GNK Dinamo Zagreb
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Migliore zatrazio raskid ugovora?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ozbiljna opcija:
http://www.transfermarkt.de/de/michael- ... _2421.html
Iako je presao ove sezone u fortunu ima pravo promjeniti klub jos u ovom prelaznom roku jer nema sluzbenog nastupa za fortunu ja citao u njemackim medijima. Po mom normalan golman , a i mislim da ga dinamo moze priustiti sebi a i on sigurno hoce ligu prvaka!!!!
Da sam prijavljen na dinamov forum isto bih napisao a i provjeren golman , al eto... Sta ces sa budalom vidi se da taj migliore haman samo pobjegao iz Argentine , a vec mu se kuci ide mora da se tamo sve rijesilo... pa zato hoce raskid ugovora...
http://www.transfermarkt.de/de/michael- ... _2421.html
Iako je presao ove sezone u fortunu ima pravo promjeniti klub jos u ovom prelaznom roku jer nema sluzbenog nastupa za fortunu ja citao u njemackim medijima. Po mom normalan golman , a i mislim da ga dinamo moze priustiti sebi a i on sigurno hoce ligu prvaka!!!!
Da sam prijavljen na dinamov forum isto bih napisao a i provjeren golman , al eto... Sta ces sa budalom vidi se da taj migliore haman samo pobjegao iz Argentine , a vec mu se kuci ide mora da se tamo sve rijesilo... pa zato hoce raskid ugovora...
>>No body likes us but we dont care<<
Ma sta ti je. Pa Rensing je odlican golman, nebi on dolazio ovdje
nebi ni ovaj Migliore dosa da nije cinker 
Evo index prenosi da je Migliore zatrazio raskid ugovora
koja komedija...

Evo index prenosi da je Migliore zatrazio raskid ugovora

opa...i Zvone je diga glas."- Na utakmice ne idem jer je žalostan i i bijedan klub koji ne poštuje svoje velikane, a ono što je Dinamo napravio Ladiću, Prosinečkom i Cvitanoviću ulazi u opću povijest beščašća. Ti su ljudi ubili sve građansko u klubu, sav taj primitivizam me smeta. Nažalost, on je najutjecajniji čovjek hrvatskog nogometa, ali i hodajuća definicija sukoba interesa. Dinamo je Mamićev kmet, hrvatski nogomet je Mamićev feud, a Mamić je vlasnik bez vlasničkog lista" - Zvonimir Boban
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
zakuhao je u fortuni ga na klupu stavili , obisao sve klubove i on hoce negdje gdje zna da ce sigurno biti broj 1 a jos uz to igra LP , hebo fortunu pa jel bolje 2.njemacka nego Dinamo al iskreno???Tritolone je napisao/la:Ma sta ti je. Pa Rensing je odlican golman, nebi on dolazio ovdjenebi ni ovaj Migliore dosa da nije cinker
Evo index prenosi da je Migliore zatrazio raskid ugovorakoja komedija...
opa...i Zvone je diga glas."- Na utakmice ne idem jer je žalostan i i bijedan klub koji ne poštuje svoje velikane, a ono što je Dinamo napravio Ladiću, Prosinečkom i Cvitanoviću ulazi u opću povijest beščašća. Ti su ljudi ubili sve građansko u klubu, sav taj primitivizam me smeta. Nažalost, on je najutjecajniji čovjek hrvatskog nogometa, ali i hodajuća definicija sukoba interesa. Dinamo je Mamićev kmet, hrvatski nogomet je Mamićev feud, a Mamić je vlasnik bez vlasničkog lista" - Zvonimir Boban
>>No body likes us but we dont care<<
Ode Migliore
Nekako mi se covjek svidio, ali sta ces.

