Ide osteta ako sarajevo potpise profesionalni ugovor ako potpise amaterski ne ide osteta (mislim da je tako nisam siguran 100%).zgembo89 je napisao/la:jest bio pod amaterskim ugovorom sa Čelikom,mislim da samo odšteta za treniranje ide Čeliku..Guarin14 je napisao/la:Kad vam je to dosao Travancic, nisam to nesto upratio ? Je li potpisao, zar nije bio pod ugovorm sa Celikom ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako se igra liga po ovom sistemu Celik je samo jednom bio bolje plasiran od Sarajeva.
Sarajevo jeste u go*vnima,to ne sporim al svake godine igramo evropu,dok se za vas to ne moze reci.Vama bi bilo godra da ste u go*vnima k'o mi,da se ne borite da dobijete licencu da nastupate u ligi,evropa je misao.
Sarajevo je u svakom pogledu 5 koraka ispred Celika.
Sarajevo jeste u go*vnima,to ne sporim al svake godine igramo evropu,dok se za vas to ne moze reci.Vama bi bilo godra da ste u go*vnima k'o mi,da se ne borite da dobijete licencu da nastupate u ligi,evropa je misao.
1946
- moustapha
- Kontakt:
Ima li te licence? Dje je zapelo, da nije u parama mozda?chily-rz je napisao/la:Ma stipi Njanjare,tripuju se da su neka ekipa a pekare ne mogu dobiti,tricu primise,.
Jbt,kao da je neko slijep i ne vidi da je Comor obicno drvo,Melunovic i onaj bek smijurija od igraca,za kantona jbt..
Bice prilike u petom kolu da vidimo ko je gdje pa onda o tome mozemo kenjati i jedni i drugi,.
Trazili Kajkuta,dobili alkoholicara,bajnoI sta zeteka,nece Kajkut na dvije godine al Said je mogao i na pola
Ni Hadziju nisu mogli zadrzati a ovdje sole nekom pamet,s konobarima se jedva izborise a Trava im predstavlje kao Mesi jbt..
#divovi
-
bacelonafan
- Kontakt:
Celikovci vi ste se brukali koliko se sjecam u evropi od nekih anonimusa ispadali,za nas se nemoj brinut vidimo se u 3 pretkolu,pa da vi dodjete do 3 pretkola,il da dodjete do 3 kola lige prvaka,il play offa euro lige pa vi bi slavili to kao da ste prvaci svijeta
chily-rz je napisao/la:Ma stipi Njanjare,tripuju se da su neka ekipa a pekare ne mogu dobiti,tricu primise,.
Jbt,kao da je neko slijep i ne vidi da je Comor obicno drvo,Melunovic i onaj bek smijurija od igraca,za kantona jbt..
Bice prilike u petom kolu da vidimo ko je gdje pa onda o tome mozemo kenjati i jedni i drugi,.
Trazili Kajkuta,dobili alkoholicara,bajnoI sta zeteka,nece Kajkut na dvije godine al Said je mogao i na pola
Ni Hadziju nisu mogli zadrzati a ovdje sole nekom pamet,s konobarima se jedva izborise a Trava im predstavlje kao Mesi jbt..
Said moze i na mjesec dana kad je nesto sto vi u Celiku necete imati jos za 150 godina
Kajkut je samo odraz gfdje je vas klub dosao, lik vas ofirno i hladno zavlacio mjesec dana i onda kad je vidio da ste zadnja opcija dosao je i po sred usta se posrao Vladi i vama jer ste ga pustili u klub iako je hladno izbjegao pripreme na Zlatiboru.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 23 jul 2013, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Bitno je da je Comor drvo i to obicno,oho nam se oho
kako cemo sa njim u sezonu 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jul 2013, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vec smo ustanovili da igracki i infrastrukturno Sarajevo nije ispred Celika ni jedan korak, kamo li pet. U kojim je to pogledima? Samo u pogledu duga i licence. I da, kakve veze ima historija, mi pricam o ovom trenutku. I da sta to ne racunas druge sisteme?Head je napisao/la:
I da, zamisli kakvi ste onda vi navijaci, ako vam taj sistem u kojem imate Evropu i sve to, a vi protestujete nesto stalno, samo vam nesto smeta.
Celik!3,2,2.
- HannahMontana
- Kontakt:
Ajd jedan kratak odgovor samo ako moze? Sto si navio na nasoj temi??AllGunsBlazing je napisao/la:Vec smo ustanovili da igracki i infrastrukturno Sarajevo nije ispred Celika ni jedan korak, kamo li pet. U kojim je to pogledima? Samo u pogledu duga i licence. I da, kakve veze ima historija, mi pricam o ovom trenutku. I da sta to ne racunas druge sisteme?Head je napisao/la:
Sarajevo je u svakom pogledu 5 koraka ispred Celika.![]()
I da, zamisli kakvi ste onda vi navijaci, ako vam taj sistem u kojem imate Evropu i sve to, a vi protestujete nesto stalno, samo vam nesto smeta.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
A s kim i vi raspravljate.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
AllGunsBlazing je napisao/la:Vec smo ustanovili da igracki i infrastrukturno Sarajevo nije ispred Celika ni jedan korak, kamo li pet. U kojim je to pogledima? Samo u pogledu duga i licence. I da, kakve veze ima historija, mi pricam o ovom trenutku. I da sta to ne racunas druge sisteme?Head je napisao/la:
Sarajevo je u svakom pogledu 5 koraka ispred Celika.![]()
Ko je ustanovio ba?Ti sam sa sobom ustanovio.
