FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raja ,pocinje da me hvata strah,strah me toga da ne budem na budem visio na nekoj stranici i pratio tekstualni prijenos utakmice, nisam u mogucnosti da dodem jer zivim u Njemackoj. zna li ko hoce li biti prijenosta tekme na TV ???
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Evo nam sanse da se i mi oparimo malo 6.00 kvota na Želju 

Dođi u svoju Državu pa živi šta ćeš po tuđoj zemlji i onda ćeš biti pravi bosanac i patriota i moći ćeš gledati tekme svog voljenog kluba gdje ti volja, **** švabice, udaju i papire.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Bice na bht 100% utakmica i bice stream.
-
- Kontakt:
Amin !!!terabajt je napisao/la:Bice na bht 100% utakmica i bice stream.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
-
- Kontakt:
ramazan bolanWarrick je napisao/la:Evo nam sanse da se i mi oparimo malo 6.00 kvota na Želju

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Ja stavljam 20 maraka na pobjedu dosta 120 dobitka. Ne igra nikakav amin ni u Želji ni u plzenu ti si pomješao ima takvih u saudijskoj arabiji al kod nas evropljana toga nema.Warrick je napisao/la:Evo nam sanse da se i mi oparimo malo 6.00 kvota na Želju
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
bio sam ja, ali nisam godisnju kupovaofolderS je napisao/la:Nisi ti izgleda na Grbavici bio ima 2-3 godine.plavetniloo je napisao/la:http://radi.osa.rajevo.ba/novost/119730/nocache
kakve su sad godisnje, prije je bilo da ti probije onaj krug, i to je kao 15 utakmica, ako je i sad tako, nece se to moci kontrolisati nema teorije, garant prodali sve za jug, i uradili ovako, nema veze, nek nas bude sto vise
ooo jedan gol oooo ponovo.....
Ja sam ih vidio,bus im je prema Bristolu skrenuo,tamo sumulumbu1921 je napisao/la:u kojem su hotelu?
SLOBODA NAVIJAČIMA
PlaviSaJUGA je napisao/la:Raja ,pocinje da me hvata strah,strah me toga da ne budem na budem visio na nekoj stranici i pratio tekstualni prijenos utakmice, nisam u mogucnosti da dodem jer zivim u Njemackoj. zna li ko hoce li biti prijenosta tekme na TV ???
drugar još nema zvanična informacija za prenos utakmice, uglavnom to uvjek bude tako pa se u zadnji čas objavi. Razlog možeš pogoditi.
uglavnom nemoj da brineš 99% bude, to znači da će biti i stream!
Ima jos ulaznice, evo ja sad uzeo dva juga kod trznice, al kaze lik da idu ko halva.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Ehh da je tako lako.... pacenik sizeljooooo je napisao/la:Dođi u svoju Državu pa živi šta ćeš po tuđoj zemlji i onda ćeš biti pravi bosanac i patriota i moći ćeš gledati tekme svog voljenog kluba gdje ti volja, **** švabice, udaju i papire.
Za sve ti hvala Amare!
puno sreće sutra i da abd pobijedite ufurane Čehe, a s Čehinjama se da lahko...
šala, normalno, samo vi njih pobijedite...

šala, normalno, samo vi njih pobijedite...

[youtube][/youtube]
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Nesretni i mrtvi Bht :[TM OLOVO je napisao/la:http://****.ba/vijest/58177.html
Prenos na BHT ...
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- samir_tm87
- Kontakt:
jug-onostalgicar je napisao/la:2 bubnja i cijelu noc nedat im spavat!!!
os ti platit kaznu ?
zato kume sretni JUGragazzidelsud1987 je napisao/la:Nesretni i mrtvi Bht :[TM OLOVO je napisao/la:http://****.ba/vijest/58177.html
Prenos na BHT ...

BHT HD...Neprocijenjivo,slika ko sa Olimpijade 84'TM OLOVO je napisao/la:zato kume sretni JUGragazzidelsud1987 je napisao/la:Nesretni i mrtvi Bht :[TM OLOVO je napisao/la:http://****.ba/vijest/58177.html
Prenos na BHT ...
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bejker, CentarsutNaClanak921, elSaik, ErosViverosViv, grbavicka1921, Hrammm1921, Levin, Mana, Mostarska, NazorUso, Proximic, r3m1, Ramirez, sebalos, seha77, tiagofaria25, Zlatu075 i 348 gostiju.