FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ja nisam bas najbolje upratio ali ako neko jeste, sta je sa Canom, ja ga nisam zamijetio na ovom turniru?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:
Dajte ljudi shvatite da mi nemamo prvih 11.Imamo prvih 6 koji ce gotovo uvijek igrat(Neuer,Alaba,Dante,Lahm,Bastian,Ribery) a ostali ce se rotirati 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
U zadnje vrijeme se po medijima spominjala posudba u Galatasaray.Nadajmo se da je tako.Najbolja opcija za sve tri strane.Omerbavarac je napisao/la:Ja nisam bas najbolje upratio ali ako neko jeste, sta je sa Canom, ja ga nisam zamijetio na ovom turniru?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Can je u II timu Bayerna (amateri), tamo je prekomandovan radi ispomoći jer je počeka liga.
- anelbavarac
- Kontakt:
Jel zna ko sta je s onim navijacem Bayerna sto je krenuo pjesice za Minken

- Omerbavarac
- Kontakt:
Stigao je on u Minhen, ima nekoliko dana.anelbavarac je napisao/la:Jel zna ko sta je s onim navijacem Bayerna sto je krenuo pjesice za Minken![]()
Haman da ce prisustvovati mecu sa Barcom, sto mu je kako kaze i bio cilj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Sreća pa smo se riješili tetkice Nerlingera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Svaka mu cast,samo jos jedan dokaz sta je pravi navijac spreman uciniti za tim kakav je nas Bayern.Omerbavarac je napisao/la:Stigao je on u Minhen, ima nekoliko dana.anelbavarac je napisao/la:Jel zna ko sta je s onim navijacem Bayerna sto je krenuo pjesice za Minken![]()
Haman da ce prisustvovati mecu sa Barcom, sto mu je kako kaze i bio cilj.
Naklon do poda
http://www.****.de/de/basketball/bask ... 52051.html
Nije nogomet al je o Bayernu.
Još nema potvrde na http://www.fcb-basketball.de/de/index.php
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
vidim tiago odmah poceo briljirati u bayernu, sjajno, nadam se da uspjeti izboriti svoje mjesti i da ce izrasti u igracinu, takiv igraci su dobitak ne samo za bayern nego i za cijelo covjecanstvo koje voli lijep i atraktivan fudbal
dobro je sto je samouvjeren i sto odmah igra opusteno i bez grča koliko sam primijetio, cini mi se da ce mu goditi bundesligaski fudbal da se konacno etablira u igracinu, za sad je tek supertalent, al vrlo brzo ceemo o njemu pricati kao o izgradjenom igracini
zahebao se samo cini mi se sa izborom reprezentacije, u spaniji ce se jos nacekati, da je izabrao brazil, cini mi se da bi vec sad bio standardan prvotimac i nosioc igre u sredini terena. sjecam mu se oca kako je igrao za brazil s romarijom,bebetom,dungom i ostalim, bas se zahebao sa spanijom,al ajd, nikad se ne zna
dobro je sto je samouvjeren i sto odmah igra opusteno i bez grča koliko sam primijetio, cini mi se da ce mu goditi bundesligaski fudbal da se konacno etablira u igracinu, za sad je tek supertalent, al vrlo brzo ceemo o njemu pricati kao o izgradjenom igracini
zahebao se samo cini mi se sa izborom reprezentacije, u spaniji ce se jos nacekati, da je izabrao brazil, cini mi se da bi vec sad bio standardan prvotimac i nosioc igre u sredini terena. sjecam mu se oca kako je igrao za brazil s romarijom,bebetom,dungom i ostalim, bas se zahebao sa spanijom,al ajd, nikad se ne zna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
I u Furiji ce se ubrzo mjenjati stvari.
Kad tad ce Xavi i Xabi Alonso izgubit sposobnost igranja na najvisem nivou i visokim tempom na Svjetskim / Evropskim prvenstvima, i tada ce Javi Martinez i Thiago ( koji su imali odlicne sezone u klubovima aBd ) polako poceti dobivati sve vise minuta.
Na njima je da se bore, ali ako budu briljirali u klubu nema razloga zasto ne bi poceli pruzati odlicne partije koje bi im osigurale prvu postavu u nacionalnom timu. Svi su vec sad svjesni da je Martinez poslije fantasticne sezone trebao pocinjati neke utakmice na Kupu Konfederacija.
I u Elfu Kroos, Gotze , Reus, sve fantasticni igraci, nemaju mjesta u prvih 11.
