RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 dec 2009, 17:31

Manistir je napisao/la:Zdravo Velezani,

prica se da vas stab hoce da dovede jednog dobrog fudbalera da igra za 2. polusezonu vec sad kod vas

Sandi Sahman se taj momak zove, jako dobar igrac traze ga i u Nk Zadar, HNK Rijeka, Slaven Belupo i neke ekipe u Njemackoj i jos neke ekipe u nasoj Premjer Ligi...mislim ako se odluci za vas il nekako vas stab ga dovede tako nest onda se sebi pravu bombu od fudbal doveli!!! :lol:

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

http://www.transfermarkt.tv/de/uebersic ... eigen.html

to je taj Decko....
Odakle je? Ko je?

Kakve informacije o njemu? Koliko je ovo sigurno? Ili je suplja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 11 dec 2009, 18:04

Ne znam za tu informaciju ni za hrv.ligu.
Ne vijerujem da dolazi,iz Njemačke je mislim Hamburg.
Fi hajati.
GO Bosno.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 11 dec 2009, 19:13

Rođeni remizirali sa Opuzenom

-Iako je prvenstvena pauza u Veležu se ne miruje,dokaz je tome i utakmica odigrana sa hrvatskim niželigašem Opuzenom.Zanimljivo je da je na klupi gostiju iz Opuzena bio nekadašnji Veležov golgeter,Asmir Džafić ,ovog puta u ulozi trenera .

-Priliku kod Mostaraca uglavnom su dobila djeca kluba,a pored već iskusnih Durakovića,Aličića i Demića tu su bili uglavnom momci iz omladinskog pogona i par mladih igrača na probi.
Velež su sa klupe vodili Đurasovic i Hasanbegović,dok je Abdulah Ibraković susret posmatrao sa tribine.

-Susret je završio rezultatom 1:1 ,a jedini pogodak za Velež postigao je Duraković,gosti su do kraja uspjeli izjednačiti.

Sastav Rođenih:Hadžiomerović,Aličić,Jazvin,Zolj,Gosto,Marić,Demić,Halilhodzić,Duraković,Kajan,Ćemalović.
Još su igrali:Zvonić,D.Ćemalović,Dedić,Ramić i Zuhrić.

Dva Ramića na probi

Period koji je pred nama svakako će obilježiti probe mladih igrača.Jedna takva već je bila u Opuzenu,protiv hrvatskog trećeligaša Neretvanca,kojeg, podsjetimo i to, sa klupe vodi naš Asmir Džafić.Tako su svoje "mjesto pod suncem" pokušali pronaći golman Turbine iz Jablanice Jasmin Ramić,te zadnji vezni slovenskog drugoligaša Šentjura,sedamnaestogodišnji Arman Ramić.Za Armana Ramića je karakteristično to što je on "slovenački fabrikat",jer je u drugoligaša Šmartno došao iz škole fudbala Simer šampion iz Celja.

U narednom periodu biće sličnih proba,jer struka "Rođenih" želi da "regrutuje" još nekog mladog igrača,koji bi u narednim godinama bio standardni član ekipe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stvorite uslove za mostarsku omladinu,ne trebaju nam svakakvi talenti sa strane pogotovo iz Slovenije.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 dec 2009, 19:23

Stone Island je napisao/la: Stvorite uslove za mostarsku omladinu,ne trebaju nam svakakvi talenti sa strane pogotovo iz Slovenije.
Tacno tako!

Velez je u svojim najuspjesnijim godinama svoju snagu bazirao na pionirskoj i omladinskoj skoli fudbala.
Zalosno je sto je dozvoljeno da toliko talenata ode tako rano u zadnjih 4-5 godina.

Sada bi trebali imati najjaci tim bez ikakvih vanjskih pojacanja. Ali sto ruznim ponasanjem, sto nepravdom, sto neposlovnoscu otjerase onu saku momcica koji su stvarno htjeli da igraju.

Nadam se da ce se to promjeniti sto je prije moguce.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 11 dec 2009, 20:27

Cuo sam da se Kazazic vraca,Kodro i raja prica da je i Coric u kombinacijama ali kako god,treba vracat nasu djecu jer realno,Velez ce zaradit na svojoj djeci i tako potvrdit rad u omladinskom pogonu jer vidim da je ovaj Kazazic vec bio otisao vani i potpisao ugovor koliko znam i koliko sam cuo tako da ima mjesta u ekipi komotno a i Demic a to je ista generacija :lol:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 12 dec 2009, 12:47

cunami je napisao/la:Cuo sam da se Kazazic vraca,Kodro i raja prica da je i Coric u kombinacijama ali kako god,treba vracat nasu djecu jer realno,Velez ce zaradit na svojoj djeci i tako potvrdit rad u omladinskom pogonu jer vidim da je ovaj Kazazic vec bio otisao vani i potpisao ugovor koliko znam i koliko sam cuo tako da ima mjesta u ekipi komotno a i Demic a to je ista generacija :lol:
S Kodrom je to već gotova stvar.U Mostaru je još od početka sezone,čekao je da mu da Zvijezda papire što bi se trebalo sad desiti.Zlaja se izgleda zakačio s nekim u Upravi kada je išao u Plzen i teško da će igrati(nadam se da griješim,bio je najbolji prošle sezone).A za Ćorića ti ne bih znao reći,ali valjalo bi da nam se vrati jer nam fali klasični centarfor poput njega.

