A ti ces repku voditi,ne moras se ni sisati pusti kosu k'o Rahimic.Kasnije kad se uhodas, mozes pramenovati k'o Amar.folderS je napisao/la:Pape u Barseloni 12 godina.![]()
samo nek se osisa pred konferenciju, sisanje je 5KM ne moze onakav ici na potpis ugovora.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti i Amar bas imate isti stil humora. Ono, ne daj Boze nikome.harishp je napisao/la:A ti ces repku voditi,ne moras se ni sisati pusti kosu k'o Rahimic.Kasnije kad se uhodas, mozes pramenovati k'o Amar.folderS je napisao/la:Pape u Barseloni 12 godina.![]()
samo nek se osisa pred konferenciju, sisanje je 5KM ne moze onakav ici na potpis ugovora.
Glede Papeta i Barce; da se podsjetimo na čika Ivicino razmišljanje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
JA SAMO NEZNAM KAKO IMATE OBRAZA OVAKO ISMIJAVATI ČOVJEKA KOJI VODI NAŠU REPREZENTACIJU.
JESTE LI VI NORMALNI ILI IMATE NEKI KOMPLEKS,ŠTA JE U PITANJU?VAŠI POSTOVI NISU ZA BANA VEĆ ZA PSIHIJATRIJE,IDITE NA LIJEČENJE I OSTAVITE SE SELEKTORA.SIGURAN SAM DA BI PISALI OVAKO DA JE NEZNAM KO SELEKTOR,SAFET JE SADA TU PA STE NAVALILI NA NJEGA.VI STE TOTALNO ISKOMPLEKSIRANI
JESTE LI VI NORMALNI ILI IMATE NEKI KOMPLEKS,ŠTA JE U PITANJU?VAŠI POSTOVI NISU ZA BANA VEĆ ZA PSIHIJATRIJE,IDITE NA LIJEČENJE I OSTAVITE SE SELEKTORA.SIGURAN SAM DA BI PISALI OVAKO DA JE NEZNAM KO SELEKTOR,SAFET JE SADA TU PA STE NAVALILI NA NJEGA.VI STE TOTALNO ISKOMPLEKSIRANI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- ArthurBishop
- Kontakt:
Idi čitaj Vuka Karadžića.emil02in je napisao/la:JA SAMO NEZNAM KAKO IMATE OBRAZA OVAKO ISMIJAVATI ČOVJEKA KOJI VODI NAŠU REPREZENTACIJU.
Željezničar za život cijeli!
- Rockefeller
- Kontakt:
Volio bih da ih odbije, radi reprezentacije. A on kad napusti reprezentaciju neće imati problema da trenira i Milan i Barcelonu i Real i Juventus. Moći će da bira, k'o što i sad može.
http://****/fudbal/nsbih-sprema ... ta-susica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda od ta tri su racunali Hadzica, Hajrovica i Bicakcica.Kolasinac nema nikakve sanse da bude spreman u Septembru, ako i bude siguran ovdje.Hadzic je vec sredio papire, koliko ja znam
Ostaje jos Hajrovic, ali mislim da se nesto brze radi, nego u proslom savezu.Vec je dosta papira sredjeno, volio bih da do Septembra i Slovaka imamo njega, pa makar na klupi
Valjda od ta tri su racunali Hadzica, Hajrovica i Bicakcica.Kolasinac nema nikakve sanse da bude spreman u Septembru, ako i bude siguran ovdje.Hadzic je vec sredio papire, koliko ja znam
Ostaje jos Hajrovic, ali mislim da se nesto brze radi, nego u proslom savezu.Vec je dosta papira sredjeno, volio bih da do Septembra i Slovaka imamo njega, pa makar na klupi
levat je napisao/la:Glede Papeta i Barce; da se podsjetimo na čika Ivicino razmišljanje
[youtube][/youtube]
Šta kaže kod mene samo zuji ?
celnici saveza su poceli da povlace 'ponizavajuce' poteze... razgovaraju s roditeljima, uspostavljaju prvi kontakt, objasnjavaju proceduru, urgiraju kad treba gdje treba... to su razlozi zasto sad u savezu znaju kad, gdje i kako, a u 'ranijim' savezima islo se logikom:neka igrac sve sam odradi, pa cemo ga mi mozda pozvat' kad uplati 'kotizaciju'Denizli je napisao/la:http://****/fudbal/nsbih-sprema-iznenadenje-za-selektora-safeta-susica/
Upravo to, da je onaj prosli savez ovako radio, imali bi smo danas 4-5 igraca koje danas nemamo.
Znaci odbio Pape Barcu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Još da ga Brazilci zovnu na njihovu klupu i da odbije, i to je to! Nema dalje.Cartman je napisao/la:Znaci odbio Pape Barcu.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Cuj Pape i Barca svasta mozda ima neka nova Barsa ko zna sve je moguce.Pa ovakvu repku kakva je sad Ibrakovic bi je odveo na svjetsko.De ba ko se to provaljuje sa ovim natpisima.
Cuj ovog lava,k'o budioAlipasino je napisao/la:Cuj Pape i Barca svasta mozda ima neka nova Barsa ko zna sve je moguce.Pa ovakvu repku kakva je sad Ibrakovic bi je odveo na svjetsko.De ba ko se to provaljuje sa ovim natpisima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tata Martino je samo privremeno riješenje u Barci, poslije Brazila dolazi Safet Roura Sušić. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
poslije brazila, safet ce na klupu PSG-a... blanc je privremeno rjesenje....Saurman je napisao/la:Tata Martino je samo privremeno riješenje u Barci, poslije Brazila dolazi Safet Roura Sušić.
Jok, Pep je privremeno rijesenje Baje.Poslije Brazila i Pepa,dolazi Pape.Saurman je napisao/la:Tata Martino je samo privremeno riješenje u Barci, poslije Brazila dolazi Safet Roura Sušić.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
AS Cannes
Istanbulspor
Al - Hilal
Konyaspor
Ankaragucu
Rizespor
Rizespor
Ankaraspor
Sa ovakvom blistavom trenerskom karijerom ima da Katalonci svrsavaju na njega

Istanbulspor
Al - Hilal
Konyaspor
Ankaragucu
Rizespor
Rizespor
Ankaraspor
Sa ovakvom blistavom trenerskom karijerom ima da Katalonci svrsavaju na njega
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Stavio si avatar Ivice znalče, a pljuješ po Papetu. Čitaj šta piše danas u štampi, šta je Ivica rekao.
Računa na Papeta i u idućem kvalifikacijskom ciklusu, a ti se naš'o pravit' pametan. Skloni taj avatar, ne brukaj se matere ti više.
Računa na Papeta i u idućem kvalifikacijskom ciklusu, a ti se naš'o pravit' pametan. Skloni taj avatar, ne brukaj se matere ti više.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.