Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 23 jul 2013, 02:30

Ja danas procita kako Carlo racuna na njega i ne razmislja o prodaji a par sati prije toga navodno postignut dogovor. :roll:
Kako god bilo , ako je istina da ide za 35 miliona , fine su to pare i sigurno da se moze dovesti cak i bolji igrac. Ako ostane , opet drago mi jer je Pipita dao dosta toga ovom klubu.To da zakaze u velikim utakmicama stoji al' sto se prvenstva tice tu je vrlo dobar i u malim utakmicama nam i treba jer se tu osvaja prvenstvo i 122 gola ( koliko je vec zabio za Real) nije malo . Kako god bilo , samo se nadam da nam jedini pravi napadac nece biti francuska vreca sala il' ti ga Benzema . A vala Ramazan je , valjda posti covjek ne bil' smrso par desetina kila.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 jul 2013, 02:44

Odkad ja govorim da je Benz trut,dovesti Suareza/Ibrahimovica pod hitno jer sa doticnim mio necemo daleko dogurati,bljesne jednu tekmu i onda ga nema iducih 10.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 10:35

bale potpisao za real, panj gonzalo otisao, jos suarez i spremni smo za apsolutnu dominaciju 8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Cautinho » 23 jul 2013, 10:51

LenBias je napisao/la:bale potpisao za real, panj gonzalo otisao, jos suarez i spremni smo za apsolutnu dominaciju 8-)
Jos samo Messi,Pirlo,Ribery,Rooney i Mata i gotovo za ovaj prijelazni rok.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Keep walking.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 jul 2013, 11:39

37 miliona Higuaina skoro pa gotova stvar , samo dogovor igraca.

Sto bi bilo..

Illara + Isco = 60 mil + Dani + Casemiro = 70 mil.

Higuain 37 mi + Albiol 12 mil + Calleon 10 mi l+ Pedro Leon 5 mil + Negredo 4,5 mil = 68 mil(gore , dole)
(uz da su se rijesili plate Carvalha i Essiena).

Ceka se 10 miliona od Garayovog izvjesnog transfera , i mozda ce se jos Coentrao unovcit(zamjena iz Granade).

Na kraju dal se dovodio Suarez ili Bale , to ce biti "jedini trosak" Reala ove sezone.
Di Laurenits je fino napunio budjet Reala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 jul 2013, 11:42

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 11:44

gospodin pero je to, njemu je fm stvarnost, nema tu price i pametovanja drugovi moji

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 jul 2013, 11:45

Mah , nije i nego je ili.

Jedan ce sigurno doci nakon odlaska Gonzala.
A Pero je rekao da nece Ibru sigurno dovodit , nit se uklapa u ovaj "mladi Real" , nit je 14 mil. godisnje malo.
(a ne znam kako bi podnio da bude poredjen Ronaldu).

Covjeka na slici koji pije krv je svakako lakse/jeftinije dovesti.

slika

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 11:48

doci ce i bale i suarez (u zavisnosti od odlaska fabia zavisi hoce li doci neki lijevi bek), ne znam zasto je to nekima tesko shvatiti, to je sve sto nam treba da imamo savrsenu ekipu kojoj na svijetu jedino bayern moze parirati dok se ne uigramo, kada se uigramo ne postoji sansa da nam neko parira, kratko i jasno, sve pozicije popunjene ce biti savrseno, nema vise izgovora, nema vise rupa u igri, nema da fali :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 11:51

LenBias je napisao/la:doci ce i bale i suarez (u zavisnosti od odlaska fabia zavisi hoce li doci neki lijevi bek), ne znam zasto je to nekima tesko shvatiti, to je sve sto nam treba da imamo savrsenu ekipu kojoj na svijetu jedino bayern moze parirati dok se ne uigramo, kada se uigramo ne postoji sansa da nam neko bude parira, kratko i jasno, sve pozicije popunjene ce biti savrseno, nema vise izgovora, nema vise rupa u igri, nema da fali :mrgreen:
Ovo od madridista slusam vec vise od 10 godina. :kava:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 11:53

M4kaveli je napisao/la:
LenBias je napisao/la:doci ce i bale i suarez (u zavisnosti od odlaska fabia zavisi hoce li doci neki lijevi bek), ne znam zasto je to nekima tesko shvatiti, to je sve sto nam treba da imamo savrsenu ekipu kojoj na svijetu jedino bayern moze parirati dok se ne uigramo, kada se uigramo ne postoji sansa da nam neko bude parira, kratko i jasno, sve pozicije popunjene ce biti savrseno, nema vise izgovora, nema vise rupa u igri, nema da fali :mrgreen:
nisi ti kava, ti si kanta

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 23 jul 2013, 11:55

Znači Gonzalo na izlaznim vratima. Borbrn je, tči i gine u utamicama kojim je nastupao, ali momak ne može više gol da pogodi i to je tako već 3 sezone. Daju se ti golovi, kao što ste naveli, protiv manjih ekipa, ali za najveće domete je potreban neko ko će na vrhunskom nivou biti prijetnja.

