NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ne isplati se vise ulagati u ovaj stadion,na Blatu se moze napraviti lijep stadion koji ce zadovoljavati Uefine standarde,savez ili drzava pomognu i nek mlade repke igraju na njemu 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
ma ne može se dolje..em je malo daleko, a puše 360 dana u godiniAndroid je napisao/la:Ne isplati se vise ulagati u ovaj stadion,na Blatu se moze napraviti lijep stadion koji ce zadovoljavati Uefine standarde,savez ili drzava pomognu i nek mlade repke igraju na njemu

ja ga više zamišljam negdje na trnu, na obilaznici ili tako negdje..gdje ima i prostora ada je blizu grada..
ne treba ništa veliko..5-6000 mjesta, u krug, sve natkriveno, parking

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa kažem da ne treba proširivati stadion jer i ovako je pun jednom u 10 godina... Ovaj kapacitet je sasvim dovoljan.maxmore je napisao/la: Nema mjesta.
Ovaj stadion je prelijep,,napravi se nesto ovako,5000-6000 sa mogucnosti prosirenja za Europske utakmice i etoKevin je napisao/la:ma ne može se dolje..em je malo daleko, a puše 360 dana u godiniAndroid je napisao/la:Ne isplati se vise ulagati u ovaj stadion,na Blatu se moze napraviti lijep stadion koji ce zadovoljavati Uefine standarde,savez ili drzava pomognu i nek mlade repke igraju na njemu![]()
ja ga više zamišljam negdje na trnu, na obilaznici ili tako negdje..gdje ima i prostora ada je blizu grada..

HRHB
HRHB
ja sam cuo da je bila ta opcija, da je A3 ili ko vec nudio da mu daju pecaru, on bi sve srusio i gradio stambeno - poslovnu četvrt da tako kazem, a negdje vanka, na vaganu, trnu bi radio novi stadionAndroid je napisao/la:Ovaj stadion je prelijep,,napravi se nesto ovako,5000-6000 sa mogucnosti prosirenja za Europske utakmice i etoKevin je napisao/la:ma ne može se dolje..em je malo daleko, a puše 360 dana u godiniAndroid je napisao/la:Ne isplati se vise ulagati u ovaj stadion,na Blatu se moze napraviti lijep stadion koji ce zadovoljavati Uefine standarde,savez ili drzava pomognu i nek mlade repke igraju na njemu![]()

sad jel bila šuplja ili ne neznam..al ja bi se slozio da se ne isplati nista ovdje graditi nanovo niti nesto uređivat, to je samo pusto bacanje para..prvo jer u 10 godina jednom bude pun, a drugo sto nemas kome graditi niti navijacima (kojih nema ni sarajevo, bl, zenica a kamoli siroki) niti imas lige neke kvalitetne..a kao zadnje niti imas prostora okolo da ista radis
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne isplati se na lokaciji Pecare nista raditi, ali kad bi se mogao npr. dogovoriti s A3 u tom pogledu il slicnima i uraditi stadion na zaobilaznici ili na Trnu, da, onda bi to bio odlican potez, jer iako se zeli stosta napraviti u vezi Pecare, ona je jednostavno usred stambene zone i metar od glavne ceste, tako da je nemoguce prosiriti je ni imati mjesta za press, osigurana VIP mjesta, parking, itd. i necemo moci imati uvjete za stadion jos vise kategorije, tako da, naravno, ako bude ikad ista u planu, ja sam svakako za novi stadion kapaciteta vec postojeceg, samo simetricnih tribina, i to je to.
...Život za Široki...
Liško polje je idealno. To je bila prva opcija koliko ja znam, u nekim davnim vremenima.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne isplati se na lokaciji Pecare nista raditi, ali kad bi se mogao npr. dogovoriti s A3 u tom pogledu il slicnima i uraditi stadion na zaobilaznici ili na Trnu, da, onda bi to bio odlican potez, jer iako se zeli stosta napraviti u vezi Pecare, ona je jednostavno usred stambene zone i metar od glavne ceste, tako da je nemoguce prosiriti je ni imati mjesta za press, osigurana VIP mjesta, parking, itd. i necemo moci imati uvjete za stadion jos vise kategorije, tako da, naravno, ako bude ikad ista u planu, ja sam svakako za novi stadion kapaciteta vec postojeceg, samo simetricnih tribina, i to je to.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
gdje je to?maxmore je napisao/la:Liško polje je idealno. To je bila prva opcija koliko ja znam, u nekim davnim vremenima.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne isplati se na lokaciji Pecare nista raditi, ali kad bi se mogao npr. dogovoriti s A3 u tom pogledu il slicnima i uraditi stadion na zaobilaznici ili na Trnu, da, onda bi to bio odlican potez, jer iako se zeli stosta napraviti u vezi Pecare, ona je jednostavno usred stambene zone i metar od glavne ceste, tako da je nemoguce prosiriti je ni imati mjesta za press, osigurana VIP mjesta, parking, itd. i necemo moci imati uvjete za stadion jos vise kategorije, tako da, naravno, ako bude ikad ista u planu, ja sam svakako za novi stadion kapaciteta vec postojeceg, samo simetricnih tribina, i to je to.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To je dole ja mislim gdje se motorijada odrzava. Na to sam i mislio pod ''obilaznicom''. 

...Život za Široki...
Ne, ono polje preko puta unije leko na zaobilaznici. Ispod benta, praktično kada dodješ do kraja Zorićevine produžiš dalje u polje to je to polje.ŠB_Fidelis je napisao/la:To je dole ja mislim gdje se motorijada odrzava. Na to sam i mislio pod ''obilaznicom''.
Lištica
Lištica
i ja sma na to mislio pod zaobilaznicamaxmore je napisao/la:Ne, ono polje preko puta unije leko na zaobilaznici. Ispod benta, praktično kada dodješ do kraja Zorićevine produžiš dalje u polje to je to polje.ŠB_Fidelis je napisao/la:To je dole ja mislim gdje se motorijada odrzava. Na to sam i mislio pod ''obilaznicom''.

samo je ondje malo mutavo jer je brdo iznad, pa bi bilo ko kantrida, ali pozicija je inače fantazija
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zar? Moze biti.
Kako se onda zove ovo sto sam ja naveo? Biberovo?
Hmm, pa moglo bi i tu mozda, stvarno je lijepa pozicija, bilo bi prefenomenalno za vidjeti tu neko ekstra moderno izdanje, pristupacno svima, a kad prolazis kroz Široki ne mozes fulati. Neiskoristen je taj dio, mada ja sam uvijek nekako racunao da bi se tu jednog dana nastavili graditi ''stambeni kompleksi'' kao na Zoricevini, samo s druge strane rijeke.

Hmm, pa moglo bi i tu mozda, stvarno je lijepa pozicija, bilo bi prefenomenalno za vidjeti tu neko ekstra moderno izdanje, pristupacno svima, a kad prolazis kroz Široki ne mozes fulati. Neiskoristen je taj dio, mada ja sam uvijek nekako racunao da bi se tu jednog dana nastavili graditi ''stambeni kompleksi'' kao na Zoricevini, samo s druge strane rijeke.
...Život za Široki...
Nije sa druge strane. Ista je strana. Kad prodješ MUP na zaobilaznici , krećući se prema Mostaru iz Klanca, dođe sa lijeve strane odmah ispod Benta. Ko je iz Širokog zna na koji dio mislim. Zove se "Liško Polje", jer su vlasnici naši takozvani Lišani. I mislim da je jedni problem što je privatno zemljište. Biberovo polje je sa desne strani i posle Unije leko, točno ispod filtera prema Mostaru.ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar? Moze biti.Kako se onda zove ovo sto sam ja naveo? Biberovo?
![]()
Lištica
Lištica
Mislim da ovamo lijevo teren nije pogodan i da čak i one zadnje zgrade "tonu" u zemlju,tako sam cuo nesto..puno vode.. mozda je bolje odmaknut to od rijekemaxmore je napisao/la:Nije sa druge strane. Ista je strana. Kad prodješ MUP na zaobilaznici , krećući se prema Mostaru iz Klanca, dođe sa lijeve strane odmah ispod Benta. Ko je iz Širokog zna na koji dio mislim. Zove se "Liško Polje", jer su vlasnici naši takozvani Lišani. I mislim da je jedni problem što je privatno zemljište. Biberovo polje je sa desne strani i posle Unije leko, točno ispod filtera prema Mostaru.ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar? Moze biti.Kako se onda zove ovo sto sam ja naveo? Biberovo?
![]()

