Stadioni u Ex-yu drzavama

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

harishp
Kontakt:

Re: Najbolji stadioni u bivsoj SFRJ

Post Postao/la harishp » 08 okt 2009, 14:49

bosanac723 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Marin je napisao/la:PA koševo bi bilo daleko najružnije. Uopće nema potrebe za povećanjem kapaciteta. Dovoljno bi bilo da stave krov i malo saniraju postojeće stanje i to je to.
Cuj ovog :lol: :lol: A ruglo od bijelog brijega i jos ga ukrali :roll:
E bas si nasao komentar da ostavis, nemoze se normalno pricat da se ne spominje kradja, da neko nekog napada. Slazem se s' njim da kosevo nije bas nesta od stadiona moze biti to da stadion nikad nije puno, budimo iskreni, prazan stadion je ruzan stadion. Da je na svakoj tekmi po 25,000 to bi bio predivan stadion, nebi bilo nikakvi problema s atmosferom.
Jok ,,prisvojili ga,, :roll:
Kosevo ,,nije nesto,,jah U Tuzli ili mozda Grbavici su stadioni dobri ali za posaditi ambroziju. :lol:
Dva stadiona koji lice na nesto u BIH su BP i Kosevo bili oni i prazni ili puni.
A atmosfera ubjedljivo najbolja na BP.Jer to je bas fudbalski stadion.
Kosevo se ubilo za atletike ali kod nas od trcanja jos niko nije vidio korist. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 dec 2009, 01:59

juzni vjetar! je napisao/la:poljud je isti kao anoeta od real sociedada i daleko su mi najljepsi stadioni a tu bi dodao jos od sartida stadion ,a kosevo da se pokrije bio bi exttra i ovako je ljep ;)
Za mene najjepsi trenutno stadion u ex.yu
93,4 % " !!!

sbrijeg007
Kontakt:

Post Postao/la sbrijeg007 » 09 dec 2009, 14:01

MAXIMIR je najljepši :D
Mozak: aparat s kojim mislimo da mislimo.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 dec 2009, 14:20

slika
slika
dva definitivno naljepsa stadiona... samo na poljudu da nema one staze tada bi bilo puno bolje...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 dec 2009, 14:26

koji je ovaj drugi stadion ?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 dec 2009, 14:28

Onaj u sloveniji...Ljudski vrt
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 09 dec 2009, 14:54

marseille_unique je napisao/la:ne svida mi se ovaj stadion kakav nam prave u tuzli, mogli su malo bolje napraviti izgled, naravno sto se tice bih i bivse sfrj tusanj ce ostaty meni broj jedan zauvijek tu sam se rodio i kao dijete uzrasto na stadionu, istoi ono sto s emora priznati u vezi snasom reprezentacijom je da ej kosevo ogeldalo naseg fudbala, kosevo je nase svih nas bosanaca i hercegovaca nikad necu zaboraviti utakmice koje sam tu gledo na reprezentativnim utakmicama a bice ih jos puno, kosevo to je nasa historija i ogledalo nase reprezentacije
ogledalo poraza i neuspjeha,e to je kosevo,malo pogledaj istoriju fukaro i rezultate sa koseva i ostalih stadiona u BiH pa mozda i shvatis nekad.....Srbija(marakana),Hrvatska(poljud),BiH(bilino polje)....tako je 100%
bez uvrede svim ostalim navijacima ali mislim da ce se vecina sloziti....respeckt svim stadionima ali ovo je istina

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 09 dec 2009, 15:17

pomocniDJUBRE je napisao/la:
fanatikos je napisao/la: 18 000 kapacitet stadiona tako pise na worldstadiums.com
tacnije oko 15.500
18 000 kapacitet po zakonu,a stane na derbi od 20 do 25 000,a protiv turske i portugala mozda i 30 000 ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 09 dec 2009, 15:20

