Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
mene strah onog sto je jucer dosao.on je egipcanin samo da ne nagovori sudije.inace bice kobno po nas
srcu draga boja plava
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ma idemo na pobjedu, imamo kvalitetu i nadam se pune tribine 

#Ynwa
Evo malo moje priče.
Večeras očekujem sastav : Serdarević - Miličević , Ereš - Milas , Perić , Malinović - Građan.
Njemačka i Egipat su tu na nekom nivou. Njemce sam gledao pa vam mogu reći onda da u koliko prođemo Egipat (a oni pobijede Francuze) mi ne smijemo napraviti više od 3 greške u napadu jer smo tada izgubili. Tako je isto i protiv Egipta, ako smanjimo broj grešaka i zabijamo konstantno, Serdarević bude na nekom svom nivou uz malo bolju realizaciju Perića i Milasa možemo dobro razvaliti Egipat (pritom mislim na 5-8 razlike, ali ako može i više super bi bilo).
Bojim se atmosfere malo, Malinović izjavio da su jači od Egipta. Nekako mi je to previše samouvjereno, ali hajmo reći da su to mediji napumpali samo tako.
Ne smijemo dozvoliti da razbranimo tog golmana jer kako kažu da je golman odličan, moramo paziti pri šutu. Potrebno je da prorade sva 3 beka i da u prosjeku oni zabiju 12-15 golova, ostalo ostavimo krilima, pivoti i sedmerci. to je nekih hajmo reci 25 golova.
Bit će to tvrda utakmica, večeras svi u zetru, moramo pomoći momcima
Večeras očekujem sastav : Serdarević - Miličević , Ereš - Milas , Perić , Malinović - Građan.
Njemačka i Egipat su tu na nekom nivou. Njemce sam gledao pa vam mogu reći onda da u koliko prođemo Egipat (a oni pobijede Francuze) mi ne smijemo napraviti više od 3 greške u napadu jer smo tada izgubili. Tako je isto i protiv Egipta, ako smanjimo broj grešaka i zabijamo konstantno, Serdarević bude na nekom svom nivou uz malo bolju realizaciju Perića i Milasa možemo dobro razvaliti Egipat (pritom mislim na 5-8 razlike, ali ako može i više super bi bilo).
Bojim se atmosfere malo, Malinović izjavio da su jači od Egipta. Nekako mi je to previše samouvjereno, ali hajmo reći da su to mediji napumpali samo tako.
Ne smijemo dozvoliti da razbranimo tog golmana jer kako kažu da je golman odličan, moramo paziti pri šutu. Potrebno je da prorade sva 3 beka i da u prosjeku oni zabiju 12-15 golova, ostalo ostavimo krilima, pivoti i sedmerci. to je nekih hajmo reci 25 golova.
Bit će to tvrda utakmica, večeras svi u zetru, moramo pomoći momcima
- moustapha
- Kontakt:
Hoće li biti prenos ovih utakmica za razigravanje za poredak? Jutros su Rusi dobili Katar 28-27, u 11:15 igraju Koreja i Kuvajt.
http://www.bhrt.ba/226.html" onclick="window.open(this.href);return false;RedBlue je napisao/la:Hoće li biti prenos ovih utakmica za razigravanje za poredak? Jutros su Rusi dobili Katar 28-27, u 11:15 igraju Koreja i Kuvajt.
ZELJEZNICAR 1921!
Ma znam koji je link, samo pitam hoće li se uključiti pošto sad ne radi?
edit: radiiii
edit: radiiii
- savatihotece
- Kontakt:
kako niko ne prenosi večerašnju utakmicu sa Egiptom.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- BritishCore
- Kontakt:
Svi u Zetru !!!
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
savatihotece je napisao/la:kako niko ne prenosi večerašnju utakmicu sa Egiptom.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Večeras idemo po četvrtfinale a za to nam je po mom nekom mišljenju potrebna utakmica na nivou one protiv Mađarske ili Slovenije
pivoti su nam slabije krenuli ali sad su Građan i Halilčević došli na svoje, posebno Građan
na srednjem beku ne trebamo se brinuti, Perića dobro može zamijeniti Ajkunić a nek je jedan raspoložen bit će tamam
Malinović i Bubalo će odraditi posao na desnom beku a očekujem da se neko od ove trojice na lijevom večeras raspuca (Milas, Kasumović, Bezbradica)
Serdarević bi trebao biti OK uz jaku odbranu, Miličevića ako krene dobro je, ako ne...ništa, tu nemamo alternativu, dok se na desnom krilu ne brinem, jer će Zulfić i Ereš odraditi svoj dio posla
pivoti su nam slabije krenuli ali sad su Građan i Halilčević došli na svoje, posebno Građan
na srednjem beku ne trebamo se brinuti, Perića dobro može zamijeniti Ajkunić a nek je jedan raspoložen bit će tamam
Malinović i Bubalo će odraditi posao na desnom beku a očekujem da se neko od ove trojice na lijevom večeras raspuca (Milas, Kasumović, Bezbradica)
Serdarević bi trebao biti OK uz jaku odbranu, Miličevića ako krene dobro je, ako ne...ništa, tu nemamo alternativu, dok se na desnom krilu ne brinem, jer će Zulfić i Ereš odraditi svoj dio posla
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da vidimo kaklvi su oni. Treba li strahovat ili neadmir12345 je napisao/la:Sad cu gledat NJEMACKA-FRANCUSKA da vidim kako igraju nisam ih imao priliku do sad gledat
nadam se da nisu nista posebno

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
kazu njemci zapeli pravo. ne daju se dobit.Unofficialpage je napisao/la:Da vidimo kaklvi su oni. Treba li strahovat ili neadmir12345 je napisao/la:Sad cu gledat NJEMACKA-FRANCUSKA da vidim kako igraju nisam ih imao priliku do sad gledat
nadam se da nisu nista posebno
SILA.Al o tom po tom.valja dobit egipcane
srcu draga boja plava
-
- Kontakt:
Veceras ocekujem da nasi eksplodiraju.Minimalno +5.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
slovenija-brazil 5:10 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
mogul kako slovenci okrenut ?????kinder_jaje je napisao/la:slovenija-brazil 5:10
-
- Kontakt:
Puno grijese, ali mogu okrenuti, trebali bi dobitiTM OLOVO je napisao/la:mogul kako slovenci okrenut ?????kinder_jaje je napisao/la:slovenija-brazil 5:10
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 22 jul 2013, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
Dobra igra Brazila u odbrani,najveci dio prvog poluvremena su igrali sa odbranom 4-2,a u jednom trenutku su igrali sa odbranom 3-3 gdje su 3 igraca bila na 3 bekova,1 igrac na pivotu i 2 igraca na krilima cuvali svoje igrace izgledalo kao kosarko da svaki igrac cuva svog igraca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.