FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nadam se da cu sutra vam moc cestitat,makar u inat onima koji se raduju tudjim porazima,a u BiH ih je previse.
Hvala, u inat dusmanima uzimamo ako Bog da, sutra upali bht i uzivaj. lijep pozdravmoRAja je napisao/la:Ne dibu lijaba nego limo gabo za go razlike. Sretno plavizeljocity je napisao/la:moRAja je napisao/la:Sutra 2:1 za Zelju. Manijaci ne sekirajte se. Urdinov u 89oj min sa 16est po zemlji za pobjedu i veliko slavlje
Cuj 2:1??? Ne mzoe to!! 3 komada im dajemo pa ti placi
-
- Kontakt:
Balija nego stamoRAja je napisao/la:Ne dibu lijaba nego limo gabo za go razlike. Sretno plavizeljocity je napisao/la:moRAja je napisao/la:Sutra 2:1 za Zelju. Manijaci ne sekirajte se. Urdinov u 89oj min sa 16est po zemlji za pobjedu i veliko slavlje
Cuj 2:1??? Ne mzoe to!! 3 komada im dajemo pa ti placi

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Evo ja obecavam da cu skakat iako mi je preko 4 banke ima da skacem ko lud.Inace treba bit oprezan jer mislim da mi moramo minimalno uvalit 2 gola da bi razmisljali o prolazu.Za mene su oni favoriti bolji su e sad treba nam srece,lud golman,jedan penal ali da nepuca Adilovic,treba odma na pocetku isprovocirat onog kapitena,nije bardo na zivcima i to iskoristit.Meni je najopasniji njihov igrac onaj Slovak sto je uso u drugom poluvremenu,njemu nedozvolit da dodje do lopte jer dobro se zagradjuje i razigrava odma nekog sa strane.
Jesu.ennis je napisao/la:Jesu i nasi trenirali na Kosevu poslije Plzenovaca???

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nadam se da cemo sutra u ovo doba biti sretni radi svetinje, malo nam treba, imamo sansu i hajde da napravimo taj iskorak...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izgleda upadaju Svraka i Cola u prvu, nek nam je sretno sutra. Kako god zavrsi utakmica mi smo dobili, dobili smo veliki broj navijaca na kosevu i utakmicu sa pravom evropskom ekipom, dobili smo 4-5 mladih igraca od 18 i 19 godina koji su pokazali da mogu i znaju i da je buducnost pred njima i da su oni buducnost kluba.Dobili smo iskustvo jos jeno u nizu igranja Lige Prvaka, zaradili smo.Mi smo ekipa koja nema sta izgubiti pa kako god zavrsili ali treba odigrati hrabro pa sta dragi Allah dadne na ove mubarc dane
Hrabro i jako jer mi smo ZELJO

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Da upravo,ova utakmica nam je jaka igracka i finansijska podloga..pile87 je napisao/la:Izgleda upadaju Svraka i Cola u prvu, nek nam je sretno sutra. Kako god zavrsi utakmica mi smo dobili, dobili smo veliki broj navijaca na kosevu i utakmicu sa pravom evropskom ekipom, dobili smo 4-5 mladih igraca od 18 i 19 godina koji su pokazali da mogu i znaju i da je buducnost pred njima i da su oni buducnost kluba.Dobili smo iskustvo jos jeno u nizu igranja Lige Prvaka, zaradili smo.Mi smo ekipa koja nema sta izgubiti pa kako god zavrsili ali treba odigrati hrabro pa sta dragi Allah dadne na ove mubarc daneHrabro i jako jer mi smo ZELJO
Igraci su dobili iskustvo i plus su neki dosli u izlog,prvenstveno mladji.
Sad jedno konkretno pitanj,zasto imamo 4 golmana jos uvijek??

SLOBODA NAVIJAČIMA
Imamo 3 golmana. (Hadžić, Lončarić i Kjosevski) Gušo više nije tu, a Karić nije u konkurenciji koliko ja znam.
DRUG NEBI TI PUNCA
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
a bukvic?bagrcavi je napisao/la:Imamo 3 golmana. (Hadžić, Lončarić i Kjosevski) Gušo više nije tu, a Karić nije u konkurenciji koliko ja znam.
Za sve ti hvala Amare!
Otišao u TravnikBosniaHerzegovina je napisao/la:a bukvic?bagrcavi je napisao/la:Imamo 3 golmana. (Hadžić, Lončarić i Kjosevski) Gušo više nije tu, a Karić nije u konkurenciji koliko ja znam.
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
ne znam sto ali ne bi volio Benju vidjeti u prvoj,unekim velikim utakmicama se cesto pogubi,ali znam da je ofanzivniji od zeljkovica,ne znam tu je brkopile87 je napisao/la:Izgleda upadaju Svraka i Cola u prvu, nek nam je sretno sutra. Kako god zavrsi utakmica mi smo dobili, dobili smo veliki broj navijaca na kosevu i utakmicu sa pravom evropskom ekipom, dobili smo 4-5 mladih igraca od 18 i 19 godina koji su pokazali da mogu i znaju i da je buducnost pred njima i da su oni buducnost kluba.Dobili smo iskustvo jos jeno u nizu igranja Lige Prvaka, zaradili smo.Mi smo ekipa koja nema sta izgubiti pa kako god zavrsili ali treba odigrati hrabro pa sta dragi Allah dadne na ove mubarc daneHrabro i jako jer mi smo ZELJO

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Gledam ovu sliku na RS.ba cetvorica u golmanskoj opremibagrcavi je napisao/la:Imamo 3 golmana. (Hadžić, Lončarić i Kjosevski) Gušo više nije tu, a Karić nije u konkurenciji koliko ja znam.

SLOBODA NAVIJAČIMA
Sretno nam sutra i da pobjedi bolji tj mi:)
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Ja kako sam cuo stampano je 24.000 karata , i na ostalim mjestima cese moc bez karte uc??? Mislim da informacija nije tacna ili??
Ja kako sam cuo da ima 24.000 karata + 4.000 gratissvabo94 je napisao/la:Ja kako sam cuo stampano je 24.000 karata , i na ostalim mjestima cese moc bez karte uc??? Mislim da informacija nije tacna ili??

1921
u kolko je tekma sutra?
Nema djabe vec kupite ulaznice i tako pomozite klubu
@alemsa
21:00
@alemsa
21:00
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, ExBlueone, Hrasno15, MrAmarOsim, Pact1921, Proximic i 66 gostiju.