RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
blackmundir
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
carević ima 31 godinu i bogatu igracku karijeru iza sebe,,od stuttgarta preko lokerena,itd,itd..i malo mi je to nevjerovatno da on dodje sada u velez ,a i ako su ga kontaktirali tesko da bi dosao takav igrac i da igra za platu od 1000 km ili malo vise...pustimo vise mahalske price i okrenimo se ovom kadru koji trenutno imamo... 
Pa nebi bilo baš 1000KM ali nema veze.Možda bi mu naši mogli do 100k za sezonu dat, ali možda je on i duplo tražio.Nema veze, i ovako imamo dobru ekipu i trebali bi biti u gornjem dijelu tabele.blackmundir je napisao/la:carević ima 31 godinu i bogatu igracku karijeru iza sebe,,od stuttgarta preko lokerena,itd,itd..i malo mi je to nevjerovatno da on dodje sada u velez ,a i ako su ga kontaktirali tesko da bi dosao takav igrac i da igra za platu od 1000 km ili malo vise...pustimo vise mahalske price i okrenimo se ovom kadru koji trenutno imamo...
ma nek nam dođe osman-beg i puna šaka brade...
nego šta je s trojcem mrva, kajtaz i škaljić? koliko vidim nisu otišli iz kluba, ili jesu?
nego šta je s trojcem mrva, kajtaz i škaljić? koliko vidim nisu otišli iz kluba, ili jesu?
Navodno je Carevic tražio 60 000 eura za sezonu (ili polusezonu nisam siguran) ali to mu naši nisu bili spremni dati...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
je li on normalan...mostar_mo je napisao/la:Navodno je Carevic tražio 60 000 eura za sezonu (ili polusezonu nisam siguran) ali to mu naši nisu bili spremni dati...
pa prije rata, kada je donekle sve bilo OK, igrači nisu imali ovolika primanja...
bolje te pare ostaviti za plate igračima, ili uložiti u infrastrukturu, barem znaš da si u nešto investirao....
misljenja sam da ne treba sad bas po svaku cijenu doviditi nekog tamo igraca...ne treba se sad ono "bacati na glavu" samo da bi se neko doveo...ako neko dodje super..a ako ne dodje, Boze moj...imamo sta imamo..i idemo dalje..prelazni rok svakako jos kod nas traje tako da ima jos vremena da se neko i naknadno dovede...naravno bilo bi super da se dovede neki igrac onako pred pocetak sezone ali ako se neke stvari ne mogu poklopiti..kao sto rekoh..Boze moj, sta se moze..ne treba raditi stvari po svaku cijenu...
mario carevic je dobar igrac..bar ga kao takvog ja pamtim i uvijek mi se svidjao kao igrac..ako je uopste istina da se radi o njemu...ali ako je takodjer istina ovo sto citam da je trazio 60.000 eura za godinu dana...to znaci da bi mu mjesecna plata iznosila 10.000 maraka..iskren da budem sumnjam da IKO u nasoj ligi ima toliku platu...sto se mene licno tice, da mi je iz oka ispao nebi mu ja dao te pare..te pare bi se mogle utrositi puno pametnije za neke druge stvari..a mario carevic, ponavljam ako je uopste istina da se o njemu radi, sumnjam da nam moze garantovati toliki napredak u igri u odnosu na iznos te njegove mjesecne plate...
u svakom slucaju..vidjet cemo u narednim danima sta ce se desiti...a sto se nas, sviju nas tice, eto nama Slavije za 4 dana..hajde da o tome prvenstveno razmisljamo..evo je vrijeme super...termin za utakmicu takodjer super...subota, 17:30...raspolozenje u gradu je dosta pozitivno vezano za Velez(bar u poredjenju sa onim kakvi mi negativci znamo biti, a tu ubrajam i sebe
)..tako da nas nista ne sprijecava da dodjemo na utakmicu i nadam se na pravi nacin otvorimo ovu novu sezonu..naravno tu mislim na pobjedu..sa ili bez Carevica...
