Ima, ne sekiraj seTihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ima, ne sekiraj seTihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...
ponesite para ko da ste kontali zapad uzet (kojeg ce bit sigurno) a ima i istoka i bit ce vjerovatnoTihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...
Za zapad ima, istok je upitan a za jug nema više!Tihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...
Ama ima i istoka i zapada zasad dovoljnoTihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...
Ima drug ja uzeo danas na Skenderiji ima more karti još :v i istok i zapad a kod švercera biti će juga garantTihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...
Hvala na infu!TeaM87 je napisao/la:za zapad ce bit 100 %Tihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...
Mogu još koje vrijeme, sad ćemo imati članske tako da će prednost dobijati oni koji imaju članske i neće moći šverceri kupovati ulaznice, bar ne u većim količinama.ZELJOAzur je napisao/la:Treba **** ove svercere sad pravo.... mamicu im **** kako uvijek c c c... pa kako ova nasa raja ne skonta da tad Zelji ne ide nista da placa skuplje da podrzava sivu ekonomiju i sve tako redom....
Ma vjeruj mi gamad je to smislit ce neki nacin veec... To treba neko ne znam to treba raja da se izmedju sebe nesto nemam pojma... npr ja kad ih vidim ja govorim ljudima nemoj te ba eno gore kiosk kupi (ono prvenstvene utakmice) iako ima dosta i onih sto podijele iz kluba raji onim klosarima i onda ovi prodavaju... ja to ne mogu da vjerujemAnonimac je napisao/la:Mogu još koje vrijeme, sad ćemo imati članske tako da će prednost dobijati oni koji imaju članske i neće moći šverceri kupovati ulaznice, bar ne u većim količinama.ZELJOAzur je napisao/la:Treba **** ove svercere sad pravo.... mamicu im **** kako uvijek c c c... pa kako ova nasa raja ne skonta da tad Zelji ne ide nista da placa skuplje da podrzava sivu ekonomiju i sve tako redom....
Ode tražit Čehe po gradu...karlovacko je napisao/la:Odo' ja polahko . Ne mogu vise u kuci da me yebes .![]()
Nek' nam je sa srecom aBd ,a vi sto imate slabo srce probajte da prespavate vecerasnju tekmu .![]()
VOLIM TE ŽELJO !
BP ce ovo dobiti, tu je kamp, ne moraju puno para uloziti u stadion.Baja_Zvjerka je napisao/la:Vrti se, vrti... Da je proci Plzena i dobiti novi stadion i zaraditi od ulaska u grupe EL...Lijepo je sanjati...
UEFA-in ekspert Trygve Born danas je posjetio stadion Grbavica, kako bi pogledao prezentaciju idejnog projekta rekonstrukcije i dogradnje doma FK Željezničar.
Born je pogledao prezentaciju, koja je javnosti predstavljena još u februaru ove godine. On je nakon prezentacije prošetao stadionom kako bi ocjenio u kakvom stanju se trenutno nalazi Željina Grbavica. Kada je riječ o idejnom projektu, imao je mnogo pitanja, a najviše se fokusirao na sigurnost i medijsku pokrivenost. Born je stigao u BiH kako bi pogledao tri stadiona, Bilino polje u Zenici, te stadione Koševo i Grbavica u Sarajevu. Njegov je zadatak da ocijeni razvojne mogućnosti stadiona u BiH kako bi zadovoljili standarde UEFA-e i napravi izvještaj, a po njegovim preporukama će NSBiH sufinansirati rekonstrukciju nekog od tri pomenuta stadiona. Njegov izvještaj se očekuje do petka.
Međutim, planovi za rekonstrukciju i dogradnju Grbavice ne ovise o UEFA-i, jer je idejni projekt, koji je ideja načelnika Općine Novo Sarajevo, Nedžada Koldže i legende bh. nogometa Ivice Osima, ranije dobila načelnu podršku svih nivoa vlasti. Koldžo je u februaru rekao da bi se stadion mogao graditi u fazama, prva bi uključivala izgradnju tribina i terena, a druga izgradnju pratećih sadržaja. Iz Željezničara su izrazili nadu u realizaciju ovog projekta.
Stadion Grbavica je posljednji put renoviran 2004. godine i ne zadovoljava standarde UEFA-e. Planovi rekonstrukcije i dogradnje se odnose na stadion s podzemnom garažom i pomoćni teren. Planirana je rekonstrukcija sjeverne, ali i ponovna izgradnja preostale tri tribine. Cilj je povećanje kapaciteta na 20.312 sjedećih mjesta, kao i posebna mjesta za novinare i invalide, što na kraju iznosi konačnih 21.726 mjesta. Osim toga, u krugu stadiona će biti moguće kupiti hranu i piće.
Idejni projekt predviđa 17 ulaza i elektronski sistem, čime će se spriječiti gužve i krivotvorenje ulaznica. Evakuacija će biti moguća za 10 minuta. Teren bi dobio travnatu podlogu sa odvodnim sistemom i grijanjem, kako vremenski uslovi ne bi imali utjecaja na odigravanje utakmica. Ispod tribina su planirani mokri čvorovi, a ulaz na teren je zamišljen sa zapadne strane.
Parking će biti osiguran za službene osobe, osoblje kluba, VIP zvanice igrače kluba, ukupno 270 mjesta za automobile i 6 mjesta za autobuse. Navijači će mjesto za parking morati potražiti oko stadiona. Zapadna tribina će imati prostorije za službene osobe, kao i svlačionice, prostorije za doping kontrolu i slično. Sjeverozapadni dio je predviđen za prostorije namijenjene zaposlenicima kluba. Cijeli pojekt vrijedi oko 15 miliona eura.
kakav kraj ovog videa, gdje DIVOVI padajuAnonimac je napisao/la:Željo TV - 88. emisija
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Levin i 27 gostiju.