FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Vedad87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vedad87 » 23 jul 2013, 15:05

Tihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...
Ima, ne sekiraj se ;) Nema samo za jug
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 23 jul 2013, 15:05

Tihi je napisao/la:Raja jel ima jos karti, ja bih sada krenuo (+3 osobe) iz Jelaha...
ponesite para ko da ste kontali zapad uzet (kojeg ce bit sigurno) a ima i istoka i bit ce vjerovatno

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jul 2013, 15:05

Za zapad ima, istok je upitan a za jug nema više!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 jul 2013, 15:06

Ama ima i istoka i zapada zasad dovoljno ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 jul 2013, 15:07

Ima drug ja uzeo danas na Skenderiji ima more karti još :v i istok i zapad a kod švercera biti će juga garant
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 23 jul 2013, 15:08

TeaM87 je napisao/la:
za zapad ce bit 100 %
Hvala na infu!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

ZELJOAzur
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOAzur » 23 jul 2013, 15:09

Treba **** ove svercere sad pravo.... mamicu im **** kako uvijek c c c... pa kako ova nasa raja ne skonta da tad Zelji ne ide nista da placa skuplje da podrzava sivu ekonomiju i sve tako redom....

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 jul 2013, 15:11

Evo krece i Kakanj za Rajvosa..KOSEVO STIZEMO

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jul 2013, 15:12

ZELJOAzur je napisao/la:Treba **** ove svercere sad pravo.... mamicu im **** kako uvijek c c c... pa kako ova nasa raja ne skonta da tad Zelji ne ide nista da placa skuplje da podrzava sivu ekonomiju i sve tako redom....
Mogu još koje vrijeme, sad ćemo imati članske tako da će prednost dobijati oni koji imaju članske i neće moći šverceri kupovati ulaznice, bar ne u većim količinama.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 jul 2013, 15:16

Ajmo Zeljo,osvjetljaj te obraz,nasu ligu u cjelini.Mislim da vi to jedini i mozete.Pokazite to večeras,bićemo ponosni da vas dočekamo za vikend sa punim stadionom.Jbg.biće te umorni zbog večerasnje pobjede i nama olaksati trijumf ako Bog da.Posteno,vama pobjeda večeras a nama u subotu ;)

ZELJOAzur
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOAzur » 23 jul 2013, 15:16

Anonimac je napisao/la:
ZELJOAzur je napisao/la:Treba **** ove svercere sad pravo.... mamicu im **** kako uvijek c c c... pa kako ova nasa raja ne skonta da tad Zelji ne ide nista da placa skuplje da podrzava sivu ekonomiju i sve tako redom....
Mogu još koje vrijeme, sad ćemo imati članske tako da će prednost dobijati oni koji imaju članske i neće moći šverceri kupovati ulaznice, bar ne u većim količinama.
Ma vjeruj mi gamad je to smislit ce neki nacin veec... To treba neko ne znam to treba raja da se izmedju sebe nesto nemam pojma... npr ja kad ih vidim ja govorim ljudima nemoj te ba eno gore kiosk kupi (ono prvenstvene utakmice) iako ima dosta i onih sto podijele iz kluba raji onim klosarima i onda ovi prodavaju... ja to ne mogu da vjerujem

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 23 jul 2013, 15:22

Odo' ja polahko . Ne mogu vise u kuci da me yebes . :mrgreen:
Nek' nam je sa srecom aBd ,a vi sto imate slabo srce probajte da prespavate vecerasnju tekmu . :mrgreen:
VOLIM TE ŽELJO !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 jul 2013, 15:22

Da nije malo rano komsija za krenut? :D
04.10.2009 !!

ZELJOAzur
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOAzur » 23 jul 2013, 15:25

Ma nije odo i ja...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jul 2013, 15:26

karlovacko je napisao/la:Odo' ja polahko . Ne mogu vise u kuci da me yebes . :mrgreen:
Nek' nam je sa srecom aBd ,a vi sto imate slabo srce probajte da prespavate vecerasnju tekmu . :mrgreen:
VOLIM TE ŽELJO !
Ode tražit Čehe po gradu... :mrgreen: Rano je još fkt...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 jul 2013, 15:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:Vrti se, vrti... Da je proci Plzena i dobiti novi stadion i zaraditi od ulaska u grupe EL... :) Lijepo je sanjati...

slika

UEFA-in ekspert Trygve Born danas je posjetio stadion Grbavica, kako bi pogledao prezentaciju idejnog projekta rekonstrukcije i dogradnje doma FK Željezničar.