damiRZ 88 je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:ne svida mi se ovaj stadion kakav nam prave u tuzli, mogli su malo bolje napraviti izgled, naravno sto se tice bih i bivse sfrj tusanj ce ostaty meni broj jedan zauvijek tu sam se rodio i kao dijete uzrasto na stadionu, istoi ono sto s emora priznati u vezi snasom reprezentacijom je da ej kosevo ogeldalo naseg fudbala, kosevo je nase svih nas bosanaca i hercegovaca nikad necu zaboraviti utakmice koje sam tu gledo na reprezentativnim utakmicama a bice ih jos puno, kosevo to je nasa historija i ogledalo nase reprezentacije
ogledalo poraza i neuspjeha,e to je kosevo,malo pogledaj istoriju fukaro i rezultate sa koseva i ostalih stadiona u BiH pa mozda i shvatis nekad.....Srbija(marakana),Hrvatska(poljud),BiH(bilino polje)....tako je 100%
bez uvrede svim ostalim navijacima ali mislim da ce se vecina sloziti....respeckt svim stadionima ali ovo je istina
Hrvatsku baš i ne ide na Poljudu :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 09 dec 2009, 15:26

tanzla je napisao/la:
damiRZ 88 je napisao/la:
Hrvatsku baš i ne ide na Poljudu :D
pogresno si me razumio,ovo su najljepsi stadioni u te tri drzave,a stvarno neznam kako ko igra na tim stadionima,samo znam da se BiH SVI BOJE U ZENICI i najvaznije od svega(bar meni) je sto svaki reprezentativac nas hoce i voli igrati najvise u zenici,djaba kapacitet kad je ovamo pakao ;)

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 09 dec 2009, 15:39

Poljud je za mene definitivno najljepši stadion u bivsoj drzavi...ali se najbolje osjecam na grbavici :D
...nisu mogli da te ugase!!!

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 09 dec 2009, 15:51

chichak je napisao/la:Poljud je za mene definitivno najljepši stadion u bivsoj drzavi...ali se najbolje osjecam na grbavici :D
svi se mi osjecamo najljepse na svom stadionu cast pojedincima iz RS i "herceg bosne" :mrgreen: :mrgreen: ;) cast opet pojedincima koji se ne osjecaju tako

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 dec 2009, 22:07

Šta mislite o ovom stadionu? :mrgreen: :mrgreen:
slika
slika
Dragon Town

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 dec 2009, 23:12

zmaj_Bosne: zanimljiv a glup ko top :D :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 dec 2009, 23:28

Bilino polje je odron od stadiona.......Mozda tu stane i 45 000 nisi ti dobro brojao :lol:
Samo je jedno KOSEVO.....

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 10 dec 2009, 03:51

Denizmare je napisao/la:Bilino polje je odron od stadiona.......Mozda tu stane i 45 000 nisi ti dobro brojao :lol:
stvarno nam nije stalo do tvog misljenja....a do misljenja nasih zmajeva jest bogami itekako,a oni kazu HOCEMO IGRAT U ZENICI PROTIV BELGIJE,TURSKE,SPANIJE I SLAG NA TORTU PORTUGALA :lol: :lol: :lol:
stvarno je bilino odron i zmajevi ga izbjegavaju :P :P

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 10 dec 2009, 03:56

Denizmare je napisao/la:Bilino polje je odron od stadiona.......Mozda tu stane i 45 000 nisi ti dobro brojao :lol:
samo je jedno kosevo....samo na kosevu zvizde zmajevima kad izgube od Irana....samo zenicani daju podrsku kad zmajevi gube 0-5(spanija)

stvarno mislim da nisi kompetentan da stavljas ovakve postove....jer je kosevo se dokazalo a bogami i zenica.... :lol: :lol: :P :P

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 10 dec 2009, 08:41

damiRZ 88 je napisao/la:
samo je jedno kosevo....samo na kosevu zvizde zmajevima kad izgube od Irana....samo zenicani daju podrsku kad zmajevi gube 0-5(spanija)

stvarno mislim da nisi kompetentan da stavljas ovakve postove....jer je kosevo se dokazalo a bogami i zenica.... :lol: :lol: :P :P
prvo u zenici nisu samo zenicani kad vec spominjes pakao nemoj zaboravit pakao protiv spanije portugala i malo kad nas stisnu svi sute
onda sta reci za travu farbaju reflektore a trava se ne moze pronjeniti strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 10 dec 2009, 09:32

ljudi,tema je NAJBOLJI STADIONI U BIVSOJ SFRJ a ne zvizdanje i podrska.. :lol: :lol: :lol: po meni Marakana..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.