber takav, ali pobogu brate...tko je iole pratio zadnjih 7-8 godina Slobodu zna da su spomenuti naša djeca.
Lijepa je i sama pomisao na takvo nešto, ali ajde da dok to ne bude da to više i ne spominjemo jer zvuči tako unreal pa da ne bi bilo poslije razočarenja. On ako je rekao da će biti to je druga stvar,ali ima situacija kada se u priči spomene da bi vrijedilo razmisliti o nekoj ideji,a ljudi prenesu da je to gotova stvarp.s. evo jedna in iz prve ruke ( husicev rodjak ) , presjednik je danas otputovao za nmacku , tamo ga ceka 100 000 KM vrijedan bus kojeg on poklanja nasem klubu , bus ce biti u bojama kluba imat ce lcd , klimu i sve sto je potrebnoj jednom velikom klubu ... kad skontate da put u bihac nasu ekip kosta preko 1000KM shvatit cete kliko ce ovaj bus biti od koristi i koliko ce nam ustediti para !!!! nadam se da ce se ovo i realizovati u narednim danima

tuzlanska Sloboda
Ljudi moji, Slobodi su blokirana oba racuna koje posjeduje, a dva su joj ugasena zbog dugovanja. Slobodi je najpotrebnije u ovom trenutku da se rijesi dugovanja, jer iako uđe u premier ligu ( a svi se nadamo da hoce), nema licence dok se ne izmire dugovi, dakle nema ni premier lige.Svi znamo kakvi su uslovi FS BiH, a to je da klub mora izmiriti dugovanja i da nema blokiranih racuna. Sta ce biti samo kad pocnu pristizati presude??
Znam da ce vecina pogresno shvatiti ovo ali to je realnost.
drug plan/program vracanja dugova je uveliko u pocetnoj fazi , uveliko se radi na tome .... a de mi reci koji to klub iz PL i bil koje bh lige nema duovanja ????? po dugovanjima tabela ide ovako CELIK najvise duguje slijede BORAC , SARAJEVO , SLOBODA , ZELJO , OLIMPIK ... pa onda ostali SVI !!!diabo je napisao/la:Ljudi moji, Slobodi su blokirana oba racuna koje posjeduje, a dva su joj ugasena zbog dugovanja. Slobodi je najpotrebnije u ovom trenutku da se rijesi dugovanja, jer iako uđe u premier ligu ( a svi se nadamo da hoce), nema licence dok se ne izmire dugovi, dakle nema ni premier lige.Svi znamo kakvi su uslovi FS BiH, a to je da klub mora izmiriti dugovanja i da nema blokiranih racuna. Sta ce biti samo kad pocnu pristizati presude??
Jeste, ali oni imaju bar jedan aktivan racun, dok sloboda nema nijedan, a nista se ne radi na tome da se to popravi, a dugovi se gomilaju...
diabo je napisao/la:Jeste, ali oni imaju bar jedan aktivan racun, dok sloboda nema nijedan, a nista se ne radi na tome da se to popravi, a dugovi se gomilaju...
KAKO ONDA plate primaju preko banke ??? sjecas se rijeci predsjednika da vise nema KESH placanja , samo preko banke na racun ???? sloboda ima racun kojim se korosti
Koji su to racuni, i da li uopste postoje i na kome se vode je pitanje. Nije problem sad dok je u Prvoj ligi, jer nema postupka licenciranja za Prvu ligu, ali u Premier ligi je druga prica. Samo kazem da se trebaju prvo rjesavati dugovanja i odblokirati racune, pa onda sve ostalo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
opet isto pricamo, treba napraviti osnovnu distinkciju izmedju vrste duga. Jedno je dug drzavi koji je kod Slobode oko 2 miliona od 5- 6 miliona ukupnog duga i taj dug ne vrijedi nicemu, to kao da i nemas. Niko nece izgubiti licencu zbog toga, napravis svake sezone fola reprogram sa poreznom upravom i to je to.... a ogromna vecina duga Zelje, Sarajeva, Celika je prema drzavi.RUDARSKA2 je napisao/la:drug plan/program vracanja dugova je uveliko u pocetnoj fazi , uveliko se radi na tome .... a de mi reci koji to klub iz PL i bil koje bh lige nema duovanja ????? po dugovanjima tabela ide ovako CELIK najvise duguje slijede BORAC , SARAJEVO , SLOBODA , ZELJO , OLIMPIK ... pa onda ostali SVI !!!diabo je napisao/la:Ljudi moji, Slobodi su blokirana oba racuna koje posjeduje, a dva su joj ugasena zbog dugovanja. Slobodi je najpotrebnije u ovom trenutku da se rijesi dugovanja, jer iako uđe u premier ligu ( a svi se nadamo da hoce), nema licence dok se ne izmire dugovi, dakle nema ni premier lige.Svi znamo kakvi su uslovi FS BiH, a to je da klub mora izmiriti dugovanja i da nema blokiranih racuna. Sta ce biti samo kad pocnu pristizati presude??