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 12 dec 2009, 18:49

pa ljudi moji nije valjda velez spao na to da mu coric bude pojacanje.taman sam mislio da se velez vraca na staze stare slave kad procita vjest za corica razocarao sam se skroz.pa ljudi nije velez u drugoj ligi pa da mu igrac tog profila bude pojacanje.kazazic i kodro mogu mozda i proci ,ali covjek sa obe lijeve noge pa dajte ljudi nije to lokomotiva to je velez.nadam se da je ova vijest potekla iz kuloara a ne iz uprave jer velez i sada na klupi ima bolji igraca od corica.misljenja sam da velagic sa 30 i kusur godina moze igrat bolje spica nego coric.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 dec 2009, 19:10

Nidale sahu, de ti mene obraduj kao otprilike mjesec dana nekim info :D Takodjer smatram da Coric u ovome momentu ne moze predstavljati pojacanje, dabogda ja pregrizao jezik ukoliko on dodje na polusezoni, mada sumnjam da ce doci.
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 dec 2009, 22:38

Ibrak odlucuje koga ce dovest a koga vratit tako da ostaje da vidimo ko ce doci a ko otic al sigurno da Ibraka nece pogrijesit.Kazazic ako se vrati moze zamjenit Skaljica ako ode jer prateci utakmice prosle sezone Kazazic je igrao sve u zadnjoj liniji,Kodro vazda dobar u vezi,krpio rupe u Velezu a za Corica,to ce trener odlucit.Volio bi da niko ne ode a da se dovede igraca ako moze al ako treba nekog prodat nek to urade i eto para
Treba pustit Ibraka da radi kako zeli i uspjeh je po meni zagarantovan a to je evropa a i ako ne bude nista bar nas je digao iz mrtvih jer samo se sjetite prosle sezone
brrr :o

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 13 dec 2009, 11:47

kako to vi mislite, nevjerovatno. svaka cast ibarkadabri, ali i upravi. razlika izmedju prosle i ove sezone lezi i u upravi. ove godine je skrseno para, kao u proslih pet sezona, tako da sumnjam, da bi i ibraka prosle sezone nesto postigao. Po meni ne treba pustiti samo Skaljica pozadi....necu ni da pomislim sta bi se dogadjalo nakon toga...a europa je i sad daleko, jer konkurencije imamo dosta.....igrom mozemo sa njima, ali za ostale stvare se treba pobrinuti uprava, te, ako se ne pobrine, djaba nam tri Ibrakovica na klupi...igramo ligu ciji savez predvodi osudjenik...zar treba vise ista reci?

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 dec 2009, 21:40

Normala da je evropa daleko ali nije nedostizna ali stvarno ce biti tesko jer nam sve ekipe jace dolaze a i one ce se pojacat kao i mi tako da ce biti gusto...
Ibrak ce u ovoj sedmici reci transfer listu kao i listu zelja tako da se nadat najboljem al o tom po tom
Ima li iko novosti ikakvih,koja se imena spominju koja bi trebala doci?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 dec 2009, 13:13

Siguran sam da ce vam se Kazazic vratiti jer je dobio tamo otkaz
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 dec 2009, 13:52

Koliko se zna,zlaja se vratio jer je nesto poslo naopako al je imao ugovor sa tim klubom e sad jel ga raskinuo ili nije...ne bi znao reci...ali kako bilo...za mene je dobrodosao u velez

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 dec 2009, 13:55

cunami je napisao/la:Koliko se zna,zlaja se vratio jer je nesto poslo naopako al je imao ugovor sa tim klubom e sad jel ga raskinuo ili nije...ne bi znao reci...ali kako bilo...za mene je dobrodosao u velez
Dobio otkaz jer se nije uspio izboriti za mjesto u timu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 dec 2009, 14:18

nemam pojma sta je bilo ali potpisat ugovor pa otpustit covijeka...malo nelogicno ali sta ces...ako je istina i to se desava.Ja Zlaju znam jer je mostar mali i za mene je dobar igrac...proslu sezonu je citavu odigrao i bio medju boljim i zna se da su ga gledali ti iz ceske i da su ga odveli gore jer je bilo i u novinama

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 dec 2009, 14:20

Veleeeeeeeež 8-)

Poludio bez utakmica, vec.. :(
Support Velez, It's logical! ★

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 dec 2009, 14:42

zadnjih mjesec dana sam u nekoj velikoj gužvi pa nisam pratio stanje u klubu...aj neka napise neko ko sve odlazi iz kluba ???
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 14 dec 2009, 14:49

mostar_mo je napisao/la:zadnjih mjesec dana sam u nekoj velikoj gužvi pa nisam pratio stanje u klubu...aj neka napise neko ko sve odlazi iz kluba ???
Zasad niko nije otišao a nije ni došao.Bilo je špekulacija da će Osmanagić i Džafić negdje vani,u neke jače lige ali od toga još ništa.Ibraković tek treba (sad nekad) da Upravi kaže svoje želje.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 dec 2009, 14:58

Stone Island je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:zadnjih mjesec dana sam u nekoj velikoj gužvi pa nisam pratio stanje u klubu...aj neka napise neko ko sve odlazi iz kluba ???
Zasad niko nije otišao a nije ni došao.Bilo je špekulacija da će Osmanagić i Džafić negdje vani,u neke jače lige ali od toga još ništa.Ibraković tek treba (sad nekad) da Upravi kaže svoje želje.
znači ni za Džafića se još ništa ne zna ...hm , ne znam šta bih kazao ...s jedne strane bi volio da ode i napravi dobar transfer s kojim bi bio zadovoljan i on i klub , a s druge strane bi ga naravno volio i na proljece gledati u crvenom dresu ...
valjda će politika kluba biti ambiciozna za nastavak prvenstva u smislu borbe za izlazak u Evropu ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 14 dec 2009, 19:52

Ako ode eto nešto para,valjda finih,a ako ostane eto nam igrača za sljedeću polusezonu.Kako god,nije loše.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.