S druge strane, imamo Benzema-u koji nije potvrdio potencijal koji se očekivao od njega. Previše je lijen, ne vodi računa o fizičkoj spremi, tj ima višak kilograma, ali da je bolji tehničar od Gonzalo-a, jeste. Uz to, zbog svojih tehničkih mogućnosti ima veću dozu polivalentnosti, pa pored špica može i polušpicu, a da smrša i radi malo na brzini i krilnog napadača. No, ovako kako se ponaša ne može više. Za vrhunsku igru je preduslov fizička sprema i to mu se jasno treba saopštiti.

Što se tiče zamjene, od napadača tu je ostao Suarez. Nemam ništa protiv toga, ali ako će praviti scene kao u Engleskoj, biti suspendovan po nekoliko utakmica zbog gluposti, onda rafdije ne. Međutim niko mu fudbalske kvalitete osporiti ne može.

Bale je manje vjerovatna opciju s obzirom na cijenu.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 jul 2013, 11:57

LenBias whit goods.

I dalje smatram da dolazi jedan od dvojice pomenutih.
Ajme , zamisljam Suareza kako grize Shakirinog jbt

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 jul 2013, 11:58

Tipicno preseravanje.
Vec dosta puta je dokazano da pojedinacni kvalitet ne mora predstavljati osnovu za timski uspjeh.
Na kraju krajeva galaktikosi su pusili qitu godinama...
Projekat koji je pokrenut ove godine je dosta pozitivan.
Gradi se ekipa koja ima sve osnove da godinama dominira i potpuno je uravnotezena, dolasci jos par igraca blokiraju i Jesea i Moratu i uljevaju nesigurnost ostalim igracima koji se bore za prvi tim pa odma imaju motiv manje za igru.

Ako Gonzalo ode ne treba niko dolazit, Jese i Morata mogu biti drugi i treci napadac.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 11:58

LenBias je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
nisi ti kava, ti si kanta
Prebaci se na kosarku skroz, fudbal je previse komplikovan za tebe.
Inace Isco najbolji tehnicar i dribler u ekipi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 jul 2013, 12:00

L_blancos je napisao/la:Ako Gonzalo ode ne treba niko dolazit, Jese i Morata mogu biti drugi i treci napadac.
Al onda ne trebas ocekivati LP ove godine , ako si vec sam svjestan ovog zdravog projekta onda znas da je dugorocan.
Jese,Morata bi mogli izrasti u velike igrace , ali ove nece biti uslov za LP(ne bi ni ovo bili , al kaem).
M4kaveli je napisao/la:Inace Isco najbolji tehnicar i dribler u ekipi.
Da znamo , Iniesta sa udarcem.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 jul 2013, 12:02

Pa i ne nadam se previse ove sezone, mada moze Carlo probuditi Benza i da ovaj pokara i Primeru i LP.
Na kraju krajeva ovim projektom se vidi da Pero vise ne razmislja ko pojedinci sa ovog foruma, nego gleda da napravi jedan veliki projekat.
Udario je odlicne temelje, kako na klupi tako i na terenu.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 12:04

L_blancos je napisao/la:Pa i ne nadam se previse ove sezone, mada moze Carlo probuditi Benza i da ovaj pokara i Primeru i LP.
Na kraju krajeva ovim projektom se vidi da Pero vise ne razmislja ko pojedinci sa ovog foruma, nego gleda da napravi jedan veliki projekat.
Udario je odlicne temelje, kako na klupi tako i na terenu.
Haj ti to objasni @LenBiasu.

Madrid nikad bolje nije poslovao.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 23 jul 2013, 12:06

LenBias je napisao/la:slika
slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jul 2013, 12:10

casillas (lopez, jesus)
dani (arbeloa) ramos (pepe) varane (nacho) marcelo (fabio)
alonso (illara) modric (khedira, casemiro)
bale (di maria) isco (ozil, kaka) ronaldo (jese, denis)
suarez (benzema, morata)

ne mora meni neko objasnjavati, pogotovo ne kanta, ne vidim neka preseravanja ovde i igrace koji mogu da donesu nesto lose, nije real madrid liverpool pa da suarez moze raditi sta mu je volja, ipak se radi o najvecem fudbalskom klubu svih vremena u kojem ima da radis ono sto ti se kaze i za sta si placen, suarez ima da bude miran kao bubica, zabija golove nemilosrdno i nista vise, real skoro nikada nije doveo manje zvijezda u jednom roku ali je doveo sve igrace koje mogu biti zvijezde i koji ce biti zvijezde plus ce napraviti zvijezde od svojih igraca, real je klub koji zahtjeva rezultate odma i sada, to ako niste skontali onda ne znam sta drugo vam mogu reci, morata, jese i ostala mlada ekipica to ne mogu dati ali postepeno mogu davati veliki doprinos tome pa u buducnosti biti glavne zvijezde tima, to je sve, samo neka pero radi ovako kao sto radi, daj im pare da dodju bale i suarez pero i problema vise nema, ekipe nece znati sta ih je snaslo kada krene pucati po bokovima :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []