Ovaj novi ljevi bek Mariu može samo kopačke čistit, dajte ljudi nemojmo biti smješni.1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ti stvarno mislis da ce jedan od najbolji i sigurno najspreminiji igrac Tadejevic tako hladno na klupu?htcxone je napisao/la:BegAx je napisao/la:Hajd' nek neko napravi formaciju, da vidimo kako bi to moglo izgledati. Mrsko mi se peglati sad'.
ovo je sa POTPISANIM igracima do sad
jos tu dodas travancica, (maletica), kovacevica i jos nekoliko igraca sa klupe..KARICA, strašno!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tadejevic je bolji izbor na lijevom beku. Puzigaca je, za mene, neki igrac prosjek/ispod prosjeka. I nemojte stavljati na desnom beku jer je momak dosta korisniji kao stoper. Tu nam pravo skripi. Comor je Dani Alves za onog Radulovica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@stadion pa vidi ja nisam ni na kakve mine naletio vec pitao nekog ko je pravio formacije I rekao ako vam maletic dodje.
Sad te price.krmak I guza su pricala djeca,ja sam tada kao I sada za komazeca govorio teren je mjerilo.said je pokazao da zna ,kraj price.ostalo mozes pitati tu djecu.
Medjutim ti meni 5 put ostajes duzan odgovor po cemu smaras iako ti nisi postavio formaciju ali komentarises,da stw strasni.
Ovaj dijalog nece ni dokle ako samo postavljamo protupitanja.
Tema nije said,vec da je ekipa strasna ,ja samo iznio poredjenje I stav da ste javi bili prosle godine.
Pitam te na temelju cega mislis da imate strasanu ekipu.
Ja samo mislim da treba biti ovjektivan,a za ove tvrdnje.teren je.mjerilo.
Ako je forum mjesto gdje se samo prica o strasti I pisu nebuloze I vodi seljacka politika,onda nemoramo diskutovati.zavrsicemo pricom tipa ti fol strcunjak,drzi ae zelje.imas temu zeljo,ili ovako kako si ti poceo.
Stvarno pokusavam ti reci da.nisam zlonamjeran bio.
Sto se tice repke I price o kruni karijere,kruna karijere.je.kad.nesto uradis sa repkom,a ne znaci da si kvalitet akonigras za repku,bar.ne.kod.nas I u vrijeme maletica.said je iato bio reprezentativac ali ga he ciro nogirao jer ljakse u glavi.
Onda po tebi svraka I sesar bolji od saida ili zebe ili nekog mnogo boljeg.nije to bas tako.
Vama sretno u cetvrtak,nisam ja ko ti da pricas kako ces se sutra smijat
Sad te price.krmak I guza su pricala djeca,ja sam tada kao I sada za komazeca govorio teren je mjerilo.said je pokazao da zna ,kraj price.ostalo mozes pitati tu djecu.
Medjutim ti meni 5 put ostajes duzan odgovor po cemu smaras iako ti nisi postavio formaciju ali komentarises,da stw strasni.
Ovaj dijalog nece ni dokle ako samo postavljamo protupitanja.
Tema nije said,vec da je ekipa strasna ,ja samo iznio poredjenje I stav da ste javi bili prosle godine.
Pitam te na temelju cega mislis da imate strasanu ekipu.
Ja samo mislim da treba biti ovjektivan,a za ove tvrdnje.teren je.mjerilo.
Ako je forum mjesto gdje se samo prica o strasti I pisu nebuloze I vodi seljacka politika,onda nemoramo diskutovati.zavrsicemo pricom tipa ti fol strcunjak,drzi ae zelje.imas temu zeljo,ili ovako kako si ti poceo.
Stvarno pokusavam ti reci da.nisam zlonamjeran bio.
Sto se tice repke I price o kruni karijere,kruna karijere.je.kad.nesto uradis sa repkom,a ne znaci da si kvalitet akonigras za repku,bar.ne.kod.nas I u vrijeme maletica.said je iato bio reprezentativac ali ga he ciro nogirao jer ljakse u glavi.
Onda po tebi svraka I sesar bolji od saida ili zebe ili nekog mnogo boljeg.nije to bas tako.
Vama sretno u cetvrtak,nisam ja ko ti da pricas kako ces se sutra smijat
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj, kakva ba licenca? Celik nije dobio licencu zbog proslih uprava, koje su igracima obecavali svasta, a to nisu ispunjavali pa sad dosao red da se isplati. Medjutim nije bilo moguce da se vrati nekoliko stotina hiljada maraka odjednom.
Drugo, plate jesu redovne, o tome se nema sta pricati, za Sarajevo niti znam niti me interesuje.
Trece, Sarajevo dovelo tri(brojem 3) Celikova otpadka. Karic(nije uspio u Celiku)Puzigaca(bio smijesan za onih 6 mjeseci) te Travancic(zar je potrebno o njemu pisati).
I po cemu je to Sarajevo bolje? Sto igra u Evropi? Da, i sta dalje? Samo to? Igracki nije puno jace(ako je uopste jace) od Celika, o stadionu necemo ni pricati glupo je, finansijski u malo boljoj situaciji. Zar to niej u istim **** kao i mi?
I da, na kraju niko i ne bi ulazio na ovu temu, da nije pojedinih debila u vasim redovima koji provociraju.
Drugo, plate jesu redovne, o tome se nema sta pricati, za Sarajevo niti znam niti me interesuje.
Trece, Sarajevo dovelo tri(brojem 3) Celikova otpadka. Karic(nije uspio u Celiku)Puzigaca(bio smijesan za onih 6 mjeseci) te Travancic(zar je potrebno o njemu pisati).
I po cemu je to Sarajevo bolje? Sto igra u Evropi? Da, i sta dalje? Samo to? Igracki nije puno jace(ako je uopste jace) od Celika, o stadionu necemo ni pricati glupo je, finansijski u malo boljoj situaciji. Zar to niej u istim **** kao i mi?
I da, na kraju niko i ne bi ulazio na ovu temu, da nije pojedinih debila u vasim redovima koji provociraju.
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj, kakva ba licenca? Celik nije dobio licencu zbog proslih uprava, koje su igracima obecavali svasta, a to nisu ispunjavali pa sad dosao red da se isplati. Medjutim nije bilo moguce da se vrati nekoliko stotina hiljada maraka odjednom.
Odoh se ubit'
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo taj stadion i imate od svega što si ti naveo (mada je Koševo po kapacitetu prvo, a po svemu ostalom odmah iza BP), imali ste sezonu iz snova (za vaše standarde) i opet ispod Sarajeva, a i naredne sezone ćete da budete ispod nas.Tako da je glupo i pitati po čemu je to Sarajevo ispred Čelika, jer dok se naši igrači spremaju za Evropu, vaši igraju sa Cibalijom i mole Boga da bude licence dogodine.AllGunsBlazing je napisao/la:
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
hajde živ bio popusti maloAllGunsBlazing je napisao/la:Ucini uslugu drustvuHead je napisao/la:
Odoh se ubit'
Sarajevo ljubavi moja!
Pricas nam o nekim otpadcima, i nabrajas one koji nisu mogli da igraju jer je vama Kuduzovic najveca krampa BH fudbala bio idol pa ste ga gurali i prije Puzigace i ostali a lik je izgubljen u vremenu i prostoru. Mi volimo da kupimo vas otpad sreca pa smo uzeli truhlog Hadziju i Matka, a iskreno da ti kazem ako nam bude trebalo doci cemo opet do vas da vam uzmemo sto zelimo. Sve vam fol Travancic ne valja pa se pitam sto li je njega Vlado zvao u repku, vjerovatno su neki talovi bili spremni al mali nije bio za kompromis.Opet ti kazem vi igracki ni po cemu niste blizu FKS jedino sto vrijedi su Mesanovic i Kajkut, osim ako onu Olivu od kapitena ne smatrate nekim igracem.AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj, kakva ba licenca? Celik nije dobio licencu zbog proslih uprava, koje su igracima obecavali svasta, a to nisu ispunjavali pa sad dosao red da se isplati. Medjutim nije bilo moguce da se vrati nekoliko stotina hiljada maraka odjednom.
-
zenica1985
- Kontakt:
e bolje za cibalijom vec gubiti od kurkesa i sramotit cjelu BH a vi mislite da ste nesto bolji od celika sto igrate evropu pa niste ljudi zadrzite se tu 4 tekme maximalno i dobijete 500000km i to je to nista opet ste u sivilu bh nogometa pa nemoj molim te pisati da je sarajevu nesto bolje od ostali kad smo svi k,a,r,i,n,e to ti evropske tekme dokazu.Shanks je napisao/la:Samo taj stadion i imate od svega što si ti naveo (mada je Koševo po kapacitetu prvo, a po svemu ostalom odmah iza BP), imali ste sezonu iz snova (za vaše standarde) i opet ispod Sarajeva, a i naredne sezone ćete da budete ispod nas.Tako da je glupo i pitati po čemu je to Sarajevo ispred Čelika, jer dok se naši igrači spremaju za Evropu, vaši igraju sa Cibalijom i mole Boga da bude licence dogodine.AllGunsBlazing je napisao/la:
Robijasi 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
-
zenica1985
- Kontakt:
ako je evropa SAN MARINO I ALBANIJA eto vam evropaHead je napisao/la:Da nema repke Zenica ne bi vidjela evropske utakmice.
Robijasi 1988
Inace sezona se sastoji od 2 utakmice.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Uredu mi igracki ne valjamo, vi igracki prejaki, u 2 utakmice zato osvojite jedan bod protiv slabe ekipe iz Zenice. Ta Oliva je imala jacu sezonu od Kajkuta, samo sto je stoper pa se to slabo primjeti.
Znaci tom logikom priznajes da je Leotar bolji od vas?
@zenica1985
znam da bi dao guza da odes do vatikana,al qrca graha,jedva dobijete licencu i da se takmicite u ligi,tek na drugostepenoj komisiji.
1946
Ma stipi Njanjare,tripuju se da su neka ekipa a pekare ne mogu dobiti,tricu primise,.
Jbt,kao da je neko slijep i ne vidi da je Comor obicno drvo,Melunovic i onaj bek smijurija od igraca,za kantona jbt..
Bice prilike u petom kolu da vidimo ko je gdje pa onda o tome mozemo kenjati i jedni i drugi,.
Trazili Kajkuta,dobili alkoholicara,bajno
I sta zeteka,nece Kajkut na dvije godine al Said je mogao i na pola
Ni Hadziju nisu mogli zadrzati a ovdje sole nekom pamet,s konobarima se jedva izborise a Trava im predstavlje kao Mesi jbt..
Jbt,kao da je neko slijep i ne vidi da je Comor obicno drvo,Melunovic i onaj bek smijurija od igraca,za kantona jbt..
Bice prilike u petom kolu da vidimo ko je gdje pa onda o tome mozemo kenjati i jedni i drugi,.
Trazili Kajkuta,dobili alkoholicara,bajno
ljudi pustite se prepucavanja sa robijasima ovde nece niko da bude realan realno je da im nismo uspjeli maznuti kajkuta realnost je da po meni imaju najboljeg igraca lige a to je mesanovic...ali isto tako cinjenica da smo im uzeli veliku nadu travancica na sto ce oni reci nema od njega nista...a sad celik ima zadnjih godina najacu ekipu pa se ljudi nadaju svemu i svacemu i kakvi bi bili navijaci da sad kazu da se ne nadaju imaju finog trenera ja im zelim puno srece i ako ocete ja im zelim da budu prvi odma iza sarajeva...a sad kako je danas odigrao osmanagic ko je gledao utakmicu dali ima mjesta uz prvom timu a ovaj komazec kako je odigrao osim sto je promasio penal i dali je bandovic bio na golu ako nije kakav je ovaj nas rezervni...
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 23 jul 2013, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Sarajevo
Kad vam je to dosao Travancic, nisam to nesto upratio ? Je li potpisao, zar nije bio pod ugovorm sa Celikom ?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno da je bolji, mi smo najgora ekipa premijer lige. Niko i nije rekao da se liga sastoj iz dvije utakmice, ali ako poredimo igrace dva kluba onda najbolje pogledati te dvije utakmice. A plasman na kraju sezone ne zavisi samo od igraca.
I opet ponavljam, ja nisam rekao da je Celik bolji(kao klub) vec da je Sarajevo u istim **** kao i Celik.
I opet ponavljam, ja nisam rekao da je Celik bolji(kao klub) vec da je Sarajevo u istim **** kao i Celik.
Celik!3,2,2.
jest bio pod amaterskim ugovorom sa Čelikom,mislim da samo odšteta za treniranje ide Čeliku..Guarin14 je napisao/la:Kad vam je to dosao Travancic, nisam to nesto upratio ? Je li potpisao, zar nije bio pod ugovorm sa Celikom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.