FORZA VELEZ
mario carevic je dobar igrac..bar ga kao takvog ja pamtim i uvijek mi se svidjao kao igrac..ako je uopste istina da se radi o njemu...ali ako je takodjer istina ovo sto citam da je trazio 60.000 eura za godinu dana...to znaci da bi mu mjesecna plata iznosila 10.000 maraka..iskren da budem sumnjam da IKO u nasoj ligi ima toliku platu...sto se mene licno tice, da mi je iz oka ispao nebi mu ja dao te pare..te pare bi se mogle utrositi puno pametnije za neke druge stvari..a mario carevic, ponavljam ako je uopste istina da se o njemu radi, sumnjam da nam moze garantovati toliki napredak u igri u odnosu na iznos te njegove mjesecne plate...
u svakom slucaju..vidjet cemo u narednim danima sta ce se desiti...a sto se nas, sviju nas tice, eto nama Slavije za 4 dana..hajde da o tome prvenstveno razmisljamo..evo je vrijeme super...termin za utakmicu takodjer super...subota, 17:30...raspolozenje u gradu je dosta pozitivno vezano za Velez(bar u poredjenju sa onim kakvi mi negativci znamo biti, a tu ubrajam i sebe
FORZA VELEZ
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
upravo cuo vijest da je majkic otiso u slovacku na probu,danas nije bio na treningu veleza.i to odlazi iz kluba kao slobodan igrac ako zadovolji
molim vas ako moze neko da provjeri pa da javi.
molim vas ako moze neko da provjeri pa da javi.
nema ništa na portalima...ako ode, onda je izvjestan dolazak osmanagića...
Dovest Maria Carevica a napravit ugovor o isplati na kraju sezone i onda negdje 27-28 kolo zapalit torcin trans. Otiso bi lik bez marke
oni iz nase uprave neznaju ni nazigu igraca

Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
OPEEEET kao slobodan igrac, pa sta je ovo vise ljudi moji.....stvarno ne mogu da vjerujem kako ovako slabo poslujemo...pa zar nije potpisao ugovor na 2 godine, kako moze otici kao slobodan igrac :S
Mostar u srcu, Velež do groba !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Izgleda da niko nije potpisao,sve sto pise na oficijelnoj je suplja prica.Opet kazem "izgleda".ultRA81 je napisao/la:OPEEEET kao slobodan igrac, pa sta je ovo vise ljudi moji.....stvarno ne mogu da vjerujem kako ovako slabo poslujemo...pa zar nije potpisao ugovor na 2 godine, kako moze otici kao slobodan igrac :S
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
koliko znam on je rekao da će odigrati ovu polusezonu za nas, i da će pokušati naći angažman u inostarnstvo, a ako ne uspije vani, ostaje u VELEŽU..ultRA81 je napisao/la:OPEEEET kao slobodan igrac, pa sta je ovo vise ljudi moji.....stvarno ne mogu da vjerujem kako ovako slabo poslujemo...pa zar nije potpisao ugovor na 2 godine, kako moze otici kao slobodan igrac :S
-
konjicanin01
- Kontakt:
Evo docekasmo utorak ,al tog famoznog extra igraca nema ,al zato nam bas danas ode jos jedan bitan igrac 4 dana pred pocetak prvenstva ,jos dzabe,cccultRA81 je napisao/la:OPEEEET kao slobodan igrac, pa sta je ovo vise ljudi moji.....stvarno ne mogu da vjerujem kako ovako slabo poslujemo...pa zar nije potpisao ugovor na 2 godine, kako moze otici kao slobodan igrac :S
Potpisao je na 2 godine ali ako dobije inostrani angazman moze da ide kao slobodan igrac. Po meni bolja vjest bi bila ostanak Majkica nego dolazak CarevicaultRA81 je napisao/la:OPEEEET kao slobodan igrac, pa sta je ovo vise ljudi moji.....stvarno ne mogu da vjerujem kako ovako slabo poslujemo...pa zar nije potpisao ugovor na 2 godine, kako moze otici kao slobodan igrac :S
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Koga ovaj Tana vise zajebava? Najavi nam veliko pojacanje do utorka a onda ko hladan tus odlazak Majkica.. Nadam se da nije istina.
momak je napisao da je samo CUO informaciju kako je Majkic otisao...i isto tako je napisao da ako neko ima vise informacija da i napise nesto vise o toj "glasini"? ...a vi vec pricate kao da je to sve gotova stvar...ili sam mozda ja nesto propustio...a evo bas citam postove unazad...
i meni prvom bi bilo NEVJEROVATNO-razocaravajuce da je sva ta prica i istina..ali ako nista pustite prvo da se provjeri informacija prije nego sto pocnemo sa crnjacima i optuzivanjima...
