Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nije trebalo prodavati Gervinha , imao je on svoj dio u timu ... samo se sjetim protiv Bayerna na AlianzAreni , tek kada je on usao u igru imali smo igraca koji je bio u stanju predriblati nekoga ...
Tko garantuje da ce doci bolji od njega ??? ... sve smo blizi standardnom scenariju i izjavi "na trzistu nije bilo igraca koji bi poboljsali nas kvalitet"
Ali poznata politika se izgleda nastavlja - prvo rasprodaj , a onda pricaj o velikim pojacanjima , i na kraju zadnjeg dana prelaznog roka dovedi nekoga iz nekog tima sredine tabele Francuske lige i izjavi dobro poznatu recenicu
Tko garantuje da ce doci bolji od njega ??? ... sve smo blizi standardnom scenariju i izjavi "na trzistu nije bilo igraca koji bi poboljsali nas kvalitet"
Ali poznata politika se izgleda nastavlja - prvo rasprodaj , a onda pricaj o velikim pojacanjima , i na kraju zadnjeg dana prelaznog roka dovedi nekoga iz nekog tima sredine tabele Francuske lige i izjavi dobro poznatu recenicu
- BritishCore
- Kontakt:
Ako je vec prodao Gervaisa, logicno je da ce kupiti novo krilo tj. Bernarda 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Bilo bi logicno , ali iskustva iz zadnjih godina govore da mi kada prodamo igraca - ne kupujemo boljeg od njega ...BritishCore je napisao/la:Ako je vec prodao Gervaisa, logicno je da ce kupiti novo krilo tj. Bernarda
"Arsenal have offered £40m for Luiz Saurez."
Cuj sada ne odgovara kad prodaje ove krseve?!?!?! Ja nesreca molim Boga i sve svete da Wenger rasproda sve ove sto nicemu ne sluze a on se buni radi glupog Gervinha...
Ja mislim da ako dodje Bernard onda nista od Sukija ili obrnuto... Mada moguce je da nece ni dolaziti novo krilo. Prosle sezone tu je uglavnom igrao Poldi pa posle Cazorla a mozda ove Wenger pravi prostora jos tu za Rya i Gnabrya da po potrebi uskoce, ko ce znati...
Oko Sukija se kuva ponovo nesto joj on da dodje pa bi i on mogao drzati tu lijevu stranu hladno... On lijevo, Olivier napred i Theo desno... Perverzija!!!
Ja mislim da ako dodje Bernard onda nista od Sukija ili obrnuto... Mada moguce je da nece ni dolaziti novo krilo. Prosle sezone tu je uglavnom igrao Poldi pa posle Cazorla a mozda ove Wenger pravi prostora jos tu za Rya i Gnabrya da po potrebi uskoce, ko ce znati...
Oko Sukija se kuva ponovo nesto joj on da dodje pa bi i on mogao drzati tu lijevu stranu hladno... On lijevo, Olivier napred i Theo desno... Perverzija!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
nicem nije sluzio Squlaci , Bandera , Denilson , Santos , Arshavin ... ali je Gervinho sluzio itekako - bio je na granici da bude starter kada se vratio sa onog Africkog okupljanja plemena ... cak mislim da bi mozda (ali mozda) mogli i zazaliti nekad kasnije , ipak on ima nevjerovatno dobar dribling , brzinu i solidnu zavrsnicu - problem je sta se nalazi u onoj glavi , da je to ispraviti bio bi vrhunski igrac ... ali eto , neka ga prodaju - sada se pritisak navijaca jos vise povecava vjerujem , a posto uspjeh tima Wengeru i upravi nije motiv da dovedu nekoga - mozda ce taj pritisak navijaca bitiGunner4 je napisao/la:Cuj sada ne odgovara kad prodaje ove krseve?!?!?! Ja nesreca molim Boga i sve svete da Wenger rasproda sve ove sto nicemu ne sluze a on se buni radi glupog Gervinha...
Ova stvar oko ovog mladog Brazilca nije ohrabrujuca - to je neprovjeren igrac , Brazilska liga je BHT Premier liga u odnosu na Premiership i bila bi velika kocka dati velike pare da takvog igraca ....
Ja se i dalje nadam Suarezu , kada se uzme u obzir prodaja igraca i ne produzivanje ugovora nekima - onda je onih 70 miliona do sada vec naraslo na 100 ...
Pistol.
Arshavin je.napravio onaj ubacaj za Artetu.protiv Qpr i.to su 3 boda bila.
Iznudio je i penal.protiv Fulhama al.nije Arteta pogodio.
Nigdje.nije.zglajzo već.nas.je.spašavao.
Prošle sezone.protiv Evertona onaj.gol, pa. Ubacaj.Henryu protiv Sun'Landa.
Nije.bio nikada flop ali.je.bio lijen i to je sve.
Prosle sezone kada je ulazio protiv Sunderlanda , ja govorim u sebi "ako zabijes go , sve cu ti halalit" , kad 5 minuta kasnije on sve uradi i namjesti go Henry-u ... ja sretan kao da smo LP osvojiliAA23 je napisao/la:Pistol.
Sve to stoji osim da zadrzimo Gerva, on sto postotnu priliku upropasti..
- Marsal
- Kontakt:
Gervinho - mrtva kanta od igrača, prodati njega u najgorem slučaju znači više minuta za Gnabrya i OX-a, momke koji su za njega izmislili poziciju krilnog igrača.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Rockefeller
- Kontakt:
Slažem se sa Maršalom. Gervinho je dobar i drag čovjek, al' ovo je njegov limit. Wenger je o tome prič'o, on je vrlo ranljiva osoba. Članak u novinama mu može uništiti samopuzdanje.
PS. evo onaj tvit od Iana Wrighta, što ga nisam mogao kopirati:

Njegov je tviter profil.
PS. evo onaj tvit od Iana Wrighta, što ga nisam mogao kopirati:

Njegov je tviter profil.
Kolko je Arsenal zaradio ove sezone od prodaje igrača, a kolko ce ustedit na platama? Ima li neko ovaj podatak, Suki ako dodje ne bi mu trebalo davati platu vecu od 130K, u Liverupulu ima 110k i posadit ga pred Meretesakera i Poldija prvo nek se nauci disciplini od svaba se najbolje uci pa onda mu dati da kotrlja loptu
-
BigBigBang
- Kontakt:
Daj molim te i meni je Gervinho bio drag kad je tek stigao, mislio sam de ce proigrati jer je dosao sa veoma jakom reputacijom iz Francuske lige gdje je sa Hazardom sa Lilom osvojio sve sto se moglo osvojitit tamo ali nazalost u Engleskoj je to posve druga prica za njega bila. Licno smatram da nije los igrac ali jednostavno fali mu nesto u glavi da od njega ucini igraca koji pravi razliku ovako je bio beskoristan u vecem broju utakmica za Arsenal.Pistol je napisao/la:Nije trebalo prodavati Gervinha , imao je on svoj dio u timu ... samo se sjetim protiv Bayerna na AlianzAreni , tek kada je on usao u igru imali smo igraca koji je bio u stanju predriblati nekoga ...
Jes i ovaj Wright otkrio toplu vodu, pouzdan je ko vremenska prognoza na drzavnim televizijama cuj imam osjecaj da ce Suarez potpisati ako se REal ne umjesa
Sto se tice Bernarda ja i ne znam tog igraca ali smijem se kladiti u sta god hocete da bi on sigurno bio bolji i korisniji od Gervinha vec sada.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- BritishCore
- Kontakt:
Gervinho > Walcott.
Da se samo hocemo riješiti kokoške. Uff.
A Bernard ce biti nase najbolje krilo kada dođe ako Bog da.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
BritishCore je napisao/la:Gervinho > Walcott.

1946
Gervinho je ove sezone zabio 5 golova u EPL i imao cini mi se 2 ili 3 asistencije što je za broj utakmica koje je odigro predobro..A zabio je i u ligi prvaka čini mi se..po meni loš potez
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Potpuno se slazem. Definitivno ima mjesto u rotaciji, i na krilu nije gori od Walcotta, samo mu treba utakmica i samopouzdanja. ALi ne pitamo se mi.Rosicky je napisao/la:Gervinho je ove sezone zabio 5 golova u EPL i imao cini mi se 2 ili 3 asistencije što je za broj utakmica koje je odigro predobro..A zabio je i u ligi prvaka čini mi se..po meni loš potez
Celik!3,2,2.
- BritishCore
- Kontakt:
Za krilnu poziciju je bitno da zna riješiti situaciju 1 na 1.
Gervinh to zna. Walcott ne zna.
Kako je onda najbolji strijelac kad ne zna?BritishCore je napisao/la:Za krilnu poziciju je bitno da zna riješiti situaciju 1 na 1.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.