ima i u oklajima polje isto, mozda najbolja opcija..
ili ipak smo sva trojica najjaču lokaciju smetnuli:

samo znamo mi svi da od toga nista al valja maštat

uglavnom, prostora ima drama samo treba nekome "kliknuti" da se to napravi
Ne ta unija leko , ona niže dolje na zaobilaznici. U principu , znaš di su stare mlinice na zaobilaznici. Odmah polje preko puta njih. To je to , najlaše objašnjeno.Kevin je napisao/la:Mislim da ovamo lijevo teren nije pogodan i da čak i one zadnje zgrade "tonu" u zemlju,tako sam cuo nesto..puno vode.. mozda je bolje odmaknut to od rijekemaxmore je napisao/la:Nije sa druge strane. Ista je strana. Kad prodješ MUP na zaobilaznici , krećući se prema Mostaru iz Klanca, dođe sa lijeve strane odmah ispod Benta. Ko je iz Širokog zna na koji dio mislim. Zove se "Liško Polje", jer su vlasnici naši takozvani Lišani. I mislim da je jedni problem što je privatno zemljište. Biberovo polje je sa desne strani i posle Unije leko, točno ispod filtera prema Mostaru.ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar? Moze biti.Kako se onda zove ovo sto sam ja naveo? Biberovo?
![]()
Hmm, pa moglo bi i tu mozda, stvarno je lijepa pozicija, bilo bi prefenomenalno za vidjeti tu neko ekstra moderno izdanje, pristupacno svima, a kad prolazis kroz Široki ne mozes fulati. Neiskoristen je taj dio, mada ja sam uvijek nekako racunao da bi se tu jednog dana nastavili graditi ''stambeni kompleksi'' kao na Zoricevini, samo s druge strane rijeke.![]()
ima i u oklajima polje isto, mozda najbolja opcija..
ili ipak smo sva trojica najjaču lokaciju smetnuli:
samo znamo mi svi da od toga nista al valja maštat
uglavnom, prostora ima drama samo treba nekome "kliknuti" da se to napravi
Lištica
Lištica
čista istina!Ima nešto u četvrtak zanimljivo u Širokom?
Ima nešto u četvrtak zanimljivo u Širokom? Što bi moglo biti?!? Pa gledajući najave, promatrajući plakate, bilborde, radio najave, listajući naše portale ništa toliko zanimljivo. Nemoguće je kolika je nezainteresiranost nečim što ti može donijeti nešto novo, što te može ojjačati i financijski pogurati.
Prije svega krenimo od samog N.K. Široki Brijeg koji bi baš u četvrtak trebao odigrati jednu povijesnu utakmicu kojom sebi širom otvara vrata jednom spektaklu. Raritetnom za ovaj mali gradić, no što oni rade?
Pustili sve da dođe samo od sebe. Sa malo truda, malo uloženog novca Pecara u četvrtak može biti dupke puna, jer ljudi ovo sve vole ali ljude treba malo potaknuti. Neka nagradna igra, dijeljenje karata, neko druženje sa ljudima, neka manifestacija a da nije za danji dan? Kada se misle postaviti plakati, najaviti na svim radijskim postajama, portalima? Vjerovatno zadnji dan, srijeda večer ili četvrtak jutro, za ovakvu utakmicu malo ili premalo. Umjesto da se od završetka utakmice u Kazahstanu diže atmosfera u nas kao da se ništa ne događa, kao i inače no ovo je malo drugačija situacija i krajnje je vrijeme da se neke stvari otpočmu odrađivati na vrijeme a ne da se samo hvalimo a kaskamo itekako kaskamo za klubovima iz regije a da ne govorimo šire.
Neko mjesto za podići ulaznice, neki fan shop s prodajom članskih, navijačkih rekvizita… malo pressinga na širu regiju?? Sve nam to treba, vjerujte sve bi to dosta utjecalo na mnogo stvari. Škripari nisu problem, Škripari su tu uvijek negdje okolo, ali da se malo više okrenete običnim ljudima, ponudite im da okuse malo spektakla? N.K. Široki, radio postaje, portali,novine u četvrtak 25.07.2013. god.u 20:30 na Pecari se igra utakmica između N.K. Široki Brijeg i Irtysha, kada Široki prođe ove na Pecaru stižu Udine i spektakl samo takav, znate vi to????

