FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Veceras ovaj rulet ima da se opet zavrti. Puno golovaa i prelomaa.
Znam samo jedno. Onaj ko bude imao vece srce ima da izadje kao pobjednik. Jak bunker, kontre i sutanje na go iz svake situacije.
Ova država i BH sport su puno bitniji od bilo koje timske,regonalne, vjerske pripadnosti i zato sve najbolje večeras ..idemo dalje
Znam samo jedno. Onaj ko bude imao vece srce ima da izadje kao pobjednik. Jak bunker, kontre i sutanje na go iz svake situacije.
Ova država i BH sport su puno bitniji od bilo koje timske,regonalne, vjerske pripadnosti i zato sve najbolje večeras ..idemo dalje
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
+1 znaci to je 100%Admiral_TM87 je napisao/la:Burazeru, realno su male sanse da prodjemo... Trebace na bas puno srece i da se sve zivo poklopi... Ali kako god zavrsi hvala im svima sto su nam pruzili ovakvu utakmicu, nakon dugo vremena... Meni je bitno da odigraju muski i srcem, a sta god da se desi od mene ce imati aplauz i podrsku na kraju...barbarez je napisao/la:Da bog da on zabio I ja cu kao njegov najveci mrzilac do kraja zivota pricati da je adilovic najbolji na svijetu samo da prodjemo.
- pintol_TM87
- Kontakt:
vidjet cesbazeni je napisao/la:koliko će biti ljudi mislim uzmite u obzir koliko ste prodali i ono besplatno podijelili?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Samo nek' pogode, po mogućnosti za vodstvo.Elegant je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Tomic pogoditi veceras.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
pa otprilike bar promaši koju hiljadu?pintol_TM87 je napisao/la:vidjet cesbazeni je napisao/la:koliko će biti ljudi mislim uzmite u obzir koliko ste prodali i ono besplatno podijelili?
Meni se ne svidja ova cinjenica da Cola pocinje tekmu a ispada iz sastava mozda najbolji pojedinac iz prve tekme.
Cuda se desavaju, zasto se ne bi jedno cudo veceras desilo.
Cuda se desavaju, zasto se ne bi jedno cudo veceras desilo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
20.000 gore-dole.bazeni je napisao/la:pa otprilike bar promaši koju hiljadu?pintol_TM87 je napisao/la:vidjet cesbazeni je napisao/la:koliko će biti ljudi mislim uzmite u obzir koliko ste prodali i ono besplatno podijelili?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kod nas je najveci problem sto imaju dvije navijacke skupin, pa je veliko pitanje ko je ovo uradio. Ko je god to uradio ne ide brate.zgembo89 je napisao/la:Ima snimak na avazu onog pretucenog navijaca,ne znam sto se igraju pojedinci oko toga kazne su strašne za huliganstvo sjetimo se samo smrti Francuza u Srbiji,zato pamet u glavu život je preskup da bi se potrošio iza rešetke..
-
plavetniloo
- Kontakt:
25 000 minimumElegant je napisao/la:20.000 gore-dole.bazeni je napisao/la:pa otprilike bar promaši koju hiljadu?pintol_TM87 je napisao/la: vidjet ces
Amar neće napadati do 60ete minute, ako do tada zadržimo 0 0, ja vjerujem da ćemo pobjediti Plzena.Sretno Željo, vrijeme je da se krene, podrška izostati neće, tvoje je da se pokažeš u najboljem svjetlu na terenu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
za tebe su svi kao igracke ti si zeljo sampion malo da ovu tremu razbijemo i nervozu HAHAHAHA
za tebe su svi kao igracke ti si zeljo sampion malo da ovu tremu razbijemo i nervozu HAHAHAHA
- fanatic1991
- Kontakt:
hahahaha popravi mi dan xDAnonimac je napisao/la:
![]()
![]()
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
mulumbu1921
- Kontakt:
-
xxl basket
- Kontakt:
imal neko kartu viska jug stara mi bacila kartu jutros u smece nije zena znala ... pomazite kako znate !!!!!!!!
http://www.livestream365.com/sr/nomme-k ... k-helsinki" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Ima li mozda link za utakmicu Kalju - HJK ?
usput ispade bate
- SarajlijaTM
Nek nam je sretno večeras.trebaće nam 
Lagano na kondicione pripreme,pa na stadion
Lagano na kondicione pripreme,pa na stadion
Hvala,Nakamura je napisao/la:http://www.livestream365.com/sr/nomme-k ... k-helsinki" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Ima li mozda link za utakmicu Kalju - HJK ?
usput ispade bate
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.