U onoj sezoni kad se AO vratio prodato je oko 500 i nesto,a vec jucer je ta brojka premasenaennis je napisao/la:Jel ima ko info kako godisnje idu?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U onoj sezoni kad se AO vratio prodato je oko 500 i nesto,a vec jucer je ta brojka premasenaennis je napisao/la:Jel ima ko info kako godisnje idu?
guber je napisao/la:da nesto upitam evo citam na nekoj stranici da je yaya toure bio na probi u zelji prije 8 godina a strucnjaci rekli da nije za zelju pa me zanima jel istina
Bilo do sad 100x nista od toga,lupanje.guber je napisao/la:da nesto upitam evo citam na nekoj stranici da je yaya toure bio na probi u zelji prije 8 godina a strucnjaci rekli da nije za zelju pa me zanima jel istina
Brate sendvic daju al' flasirano nista ne daju . Idioti. Bas cu ja gadjat nekog praznom flasom . Znaci jedino onaj dvojni c ce dat' i to je to .barbarez je napisao/la:Ja sad kad sam uzimao bilo je juga jos ,a bogami dobrose prodaju I ostale tribine .ja dok sam bio 15 minuta 50 ljudi je uzelo karte.sigurno ih je uzimalo vise po 2 ili3.
Zanima me hoce li pustit da se unese neki sendvic na stadion radi raje sto posti
Potvrdjeno iz kluba da se moze unijeti hrana i sokovi u tetrapakukarlovacko je napisao/la:Brate sendvic daju al' flasirano nista ne daju . Idioti. Bas cu ja gadjat nekog praznom flasom . Znaci jedino onaj dvojni c ce dat' i to je to .barbarez je napisao/la:Ja sad kad sam uzimao bilo je juga jos ,a bogami dobrose prodaju I ostale tribine .ja dok sam bio 15 minuta 50 ljudi je uzelo karte.sigurno ih je uzimalo vise po 2 ili3.
Zanima me hoce li pustit da se unese neki sendvic na stadion radi raje sto posti
AO je danas istakao ono sto sam ja sinoc napisao,teren je nasa prednost nece biti tako dominaantni.ennis je napisao/la: Viktorija sigurno nece biti nadmocna u posjedu kao u prvom mecu iz nekoliko razloga:igracki smo jaci za dva prvotimca,teren Koseva nije idealan kao onaj u Plzenu ( a takvi tereni - Kosevo bolje odgovaraju ekipama koji se veci dio vremena brane i imaju manji posjed) na koji je Viktorija navikla da igra, zatim ambijent na tribinama nece im biti svejedno sigurno izaci pred 24000 Manijaka-dzaba im sto su igrali i na Nou Campu,Manijaci su Manijaci i zadnji razlog,oni nisu vise sigurni 100% u prolaz pocinju sumnjati-bar malo,a kako sef rece covjek kad sumnja drugacije razmislja,znaci korigovace svoju postavku igre bar malo u odnosu na prvi mec.
kad se AO vratio bilo je prodato oko 1500 godisnjih koliko se ja sjecam...arelinho je napisao/la:U onoj sezoni kad se AO vratio prodato je oko 500 i nesto,a vec jucer je ta brojka premasenaennis je napisao/la:Jel ima ko info kako godisnje idu?
E cuj boli .Amar TM'87 je napisao/la:i onaj dvojni C boli kad te neko pogodi onom kutijom![]()
![]()
fino 2 sendvica,sokova i nekako unjet paket hurmi i polahko do tekme
moguce da sam pogresno cuo,ali znam da je premasena brojka iz te sezonenedaTM je napisao/la:kad se AO vratio bilo je prodato oko 1500 godisnjih koliko se ja sjecam...arelinho je napisao/la:U onoj sezoni kad se AO vratio prodato je oko 500 i nesto,a vec jucer je ta brojka premasenaennis je napisao/la:Jel ima ko info kako godisnje idu?
Buraz, bolje ti je nasuti vodu u tetrapak (probušiti neku malo veću rupicu i kasnije zalijepiti) nego da ostaneš i bez toga jer sam siguran da te neće pustiti sa plastičnom flašicom.karlovacko je napisao/la:E cuj boli .Amar TM'87 je napisao/la:i onaj dvojni C boli kad te neko pogodi onom kutijom![]()
![]()
fino 2 sendvica,sokova i nekako unjet paket hurmi i polahko do tekmeIma da me puste sa flasicom vode i Bog. Ne znam se ja sa sokom iftarit' nikako .
pomiri se sa tim da ce sutra biti najvise raje na Kosevu nakon Newcastle-a, bice ti puno laksehtcxone je napisao/la:na kojoj se teraviji veceras dijele karte, da i ja dodjem, ne treba meni nego rodjaku koji navija za vas
hvala
U istoj onojj džamiji gdje se udjeljuje sergija za blagostanje tvog udbaskog klubahtcxone je napisao/la:na kojoj se teraviji veceras dijele karte, da i ja dodjem, ne treba meni nego rodjaku koji navija za vas
hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.