Born je pogledao prezentaciju, koja je javnosti predstavljena još u februaru ove godine. On je nakon prezentacije prošetao stadionom kako bi ocjenio u kakvom stanju se trenutno nalazi Željina Grbavica. Kada je riječ o idejnom projektu, imao je mnogo pitanja, a najviše se fokusirao na sigurnost i medijsku pokrivenost. Born je stigao u BiH kako bi pogledao tri stadiona, Bilino polje u Zenici, te stadione Koševo i Grbavica u Sarajevu. Njegov je zadatak da ocijeni razvojne mogućnosti stadiona u BiH kako bi zadovoljili standarde UEFA-e i napravi izvještaj, a po njegovim preporukama će NSBiH sufinansirati rekonstrukciju nekog od tri pomenuta stadiona. Njegov izvještaj se očekuje do petka.

Međutim, planovi za rekonstrukciju i dogradnju Grbavice ne ovise o UEFA-i, jer je idejni projekt, koji je ideja načelnika Općine Novo Sarajevo, Nedžada Koldže i legende bh. nogometa Ivice Osima, ranije dobila načelnu podršku svih nivoa vlasti. Koldžo je u februaru rekao da bi se stadion mogao graditi u fazama, prva bi uključivala izgradnju tribina i terena, a druga izgradnju pratećih sadržaja. Iz Željezničara su izrazili nadu u realizaciju ovog projekta.

Stadion Grbavica je posljednji put renoviran 2004. godine i ne zadovoljava standarde UEFA-e. Planovi rekonstrukcije i dogradnje se odnose na stadion s podzemnom garažom i pomoćni teren. Planirana je rekonstrukcija sjeverne, ali i ponovna izgradnja preostale tri tribine. Cilj je povećanje kapaciteta na 20.312 sjedećih mjesta, kao i posebna mjesta za novinare i invalide, što na kraju iznosi konačnih 21.726 mjesta. Osim toga, u krugu stadiona će biti moguće kupiti hranu i piće.

Idejni projekt predviđa 17 ulaza i elektronski sistem, čime će se spriječiti gužve i krivotvorenje ulaznica. Evakuacija će biti moguća za 10 minuta. Teren bi dobio travnatu podlogu sa odvodnim sistemom i grijanjem, kako vremenski uslovi ne bi imali utjecaja na odigravanje utakmica. Ispod tribina su planirani mokri čvorovi, a ulaz na teren je zamišljen sa zapadne strane.

Parking će biti osiguran za službene osobe, osoblje kluba, VIP zvanice igrače kluba, ukupno 270 mjesta za automobile i 6 mjesta za autobuse. Navijači će mjesto za parking morati potražiti oko stadiona. Zapadna tribina će imati prostorije za službene osobe, kao i svlačionice, prostorije za doping kontrolu i slično. Sjeverozapadni dio je predviđen za prostorije namijenjene zaposlenicima kluba. Cijeli pojekt vrijedi oko 15 miliona eura.
BP ce ovo dobiti, tu je kamp, ne moraju puno para uloziti u stadion.
NO PYRO NO PARTY

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 23 jul 2013, 15:32

Anonimac je napisao/la:Željo TV - 88. emisija
[youtube][/youtube]
kakav kraj ovog videa, gdje DIVOVI padaju

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jul 2013, 15:34

Gdje cete ba ne ostavljajte nas ovdje same :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 23 jul 2013, 15:35

Joj sad me tek srčka fata, i imam osjećaj nakon što pročitah od nekog forumaša da je Ivica pratio trening, da ćemo ih dobiti..ne ubjedljivo, nekako teže, ali ćemo dobiti!
Ako Bog da! :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 23 jul 2013, 15:37

Igraj Zeljo hrabro bori se!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Levin i 27 gostiju.