licno sam na utakmici protiv igmana cuo od tri covjeka koja su sjedila oko mene da je Letic ponovo otisao iz kluba...samo iz razloga jer Letica nije bilo u sastavu i nije ni usao u igru..ko je bio zna da je Kodro igrao na njegovoj poziciji, a kasnije Zuhric...a u sustini istina je da je u duelu Letic dobio udarac u glavu, koliko ja znam u oko, i da nije bio u kombinaciji za utakmicu protiv Igmana samo zbog te povrede koju je dobio...al eto jos jedan primjer kako se stvaraju "provjerene" vijesti...
u svakom slucaju..hajmo izbrojati do 10 prije nego sto odmah povjerujemo u sve sto cujemo, sto nam neko kaze ili sto na nekom XY portalu eventualno procitamo...bilo da se radi o pozitivnim..ili u nasem slucaju osjetljivija varijanta, negativnim vijestima...
FORZA VELEZ
i meni prvom bi bilo NEVJEROVATNO-razocaravajuce da je sva ta prica i istina..ali ako nista pustite prvo da se provjeri informacija prije nego sto pocnemo sa crnjacima i optuzivanjima...
licno sam na utakmici protiv igmana cuo od tri covjeka koja su sjedila oko mene da je Letic ponovo otisao iz kluba...samo iz razloga jer Letica nije bilo u sastavu i nije ni usao u igru..ko je bio zna da je Kodro igrao na njegovoj poziciji, a kasnije Zuhric...a u sustini istina je da je u duelu Letic dobio udarac u glavu, koliko ja znam u oko, i da nije bio u kombinaciji za utakmicu protiv Igmana samo zbog te povrede koju je dobio...al eto jos jedan primjer kako se stvaraju "provjerene" vijesti...
u svakom slucaju..hajmo izbrojati do 10 prije nego sto odmah povjerujemo u sve sto cujemo, sto nam neko kaze ili sto na nekom XY portalu eventualno procitamo...bilo da se radi o pozitivnim..ili u nasem slucaju osjetljivija varijanta, negativnim vijestima...
FORZA VELEZ
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pa ja sam prije par dana javio da to "famozno" pojacanje za ponedeljak je vjerovatno netacna informacija - tako da neznam sta cekate i koga cekate.
Druga stvar, gotovo svaki igrac u Velezu (ili u bilo kojem drugom BH klubu) moze napustit klub da ode u inostranstvo. Standardna procedura je da BH klubovi ne stoje igracima na putu da ostvare vise ciljeve u inostranstvu. Tako i ako Majkic ode - meni je drago za njega.
Druga stvar, gotovo svaki igrac u Velezu (ili u bilo kojem drugom BH klubu) moze napustit klub da ode u inostranstvo. Standardna procedura je da BH klubovi ne stoje igracima na putu da ostvare vise ciljeve u inostranstvu. Tako i ako Majkic ode - meni je drago za njega.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Kancelarija marketing odjela i shop Fudbalskog kluba Velež u objektu Vila Neretva otvoreni su od ponedeljka do petka sa radnim vremenom od 8.30 do 14:30 i od 18:00 do 20:00.
Šteta ako ode Majkić.Naš možda najvažniji igrač, bar po meni.**** ga, tako je stanje, ovde možda zaradi 30k KM a u Slovačkoj troduplo, nemožeš tu ništa.Mada je tužno da su naši klubovi po plaćanju igrača možda najslabiji u Europi.
Ja mislim da on te pare ima u Belgiji sigurno, ali htjeo je da bude bliže kući.Ipak previše za jedan BH klub.AlemC85 je napisao/la:je li on normalan...mostar_mo je napisao/la:Navodno je Carevic tražio 60 000 eura za sezonu (ili polusezonu nisam siguran) ali to mu naši nisu bili spremni dati...![]()
![]()
![]()
pa prije rata, kada je donekle sve bilo OK, igrači nisu imali ovolika primanja...
bolje te pare ostaviti za plate igračima, ili uložiti u infrastrukturu, barem znaš da si u nešto investirao....
A Aleme, znaš care koliko su prije rata više vrijedile pare nego sad.Tada najplaćeniji igrač na svijetu nije imao više od 300 - 400 hiljada siguran sam.A danas su desetci miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.