Dobar si,taman valja izdrzati do cetvrtka pa neka vas,brze vrijeme prolazi zaebavajuci se s vama.
Igracki smo isti,samo smo mi 2 a vi 5 na kraju zavrsili.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zbog toga sta je pisao Stadion. Pogledaj par stranica prije i vidjeti ces. A sto se mene tice pisati vise na ovoj temi necu.HannahMontana je napisao/la: Ajd jedan kratak odgovor samo ako moze? Sto si navio na nasoj temi??
Celik!3,2,2.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ako i vi potpisete amaterski ugovor sa njim Čeliku ide odsteta za treniranje, ako potpisete profesionalni ugovor onda 70 000 KM ide klubu u kojem je ponikao i svakom klubu u kojem je igrao odredjen iznos za treiranje...terabajt je napisao/la:Ide osteta ako sarajevo potpise profesionalni ugovor ako potpise amaterski ne ide osteta (mislim da je tako nisam siguran 100%).zgembo89 je napisao/la:jest bio pod amaterskim ugovorom sa Čelikom,mislim da samo odšteta za treniranje ide Čeliku..Guarin14 je napisao/la:Kad vam je to dosao Travancic, nisam to nesto upratio ? Je li potpisao, zar nije bio pod ugovorm sa Celikom ?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- HannahMontana
- Kontakt:
Aha! Izvini onda, zdrava konverzacija je uvijek dobra, al malo ste poceli smarat nebitnim stvarima....sve u svemo no hard feelings samo ti nastavi!AllGunsBlazing je napisao/la:Zbog toga sta je pisao Stadion. Pogledaj par stranica prije i vidjeti ces. A sto se mene tice pisati vise na ovoj temi necu.HannahMontana je napisao/la: Ajd jedan kratak odgovor samo ako moze? Sto si navio na nasoj temi??
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
a i vi Zeničani smijesni sta se raspravljate sa pitama pa vi ste trfoejniji klub od njih a za sve PITE koje spominju NAJTROFEJNIJI I NAJVECI Klub u BiH molim samo da procitaju moj potpis i ja vas samo pitam IMAL KO JACI? al boli vas imate sutra priliku da izadjete iz svojih rupa i da pricate kako je Zeljo mozda zijanio od PLZENA pozdrav
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
I mene to zanima zasto se navio ovdje, kad je Travancic los igrac, ili nije pa se upalio ko ce ga znati 
Joj ovi doktora sto znaju koliko kojem klubu ide odstete za treniranje. Dragi ljudi to 10 hiljada u kesu sve smiruje , a ne lupajte sa ovim ciframa jer dok Dzeko nije otisao u City niste ni znali da postoji naknada za treniranje, a sad bi se raspipali ciframa.
Cuj ovog 70 hiljada
Joj ovi doktora sto znaju koliko kojem klubu ide odstete za treniranje. Dragi ljudi to 10 hiljada u kesu sve smiruje , a ne lupajte sa ovim ciframa jer dok Dzeko nije otisao u City niste ni znali da postoji naknada za treniranje, a sad bi se raspipali ciframa.
Cuj ovog 70 hiljada
LJUDI KAKAV JE DANAS BIO OSMANAGIC IMALI MJETSA U PRVOM TIMU KAKAV JE OVAJ KOMAZEC STA JE POKAZAO OSIM STO JE PROMASIO PENAL
Samo Sarajevo
Ako potpisu amaterski ugovor sa njim celiku ide sarena laza i to velika, s obzirom da on ima amaterski ugovor nece ga biti problem raskinuti celik ce dobiti znaci dvije sarene laze.vivaILchelik je napisao/la: Ako i vi potpisete amaterski ugovor sa njim Čeliku ide odsteta za treniranje, ako potpisete profesionalni ugovor onda 70 000 KM ide klubu u kojem je ponikao i svakom klubu u kojem je igrao odredjen iznos za treiranje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zavaravate se ciframa, kakvih 70 000, on je sa vama imao amaterski ugovor, slazem se platice se naknada za treniranje ali 70 000 nikad druze....vivaILchelik je napisao/la: Ako i vi potpisete amaterski ugovor sa njim Čeliku ide odsteta za treniranje, ako potpisete profesionalni ugovor onda 70 000 KM ide klubu u kojem je ponikao i svakom klubu u kojem je igrao odredjen iznos za treiranje...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I sta su onda dobili sa tim? A i arbitrazna komisija NFSBIH je odlucila da Celik ima pravo na neke novce bez obzira na tip ugovora. Tako su bar ovi iz CZ rekli.pile87 je napisao/la: Ako potpisu amaterski ugovor sa njim celiku ide sarena laza i to velika, s obzirom da on ima amaterski ugovor nece ga biti problem raskinuti celik ce dobiti znaci dvije sarene laze.
@MrWhite Za Jasmina Mesanovica naknada za treniranje iznosi 70.000, tako da je vrlo moguce da je i za Travu ista, ako ne i veca jer je on bio u jacim klubovima(tipa Hajduk).
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, DoktorXabaras i 11 gostiju.