Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Batko
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la Batko » 22 jul 2013, 14:11

:o

Sta je ovo ba? Brazil :lol:

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 22 jul 2013, 14:14

Nije Brazil losa ekipa, dobro igraju odbranu imaju dobre sutere bekove dobar im je srednji bek znam fino gurnuti na pivota , odbrana napad se mjenjaju stalno 3 ulaze 3 izlaze , u odbrani kroz sredinu ne moze im niko nista to su najbolje potvrdili na Svedjanima koji su ih nekako dobili i ako su Brazilci vodili nije ovo neko sad iznenadjenje mozda Slovencima jednostavno nije njihov dan al preokrenut ce to oni u narednih 15 min drugog dijela ...
Zadnja izmjena: MajklRounder, dana/u 22 jul 2013, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 22 jul 2013, 14:14

Amar Dzeko je napisao/la:
TM OLOVO je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:slovenija-brazil 5:10 :roll:
mogul kako slovenci okrenut ?????
Puno grijese, ali mogu okrenuti, trebali bi dobiti
nadam se :D

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 22 jul 2013, 14:15

:D Gledao sam prvo poluvrijeme NJEMACKA-FRANCUSKa i mogu reci nista posebno NJEMCI u napadu kao mrtvaci jedva se krecu vjerovatno zbog visine imaju visoke bekove, francuzi ih citaju u napadu i skoro da nisu imali lahkog udarca prema golu,skoro da i ne koriste krila,osim kad su imali igraca vise tad su 2 gola dali sa njih,a sto se tice francuza znali su u prvom poluvremenu iskoristit sporo vracanje njemaca iz napada u odbranu i dali par lahki golova na postavljenu odbranu njemaca tesko su davali golove vecina udaraca bekova je zavrsavala u njemackom bloku francuzi prave vise tehnicki gresaka,mislim da ih mozemo dobit i jedne i druge vidjecemo drugo poluvrijeme sta ce bit al vise bi volio francuze jer njemci imaju visoke igrace u odbrani jedina bi nam bila sansa protiv njih na kontre ic jer sam vec rekao sporo se vracaju, a nezelim ni pomisljat da na postavljenu odbranu njemaca moramo ic na milasa da sutira :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jul 2013, 14:17

Ne znam sad koju tekmu da gledam Slovenija - Brazil ili Njemakca - Francuska :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 22 jul 2013, 14:18

admir12345 je napisao/la:mislim da ih mozemo dobit i jedne i druge vidjecemo drugo poluvrijeme sta ce bit al vise bi volio francuze jer njemci imaju visoke igrace u odbrani
Prvo da Egipat dobijemo
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 14:20

Unofficialpage je napisao/la:Ne znam sad koju tekmu da gledam Slovenija - Brazil ili Njemakca - Francuska :D
Njemacku.

edit: o kojoj vi visini kod Nijemaca pricate? Pa ovaj francuski pivot im moze tata biti :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 22 jul 2013, 14:21

admir12345 je napisao/la::D Gledao sam prvo poluvrijeme NJEMACKA-FRANCUSKa i mogu reci nista posebno NJEMCI u napadu kao mrtvaci jedva se krecu vjerovatno zbog visine imaju visoke bekove, francuzi ih citaju u napadu i skoro da nisu imali lahkog udarca prema golu,skoro da i ne koriste krila,osim kad su imali igraca vise tad su 2 gola dali sa njih,a sto se tice francuza znali su u prvom poluvremenu iskoristit sporo vracanje njemaca iz napada u odbranu i dali par lahki golova na postavljenu odbranu njemaca tesko su davali golove vecina udaraca bekova je zavrsavala u njemackom bloku francuzi prave vise tehnicki gresaka,mislim da ih mozemo dobit i jedne i druge vidjecemo drugo poluvrijeme sta ce bit al vise bi volio francuze jer njemci imaju visoke igrace u odbrani jedina bi nam bila sansa protiv njih na kontre ic jer sam vec rekao sporo se vracaju, a nezelim ni pomisljat da na postavljenu odbranu njemaca moramo ic na milasa da sutira :D
alo brate prvo egipat da padne pa onda o tim ekipama.ne smijemo ih potcijeniti.ovi su ih nasi iz repke ,ne svi,shvatili olako al se treba uozbiljit i pred punom zetrom ih dobit
srcu draga boja plava

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 22 jul 2013, 14:22

Amar Dzeko je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ne znam sad koju tekmu da gledam Slovenija - Brazil ili Njemakca - Francuska :D
Njemacku.

