FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svi gledaju I cude se sta manijaci rade zbog tebe 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Gospodo jos tacno 18 sati
Šta bude biće! Ja sam zadovoljan zbog toga što su mi dali osmijeh na licu svojom igrom u prvoj utakmici, prema tome, i da izgube danas 10:0, ja ću reći, HVALA IM!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Pa ova sedmica mi je jedna od boljih u zivotu ovo iscekivanje i ako izgubimo nema veze. Znam samo da ce se o ovoj noci pricati u narednih deset godina kao sto se pricalo posle njukasla vidjet cete.
Normala ba ,isto razmisljam.Anonimac je napisao/la:Šta bude biće! Ja sam zadovoljan zbog toga što su mi dali osmijeh na licu svojom igrom u prvoj utakmici, prema tome, i da izgube danas 10:0, ja ću reći, HVALA IM!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ma samo da ostave srce na teren, pa makar i izgubili !
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
1921 <3 !
1921 <3 !
- karlovacko
- Kontakt:
57. minuta ,korner.Uzima Benjo loptu,namjesta je ,centrira ,Kerla skace ,precka . Odbija se lopta do Bucana koji dribla jednog igraca,drugi ga kosi i penal .60.minut ,uzima Svraka loptu ,zalijece se ,suta ,golman brani,odbija do Jamaka koji posprema loptu u go' .
To je na kraju konacan rezultat' !
Ne bude l' 'vako pljuni te me .

Ne bude l' 'vako pljuni te me .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Pa vako ne moze bit tacno da se dogovore da vako bude, negdje bi se greska desilakarlovacko je napisao/la:57. minuta ,korner.Uzima Benjo loptu,namjesta je ,centrira ,Kerla skace ,precka . Odbija se lopta do Bucana koji dribla jednog igraca,drugi ga kosi i penal .60.minut ,uzima Svraka loptu ,zalijece se ,suta ,golman brani,odbija do Jamaka koji posprema loptu u go' .To je na kraju konacan rezultat' !
Ne bude l' 'vako pljuni te me .![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Kako zaspati i docekati vrijeme za polazak na stadion ?
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Spava li iko večeras!?
Onda kažu "Manijaci" i jesmo pravi manijaci, doći ćemo na tekmu bez da nikako nismo spavali. FKT se razlikujemo od ostalih.....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- karlovacko
- Kontakt:
Ovako ce ti biti 100 % ,vjeruj mi .Edin TM87 je napisao/la:Pa vako ne moze bit tacno da se dogovore da vako bude, negdje bi se greska desilakarlovacko je napisao/la:57. minuta ,korner.Uzima Benjo loptu,namjesta je ,centrira ,Kerla skace ,precka . Odbija se lopta do Bucana koji dribla jednog igraca,drugi ga kosi i penal .60.minut ,uzima Svraka loptu ,zalijece se ,suta ,golman brani,odbija do Jamaka koji posprema loptu u go' .To je na kraju konacan rezultat' !
Ne bude l' 'vako pljuni te me .![]()
Nema spavanja ba .Anonimac je napisao/la:Spava li iko večeras!?Onda kažu "Manijaci" i jesmo pravi manijaci, doći ćemo na tekmu bez da nikako nismo spavali. FKT se razlikujemo od ostalih.....
...svi gledaju i cude se sta rade Manijaci zbog tebe ...
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Sretno večeras, da Bog da pobijedili.
83 minut, skraceni korner za plave, Benjo uzima loptu, salje balon u srce peterca, skace Kerla I fula metar pored lijeve stative, ali to nije toliko vazno jer je Vernes prije toga uspio triput izbusiti Cehe, za konacnih 3-0 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- samozeljeznicar
- Kontakt:
- karlovacko
- Kontakt:
samozeljeznicar je napisao/la:Ka.raj plzena ahhaha![]()
![]()
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Svi smo gledali prvu utakmicu i svi znamo otprilike kako stvari stoje. Iskreno, mislim da nisu ništa specijalno tj. imam isto mišljenje kao što je Amar rekao a to je: "Igrat će onoliko koliko im to mi dozvolimo", prema tome, ako mi odigramo dobro oni imaju mahanje!
Sjecate li se ovoga?
http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... _Dudelange
Ja mislim da ce se ovo desiti danas Zelji:
http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... l_Salzburg
0 - 0 sve do kraja, i onda 1 - 0 Zelji kad zagusti
http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... _Dudelange
Ja mislim da ce se ovo desiti danas Zelji:
http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... l_Salzburg
0 - 0 sve do kraja, i onda 1 - 0 Zelji kad zagusti
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bicu malo neskromniji od Amara pa cu reci da po mom misljenju imamo oko 15 % sansi. Ono kako ja vidim danasnji mec se ne razlikuje puno od Amarovog vidjenja. Sto samog toka tice, nemoguce je ista predvidjeti, ali mi ako ne primimo gol prvo poluvrijeme imamo barem 50% sanse za prolaz. Kod protivnika bi se tada pojavila blaga zbunjenost i imali bi nekoliko sansi da to iskoristimo. Ako primimo gol u prvom pol.a ne damo nijedan, necemo moci nista vise znacajno uciniti. To niko ne prizeljkuje. Najvazniji zadatak odbrane ce biti po mom misljenju da zatvore prodore preko krila po strani i zaustave centarsuteve iz takvih pozicija (sjetite se da smo na taj nacin primili 2 gola tamo) i blokirati suteve sa sesnaesterca. Mada ove situacije kad oni probijaju po stranama su ubitacne i siguran sam da ce opet tu traziti svoje prilike. Tu smo tanki. Ako bude nerijeseno do 70 i neke skoro sam ubjedjen da cemo krenuti sa dvojicom naprijed pa sta Bog da. Ono u sta se ja u ovom momentu uzdam je sreca. Da oni mase vecinu suteva a ostatak Hadzic pokupi i da iskoristimo barem 1 ili 2 sanse koje cemo sigurno imati. Sretno nasem najdrazem i najvoljenijem klubu!
Osim - drugo ime za Želju !
-
samozeljo1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, laznokrilo, MukiBek, RoadRunner85, teamnorth1989 i 49 gostiju.