Nas koci dug prema privrednim subjektima, i on je jedini koji je bitan. Od njega stizu tuzbe(drzava nikog ne tuzi), od njega se blokira racun, od njega ides u stecaj ili prinudne naplate (kod nas). A taj dug je navodno preko 3 miliona KM ako ja dobro razumi Azmira. Najveci problem je naravno Arkada Lukavac za radove na stadionu (rusenje stajanja, mislim i stolice itd itd). Mislim da je u pitanju milionski iznos.
mi smo i sad sa glavom na panju i neko samo ceka da presjece onaj konopac i da se giljotina spusti i to je to sa Slobode. Problem Slobode u odnosu na Celik, Zelju , Sarajevo je taj sto ima vise voljnih da presjeku taj konopac dok je kod njih malo drugacija situacija.
gledaj boze slucajnosti da cim neke pare udju u klub SVE tuzbe ISTOVREMENO pristizu na izvresenje. To je "slucajno" ba tako vec godinama, niko to ne radi planski ili da se vrati u klub ili da izvuce svoja toboze sponzorstva, a ustvari pozajmice sto su davali. Sve sto su eto recimo Sabovici ulozili u klub, a jesu ulozili i to puno novca, je Sloboda njima duzna, jer nisu ulozili nego posudili Slobodi da im se to vrati nekad. Da ne pricam o drugim.
ni u jednom klubu nema posla za policiju i inspekciju kao u Slobodi.
@diabo nema niko sredstava da rijesi ta dugovanja, tj i ako ima nije budala, ko sto rekoh u pitanju su milionski iznosi. Da ces ti platit 2-3 miliona na ime duga i dobit 100% vlasnistvo nad Slobodom pa da ti se to isplati za 10 godina pa hajd, al kod nas nema privatizacije kluba. Nego kad se stvori odgovarajuca klima nama je gasenje i OFK Sloboda kao OKK ili fuzija, ali eto malo su nas podcijenili.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Prema posljednjim informacijama, naš klub je Savezu dužan oko 65.000 KM i već je na pomolu pripremanje dokumenta kojim će se ovaj dug reprogramirati.diabo je napisao/la:Ljudi moji, Slobodi su blokirana oba racuna koje posjeduje, a dva su joj ugasena zbog dugovanja. Slobodi je najpotrebnije u ovom trenutku da se rijesi dugovanja, jer iako uđe u premier ligu ( a svi se nadamo da hoce), nema licence dok se ne izmire dugovi, dakle nema ni premier lige.Svi znamo kakvi su uslovi FS BiH, a to je da klub mora izmiriti dugovanja i da nema blokiranih racuna. Sta ce biti samo kad pocnu pristizati presude??
"Radi se o obavezama koje su se nagomilavale u periodu od 2009. do 2012. godine i to su stvari koje mi moramo regulisati. Pogotovo zbog toga što imamo ambicije povratka u Premijer ligu BiH. Taj dug moramo vratiti kako ne bismo imali problema sa dobijanjem licence za nastup u ligi", objašnjava Husić, te dodaje:
"Mi ćemo vrlo brzo napraviti reprogram duga, ali ćemo ići na tu varijantu da on bude podnošljiv za naš klub. To znači da bismo novac vraćali u naredne dvije - tri godine.".
Upravo o ovome ja i pricam, kao sto kaze "ultrasstyle_tz", ali rijetko ko to hoce da razumije. Zakljucak je da nema Premier lige dok se nesto ne rijesi. Ko ce isplatiti dugovanja prema igracima koji sada tuze klub, Zoletic i dr, a kamata ide, niko ne razmislja o tome.
Razmislja se i o tome, svako radi svoj posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.