FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
sergejevic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gotovo, i mene neka euforija spucala. Ovo vrijeme kao da ni ne prolazi. Valjda cemo i sutra poslije 23 sata slaviti. Pred prvu utakmicu se nisam nicemu nadao, a ispalo je dobro. Volio bih da se opet ne nadam, ali jok. Nadam se da ce bar igraci biti hladne glave, to bi moglo biti presudno, znam da ce na tribinama biti pakao, Cesima nece biti lako ni malo, i ko zna, moze se sve desiti, sve je otvoreno.
reci da se salis?
pa mi svake godine u evropi nekoga naplatimo
dodjemo na ksoevo u velikom broju vise puta
vi u evropi odete u izrael dobijete 5 i dodje vas 3 000 na kosevo
10 milja najvise
ccc
ajd slavite 4 gola u mrezi, nije bilo 5
pa mi svake godine u evropi nekoga naplatimo
10 milja najvise
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Zayebo si Ismeta Horu, a po provalama vidim da ti je idol.Haj sad kokodači na svojoj temi, i nadaj se prolasku protiv šipaca.htcxone je napisao/la:reci da se salis?
pa mi svake godine u evropi nekoga naplatimododjemo na ksoevo u velikom broju vise puta
![]()
10 milja najviseccc
DRUG NEBI TI PUNCA
pekar, lekar, apotekarhtcxone je napisao/la:reci da se salis?
pa mi svake godine u evropi nekoga naplatimododjemo na ksoevo u velikom broju vise puta
![]()
10 milja najviseccc
-
old school
- Kontakt:
ono sto bi zelio vidjeti sutra jeste da i istok se digne na noge,i mogli bi kao turci napraviti onu buku tokom cijele utakmice,znamo da su u turskoj redom padale velike ekipe favorizovane,koliko im je bilo tesko igrati pod tim pritiskom navijaca,znaci na nama je sutra na jugu,na istoku,pa i jedan dio zapada da tokom svih 90 minuta izginemo na tribinama,da pravimo nesnosan pritisak na goste
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- SarajlijaTM
jaran mi danas uzeo godisnju,mislim da je broj 200-210,tako nesto.to je bilo oko 12h...
pa ne idu godisnje jos,malo je visok datum,a ni liga jos ne pocinje,uzece se to polako...
pa ne idu godisnje jos,malo je visok datum,a ni liga jos ne pocinje,uzece se to polako...
Pa to, prva domaca u ligi je tek 3 ili 4 augusta sto znaci da ima jos vremena za godisnje, ali ni ovo nije loseSarajlijaTM je napisao/la: pa ne idu godisnje jos,malo je visok datum,a ni liga jos ne pocinje,uzece se to polako...
Neka ih barem do kladionice da stave pare na prolaz Zelje.bagrcavi je napisao/la:![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Komšije sretno sutra i ako bog da da prodjete.
Sjećam se protiv Newcastle-a je cijeli stadion lupao rukama od stolice dok su oni imali loptu, stvarala se nevjerovatna buka, Englezi su se sjebavali!old school je napisao/la:ono sto bi zelio vidjeti sutra jeste da i istok se digne na noge,i mogli bi kao turci napraviti onu buku tokom cijele utakmice,znamo da su u turskoj redom padale velike ekipe favorizovane,koliko im je bilo tesko igrati pod tim pritiskom navijaca,znaci na nama je sutra na jugu,na istoku,pa i jedan dio zapada da tokom svih 90 minuta izginemo na tribinama,da pravimo nesnosan pritisak na goste
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Da,treba ocekivati jos jednu navalu pocetkom mjeseca na clanske i godisnje,al ima i sutra dan...SarajlijaTM je napisao/la:jaran mi danas uzeo godisnju,mislim da je broj 200-210,tako nesto.to je bilo oko 12h...
Dosta ce za godisnje znacit sutrasnja tekma i tekma u Gradaccu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Prodato je oko 200 godisnjih za sjever, za jug vjerovatno ima i vise...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- mentalitet87
- Kontakt:
Iz Željezničara su naveli i kako će navijači koji poste na stadion moći unijeti sendviče i sokove isključivo u tetrapaku.
Ma zijanice se oni kad izadu na onu njivu pa ne mognu odigrati tri pasa, 3-0 za nas hladno 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
frenky1991
2 karte za jug ? ima li ?
kupio sam preko kupi kartu 2 karte.. koliko je to sigurno?
Nemam ništa protiv tog rezultata, ali je i 1:0 dovoljnomuXmania je napisao/la:Ma zijanice se oni kad izadu na onu njivu pa ne mognu odigrati tri pasa, 3-0 za nas hladno
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
frenky1991 je napisao/la:2 karte za jug ? ima li ?
SLOBODA NAVIJAČIMA
sutra ga JAMAK zabija
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.