edit: o kojoj vi visini kod Nijemaca pricate? Pa ovaj francuski pivot im moze tata biti :roll:
:D moze samo onaj cupo al on je poceo sa klupe utakmicu usao tek kasnije :lol: :lol:

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 22 jul 2013, 14:23

admir12345 je napisao/la::D Gledao sam prvo poluvrijeme NJEMACKA-FRANCUSKa i mogu reci nista posebno NJEMCI u napadu kao mrtvaci jedva se krecu vjerovatno zbog visine imaju visoke bekove, francuzi ih citaju u napadu i skoro da nisu imali lahkog udarca prema golu,skoro da i ne koriste krila,osim kad su imali igraca vise tad su 2 gola dali sa njih,a sto se tice francuza znali su u prvom poluvremenu iskoristit sporo vracanje njemaca iz napada u odbranu i dali par lahki golova na postavljenu odbranu njemaca tesko su davali golove vecina udaraca bekova je zavrsavala u njemackom bloku francuzi prave vise tehnicki gresaka,mislim da ih mozemo dobit i jedne i druge vidjecemo drugo poluvrijeme sta ce bit al vise bi volio francuze jer njemci imaju visoke igrace u odbrani jedina bi nam bila sansa protiv njih na kontre ic jer sam vec rekao sporo se vracaju, a nezelim ni pomisljat da na postavljenu odbranu njemaca moramo ic na milasa da sutira :D

Ma njih golmani izvlace imaju dobre golmane konstantno citavo prvenstvo imaju oba po 50 % odbranjenih suteva sto je stvarno dobar podatak,kao sto kazes njih se moze na kontre uzeti veoma lahko ali ako ih krene sut sa sa 9 m , a znaju podvalit pivotu strasno pivoti su im dali najvise golova na ovom prvenstvu , i Jan Kulins koji je sa lijevog beka ubitacan u napadu , okrenut ce ovo nijemci u drugom dijelu , nekako su izgledali tromo nezainteresovano za igru msm da ce ovo selektor sve poslozit u nastavku :D
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 22 jul 2013, 14:26

MajklRounder je napisao/la:

Ma njih golmani izvlace imaju dobre golmane konstantno citavo prvenstvo imaju oba po 50 % odbranjenih suteva sto je stvarno dobar podatak,kao sto kazes njih se moze na kontre uzeti veoma lahko ali ako ih krene sut sa sa 9 m , a znaju podvalit pivotu strasno pivoti su im dali najvise golova na ovom prvenstvu , i KUHN Julius koji je sa lijevog beka ubitacan u napadu , okrenut ce ovo nijemci u drugom dijelu , nekako su izgledali tromo nezainteresovano za igru msm da ce ovo selektor sve poslozit u nastavku :D

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 22 jul 2013, 14:27

NJEMACKA 15:13 FRANCUSKA
SLOVENIJA 12:12 BRAZIL :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 14:36

Njemačka ide kući.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 22 jul 2013, 14:37

admir12345 je napisao/la:NJEMACKA 15:13 FRANCUSKA
FRANCUZI gubili 15:13 serijom 5:0 dolaze na 18:15 ajmo Francuziiiii samo tako :D
Slovenci gube 2 razlike 16:14 nadam se da ce se vratit :D i dobit

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jul 2013, 14:39

admir12345 je napisao/la:
admir12345 je napisao/la:NJEMACKA 15:13 FRANCUSKA
FRANCUZI gubili 15:13 serijom 5:0 dolaze na 18:15 ajmo Francuziiiii samo tako :D
Slovenci gube 2 razlike 16:14 nadam se da ce se vratit :D i dobit
Jesul ozbiljno Njemci dosli do 15:13 ?
igro sam da ce oni dati prvi 15 golova ali eto tek sad sad ukljuci i vidim 15 18 al jos mi nije stavilo ni da je promaseno a ni pogodeno pa zato pitam :D

a isto tako Slovenci me zajebas i na 5 i na 10 golova ko ce postici :D

Idemo veceras lagano egipat i onda na Francuze :D ma mogu i Švabe :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 jul 2013, 14:41

Amar Dzeko je napisao/la:Njemačka ide kući.
Nije li rano,rukomet je nije fudbal.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 14:43

samo_lijevo je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Njemačka ide kući.
Nije li rano,rukomet je nije fudbal.
Nakon cetvrtfinala :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 22 jul 2013, 14:45

Slovenci se mogu pakovat to je sigurno nema sanse da stignu Brazil :D sa ovakvom igrom

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 jul 2013, 14:46

bravo brazil...neka im je sa srecom pa da pobijede :D
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 14:47

Slovenija je out.
Francuzi imaju strašnog golmana.
Ronaldo - Isco - Bale

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.