odlican,JTS je napisao/la:@ Genije brate, kakav mi je ba avatar?
zasluzio si pusicu od kapitena

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
odlican,JTS je napisao/la:@ Genije brate, kakav mi je ba avatar?

IlPrincipe je napisao/la:100-150m će biti ulozeno u Inter. Valjda se vrate na vrata slave i dovedu zvučna pojačanja u Italiju ..
muXmania je napisao/la:Valjda ce sad to imalo liciti na onaj stari Inter, sad hladno Runija I Suareza u paketu da dovedu kao sto se to nekad radilo u dobra stara vremena.
Sad ce spekulacije navaliti, nece se spominjati ovi polovnjaci ko do sad nego od.a u kost Bejl, Ibrahimovic, Modric..........
Nit će se ikakve "zvijezde" dovodit u klub niti će klub pocet gubit nekakvu tradiciju (iako nisam 100 posto siguran da sam dobro shvatio što si ovime mislio reći) ili šta ja znam.Uglavnom...dolazak Thorira još nije niti služben,ali ako i kad dođe ništa se ovako "prema van" neće promijeniti u tako skoro vrijeme.Pokrit će se dugovi,radit na jačanju marketinga i tako te stvari...Nema govora o tome da klub uzme "model" PSG-a,City-a...Sarajevo1946 je napisao/la:Uglavnom, ovaj i da kupi Inter, nema od tog ništa, isto ko sa Romom, s tim da će izgubiti značajan dio tradicije kroz porodicu Moratti, što valjda dovoljno govori gdje je u stvari italijanski fudbal došai da se i čast i tradicija prodaje, a neko onda spominje napredak....
jok ba, ja dobivam pusice od MarchettijaEvil Genius II je napisao/la:odlican,JTS je napisao/la:@ Genije brate, kakav mi je ba avatar?
zasluzio si pusicu od kapitena![]()

NAPOLI je mali klub i da bi doveli dobrog igraca moraju iskessirati min 30% vise para i isto tolikoo povecati platu da bi igrac dosao ko njih ...muxa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Mogli su se poljubiti i bez proljevanja krvi![]()
Hajd ti više skontaj ovu transfer politiku, kad je Juventus htio Higuaina spominjala se cifra od čini mi se 25 mil a ovih dana čitam da je Napoli dogovorio prelazak za oko 40 mil
nije to do juvea nego ono "dok je ovaca bit ce i vune"adointer je napisao/la:ili ovi juventini smanjuju sebi cifre da ce jedan igrac doc kod njih za duplo manje kesa(Higuain-Jovetic)
SassuoloSiamoNoi je napisao/la:Tko je uzeo Trofeo TIM?
A u ku*acadointer je napisao/la:SassuoloSiamoNoi je napisao/la:Tko je uzeo Trofeo TIM?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.