Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Ma samo da je izboriti opstanak.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
za minutu i 19 dvije licne....i to je uspjeh 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa sta je ba ovo. svako drugi update turnover u pm....!!!

Edit: hahahahhaha stvarno ne mogu da vjerujem..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sve ispod 30 razlike je dobro. Mene je iskreno strah i za opstanak. 
EDIT:
10 izgubljenih lopti za 8 minuta.
EDIT:
10 izgubljenih lopti za 8 minuta.
Zadnja izmjena: armin, dana/u 23 jul 2013, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Hajd malo sa vremena na vrijeme napiši i rezultat. Na poslu sam pa ne vidim live.sajo10 je napisao/la:Pa sta je ba ovo. svako drugi update turnover u pm....!!!![]()
6 poena za 9 min je katastrofa ako ovako nastavimo necemo preci 30
6 - 20
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma pusti to covjece, pa ja sam vise presto brojati kolko izgubljeni lopti imamoLloriS je napisao/la:6 poena za 9 min je katastrofa ako ovako nastavimo necemo preci 306 - 20
1 cet (22 : 9) gubimo, uz 10 izgubljnih lopti i 7 faulova, sut 28 %
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Kako sam uspio upratiti na ovom prvenstvu,a po nekim kvalitetima ne gine nam susret u petak za opstanak ponovo protiv Grčke.armin je napisao/la:Ma samo da je izboriti opstanak.
Ako i izgubimo u tom susretu onda opet ostaju 4 porazene ekipe od koji samo jedna ostaje, znaci razigravaju te 4 i jedan ostaje a tri ispadaju u Div. BzaboljisportuBiH je napisao/la:Kako sam uspio upratiti na ovom prvenstvu,a po nekim kvalitetima ne gine nam susret u petak za opstanak ponovo protiv Grčke.armin je napisao/la:Ma samo da je izboriti opstanak.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 23 jul 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Hvala što pišeš rezultat.LloriS je napisao/la:1 cet (22 : 9) gubimo, uz 10 izgubljnih lopti i 7 faulova, sut 28 %
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ali tu nije kraj, iako bi tu izgubili imali bi opet sansu za 13. mjestozaboljisportuBiH je napisao/la:Kako sam uspio upratiti na ovom prvenstvu,a po nekim kvalitetima ne gine nam susret u petak za opstanak ponovo protiv Grčke.armin je napisao/la:Ma samo da je izboriti opstanak.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Znam, nego eto ljepše bi bilo odmah dobiti ovu sa Grcima. Mislim mi smo sigurno EF4, a kako vidim Grci bi mogli biti prvi. Ako nas Grci klepe onda bi nam trebali biti SLovenci najveći konkurenti jer mislim da će najgutavije biti između nas i Grka. Ove tri ostale bi trebale hladno zijaniti od ovih iz EF.LloriS je napisao/la:Ako i izgubimo u tom susretu onda opet ostaju 4 porazene ekipe od koji samo jedna ostaje, znaci razigravaju te 4 i jedan ostaje a tri ispadaju u Div. BzaboljisportuBiH je napisao/la:Kako sam uspio upratiti na ovom prvenstvu,a po nekim kvalitetima ne gine nam susret u petak za opstanak ponovo protiv Grčke.armin je napisao/la:Ma samo da je izboriti opstanak.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 23 jul 2013, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Da, morali bi onda preostale dvije dobiti.Tracy3McGrady je napisao/la:Ali tu nije kraj, iako bi tu izgubili imali bi opet sansu za 13. mjestozaboljisportuBiH je napisao/la:Kako sam uspio upratiti na ovom prvenstvu,a po nekim kvalitetima ne gine nam susret u petak za opstanak ponovo protiv Grčke.armin je napisao/la:Ma samo da je izboriti opstanak.
(12 : 31) 5.19 do kraja 1 pol.
Polutak sam igra kod nas 7 poena ostali nista, Zahiragic 4 TO
Polutak sam igra kod nas 7 poena ostali nista, Zahiragic 4 TO
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 23 jul 2013, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
No, dobro Srbija ce nas razbiti ovdje, samo je pitanje kojim rezultatom. Nema veze, idemo dalje. Kad se ako Bog da obezbijedi opstanak sve drugo ce biti nevazno. Ovih desetak ekipa je za nas u ovom trenutku drugi svijet. Nama treba biti cast sto smo uopce u ovom drustvu. Jednu Grcku smo dobili.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ncncnc...

-
xxl basket
- Kontakt:
jedno je izgubiti drugo je brukati se ... mi iz mahale da se skupimo dali bi vise i oni mi neku kosarku treniraju fuj...
I ja vala kazem fujjjj, kako ne mozete dobiti Srbiju koja je jucer unakazila Rusiju!xxl basket je napisao/la:jedno je izgubiti drugo je brukati se ... mi iz mahale da se skupimo dali bi vise i oni mi neku kosarku treniraju fuj...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
xxl basket
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:I ja vala kazem fujjjj, kako ne mozete dobiti Srbiju koja je jucer unakazila Rusiju!xxl basket je napisao/la:jedno je izgubiti drugo je brukati se ... mi iz mahale da se skupimo dali bi vise i oni mi neku kosarku treniraju fuj...
neno nemoj se pametan praviti... ne trazim da dobiju srbiju ali ako ljudi stave hendikep na kladionici od 18.5 znaci da ocekuju tu negdje razlika da se vrti i da se bore a ne da gube na poluvremenu 30 ne budi nerealan ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.