http://www.skripari.org/wp/2013/07/ima- ... u-sirokom/
ma znam ja o čem ti pričaš druže..maxmore je napisao/la:
Ne ta unija leko , ona niže dolje na zaobilaznici. U principu , znaš di su stare mlinice na zaobilaznici. Odmah polje preko puta njih. To je to , najlaše objašnjeno.
ali mislim da na ovoj slici imamo punooo bolju poziciju..centar grada, protora napretek, stanica nova taman tu iza, zaobilaznica tu, pristupačno..pogledaj lokaciju na slici koju sam označio
MočvarnoKevin je napisao/la:ma znam ja o čem ti pričaš druže..maxmore je napisao/la:
Ne ta unija leko , ona niže dolje na zaobilaznici. U principu , znaš di su stare mlinice na zaobilaznici. Odmah polje preko puta njih. To je to , najlaše objašnjeno.
ali mislim da na ovoj slici imamo punooo bolju poziciju..centar grada, protora napretek, stanica nova taman tu iza, zaobilaznica tu, pristupačno..pogledaj lokaciju na slici koju sam označio
Lištica
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa da, na to sam mislio.maxmore je napisao/la:Nije sa druge strane. Ista je strana. Kad prodješ MUP na zaobilaznici , krećući se prema Mostaru iz Klanca, dođe sa lijeve strane odmah ispod Benta. Ko je iz Širokog zna na koji dio mislim. Zove se "Liško Polje", jer su vlasnici naši takozvani Lišani. I mislim da je jedni problem što je privatno zemljište. Biberovo polje je sa desne strani i posle Unije leko, točno ispod filtera prema Mostaru.ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar? Moze biti.Kako se onda zove ovo sto sam ja naveo? Biberovo?
![]()
Ma, sve su to dobre lokacije, odnosno bolje od postojece. A i kevin ima validnu poantu.
...Život za Široki...
Pa tko je u nasem klubu zaduzen za marketing???Kevin je napisao/la:čista istina!Ima nešto u četvrtak zanimljivo u Širokom?
Ima nešto u četvrtak zanimljivo u Širokom? Što bi moglo biti?!? Pa gledajući najave, promatrajući plakate, bilborde, radio najave, listajući naše portale ništa toliko zanimljivo. Nemoguće je kolika je nezainteresiranost nečim što ti može donijeti nešto novo, što te može ojjačati i financijski pogurati.
Prije svega krenimo od samog N.K. Široki Brijeg koji bi baš u četvrtak trebao odigrati jednu povijesnu utakmicu kojom sebi širom otvara vrata jednom spektaklu. Raritetnom za ovaj mali gradić, no što oni rade?
Pustili sve da dođe samo od sebe. Sa malo truda, malo uloženog novca Pecara u četvrtak može biti dupke puna, jer ljudi ovo sve vole ali ljude treba malo potaknuti. Neka nagradna igra, dijeljenje karata, neko druženje sa ljudima, neka manifestacija a da nije za danji dan? Kada se misle postaviti plakati, najaviti na svim radijskim postajama, portalima? Vjerovatno zadnji dan, srijeda večer ili četvrtak jutro, za ovakvu utakmicu malo ili premalo. Umjesto da se od završetka utakmice u Kazahstanu diže atmosfera u nas kao da se ništa ne događa, kao i inače no ovo je malo drugačija situacija i krajnje je vrijeme da se neke stvari otpočmu odrađivati na vrijeme a ne da se samo hvalimo a kaskamo itekako kaskamo za klubovima iz regije a da ne govorimo šire.
Neko mjesto za podići ulaznice, neki fan shop s prodajom članskih, navijačkih rekvizita… malo pressinga na širu regiju?? Sve nam to treba, vjerujte sve bi to dosta utjecalo na mnogo stvari. Škripari nisu problem, Škripari su tu uvijek negdje okolo, ali da se malo više okrenete običnim ljudima, ponudite im da okuse malo spektakla? N.K. Široki, radio postaje, portali,novine u četvrtak 25.07.2013. god.u 20:30 na Pecari se igra utakmica između N.K. Široki Brijeg i Irtysha, kada Široki prođe ove na Pecaru stižu Udine i spektakl samo takav, znate vi to????![]()
http://www.skripari.org/wp/2013/07/ima- ... u-sirokom/
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Balorda, Bing [Bot], bordocrveni, Hrammm1921, kolezeljovac, zemuntrg, Zigazaga i 337 gostiju.