FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I STELLA je član!

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Edit: Da mi se ne bi više smijali

Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 22 jul 2013, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:Zašto na članskoj karti Ivice Osima piše Ivan Osim?
Sad sam primjetio haha
Pa tako se legenda zoveAsharaK je napisao/la:Zašto na članskoj karti Ivice Osima piše Ivan Osim?
Sad sam primjetio haha
SLOBODA NAVIJAČIMA
Sramota me

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Posto se vecinom javljate vi iz Hercegovine, posaljite e-mail tom portalu, koji god je vec i recite da se ne ofiraju bas toliko...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Okupljanje Manijaka za utakmicu protiv Plzena je u 18,30 sati na platou kod mosta Suade Dilberović.
Jel neko može ukratko gdje se nalazi taj most?
Jel neko može ukratko gdje se nalazi taj most?
- karlovacko
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la:Zašto na članskoj karti Ivice Osima piše Ivan Osim?
Sad sam primjetio haha
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
eto ker je shvatio da učlanjenjem pomaže klubu, a pojedinim ljudima je to i dalje viša matematika...
ako znas gdje je Vilsonovo setaliste, to ti je nakraju Vilsonovog, prema skenderiji
FKŽ !
Uzeo kartu,sad je ono najgore...čekanje
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako neko iz Tuzle treba prevoz do Sarajeva, bujrum, za nazad se mora sam snaci... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Haj ba nek mi neko uzme jug, sutra ispred stadiona da preuzmem. Strah me da ne nestane 
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Meni problem kako se vratiti, vala ne mogu spavat na stanici ćekati autobus do 7 ujutroBaja_Zvjerka je napisao/la:Ako neko iz Tuzle treba prevoz do Sarajeva, bujrum, za nazad se mora sam snaci...
Lakše mu je da se orijentiše prema zgradi skupštine. Znači, iza zgrade skupštine ili samo dođi do skupštine, sve će ti se samo reći!TeaM87 je napisao/la:ako znas gdje je Vilsonovo setaliste, to ti je nakraju Vilsonovog, prema skenderiji
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 22 jul 2013, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- karlovacko
- Kontakt:
Brate nestalo . Sad' me jaran zove kaze sta je ovo k'o da Real M. igra . Kad' cekate 5 do 12 .Sad' sverceri prodaju po 12 KM kaze ,al' Bog zna jesu l' ispravne .caseres je napisao/la:Haj ba nek mi neko uzme jug, sutra ispred stadiona da preuzmem. Strah me da ne nestane
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
29h 33min
da nesto upitam evo citam na nekoj stranici da je yaya toure bio na probi u zelji prije 8 godina a strucnjaci rekli da nije za zelju pa me zanima jel istina
pare nisu problem para NEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.