Jos treba dodati da obe reprezentacije imaju jos mladih talenata na klupi u vidu Isca ili Gundogana naprimjer.
Svi oni cekaju smjenu generacija i ja mislim da nije pogrijesio u odabiru reprezentacije jer Španija zadnjih 10 godina ima najbolje veznjake sa kojim Alcantara moze jos napredovati kao igrac.
Samo nek saceka i doce i njegovo vrijeme.
Kad tad ce Xavi i Xabi Alonso izgubit sposobnost igranja na najvisem nivou i visokim tempom na Svjetskim / Evropskim prvenstvima, i tada ce Javi Martinez i Thiago ( koji su imali odlicne sezone u klubovima aBd ) polako poceti dobivati sve vise minuta.
Na njima je da se bore, ali ako budu briljirali u klubu nema razloga zasto ne bi poceli pruzati odlicne partije koje bi im osigurale prvu postavu u nacionalnom timu. Svi su vec sad svjesni da je Martinez poslije fantasticne sezone trebao pocinjati neke utakmice na Kupu Konfederacija.
Jos treba dodati da obe reprezentacije imaju jos mladih talenata na klupi u vidu Isca ili Gundogana naprimjer.
Svi oni cekaju smjenu generacija i ja mislim da nije pogrijesio u odabiru reprezentacije jer Španija zadnjih 10 godina ima najbolje veznjake sa kojim Alcantara moze jos napredovati kao igrac.
Samo nek saceka i doce i njegovo vrijeme.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ma tesko, mislim barem do svjetskog prvenstva da brko nece nista mijenjati bitno, xaviju i xabi alonsu to ce biti zadnje svjetsko i brko ce njih sigurno forsirati, a opet na tim pozicijama ima i martineza koji takodje nema mjesta jos uvijek, pa onda i iniestu i fabregasa, moze i silva tu igrati... spanci tu i jesu najpuniji, realno mogu imati dva vezna reda i da su oba najbolji u svijetu, sergio-xabi alonso-xavi i martinez-fabregas-silva, i tu opet imaju jednog tiaga, muniaina,ovog sad mladog sto ga real dovede iz sociedada itdBadrHari je napisao/la:I u Furiji ce se ubrzo mjenjati stvari.
prakticno mislim da je nemoguce da tiaga sad gledamo na svjetskom, a i ko zna kad cemo, a da je recimo brazil izabrao, pored luisa gustava koji je klasicni zadnji vezni, igrao bi sigurno i tiago vec sad umjesto onog paulinja ili oscara, bas bi bilo merak ga gledati u dresu brazila
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Još uvijek je sve u fazi pregovora. Đedović i Šafarcik bi stvarno doprinjeli igri u BL, no iskren da budem ja tek očekujem prave bombe za Euro Ligu, jednostavno mislim da su nam tu potrebna bar 2 TOP igrača....u svakom slučaju drago mi je da pored mene ima i jos ljudi koji prate sa interesom i našu košarkašku sekcijulibje je napisao/la:http://www.****.de/de/basketball/bask ... 52051.html
MIA SAN MIA!!!
Đedović je bio samo takav talenat, no ostao je samo odličan igrač i to je to. Odgovara mu brža igra, no volio bi ipak da dođe u Bayern. Šaraf je odličan.
dakle momci sutra nam dolazi tata sa svojom porodicom iz katalonje.Tata vs PEP neprocjenjivo

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

SRETAN rođendan Gustavu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sammer spremio kritiku za svakog igraca koji pokaze nezadovoljstvo (ne)igranjem, i kaze da se za svakog pojedinca sprema nevolja ako se stavi ispred ekipe.
Ovaj covjek je toliko toga donio Bayernu da je to za nepovjerovati, buduci predsjednik.
Inace, sutra protiv Barce igramo u novim trecim dresovima, ujedno ce to biti njihova premijera.
Ovaj covjek je toliko toga donio Bayernu da je to za nepovjerovati, buduci predsjednik.
Inace, sutra protiv Barce igramo u novim trecim dresovima, ujedno ce to biti njihova premijera.
omco je to u oni teget plavim
.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upravo, oni Interovski.PEP je napisao/la:omco je to u oni teget plavim![]()
.
Barca bez vecine standardnih prvotimaca, svi koji su igrali na KK-a nece doci u Minhen.
Bayern u ovom

Barcelona u ovom

Kod vas svi spremni osim Gotzea ?

Barcelona u ovom

Kod vas svi spremni osim Gotzea ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.