Nekako mi se covjek svidio, ali sta ces.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Gle. Rensing je stvarno odlican golman, ako mene pitas taj momak zasluzuje klub tipa Leverkusen,Schalke,Werder, predobar je on golman za Dinamo, a i mislim da mu je placa ogromna, zapravo cudi me da je prista ic u njemacku drugu ligu jer je puno bolji od toga.
Naravno da bi ja volio da on dođe u Dinamo, to bi vjerojato bio transfer stoljeca u okvirima HNL-a ali od toga ti nema nista.
Ako ode Migliore mislim da ce dovest Kresica ili Antolovica. Reka bi i Delaca ali on je vec presa ove sezone u Vojvodinu i par puta je odbio Dinamo tako da od toga nema nista.
Naravno da bi ja volio da on dođe u Dinamo, to bi vjerojato bio transfer stoljeca u okvirima HNL-a ali od toga ti nema nista.
Ako ode Migliore mislim da ce dovest Kresica ili Antolovica. Reka bi i Delaca ali on je vec presa ove sezone u Vojvodinu i par puta je odbio Dinamo tako da od toga nema nista.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- gerdmuller
- Kontakt:
opa...i Zvone je diga glas.[/quote]"- Na utakmice ne idem jer je žalostan i i bijedan klub koji ne poštuje svoje velikane, a ono što je Dinamo napravio Ladiću, Prosinečkom i Cvitanoviću ulazi u opću povijest beščašća. Ti su ljudi ubili sve građansko u klubu, sav taj primitivizam me smeta. Nažalost, on je najutjecajniji čovjek hrvatskog nogometa, ali i hodajuća definicija sukoba interesa. Dinamo je Mamićev kmet, hrvatski nogomet je Mamićev feud, a Mamić je vlasnik bez vlasničkog lista" - Zvonimir Boban
Legenda

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Koliko citam, Migliore uopce na treninzima nije briljirao, a u utakmicama nije ni imao posla sto smo mogli i vidjeti. Sve nas je osvojio svojom dozom ludosti u onim penalima, ali opce je poznata stvar da su golmani barem malo ludji od ostatka ekipe pa nije nista novo da golman onako provocira protivnike pri raspucavanju. Kruno nije pogrijesio kada ga je potjerao s treninga i to treba napraviti svakome, zna se kome je mjesto u svlacionici. Dovesti jednom dijete da vidi kako je to i da mozda upozna nekoga koga zeli je OK i ljudski dopustiti, ali ne mozes svaki put. Kada bi dosao Rensing bio bi to zaista potez za notes. Takodjer mislim ono sto sam i proljetos, Lobont bi bio dobra opcija za Dinamo. U Romi ne brani, a sumnjam da bi karijeru htio zavrsiti sjedeci na klupi.
Inace, Sutjeska - Sheriff 0-5
Inace, Sutjeska - Sheriff 0-5
- francobaresi
- Kontakt:
Sve ispod 5 komada u mreži protivnika , za mene će biti iznenađenje. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Zvone objasnio.Tritolone je napisao/la:"- Na utakmice ne idem jer je žalostan i i bijedan klub koji ne poštuje svoje velikane, a ono što je Dinamo napravio Ladiću, Prosinečkom i Cvitanoviću ulazi u opću povijest beščašća. Ti su ljudi ubili sve građansko u klubu, sav taj primitivizam me smeta. Nažalost, on je najutjecajniji čovjek hrvatskog nogometa, ali i hodajuća definicija sukoba interesa. Dinamo je Mamićev kmet, hrvatski nogomet je Mamićev feud, a Mamić je vlasnik bez vlasničkog lista" - Zvonimir Boban
I ova situacija s golmanom pokazuje kakva je ovo sprdnja od kluba,fuj.
Ta situacija s golmanom pokazuje koliko je neozbiljan taj golman. To se moglo desiti svugdje. Po ovoj svoj prici San Lorenzo je sprdnja od kluba, jer im igraci na treninge mogu u svlacionicu dovoditi djecu. To nema nigdje, nekad trener treba nekome da je*e majku, a kako to pred djecom?SiamoNoi je napisao/la:
I ova situacija s golmanom pokazuje kakva je ovo sprdnja od kluba,fuj.
Pa baš to.Pokazuje koliko je neozbiljan golman.A tko ga je doveo?Tko je odgovoran za transfere?
A kaj je najsmješnije u medijima su ga prezenetirali ko da su doveli tko zna kakvo ime...veliko pojačanje blabla.
Da je Jajoslav neki autoritet ovaj ne bi nikad tu djecu dovodio i čisto sumnjam da je to u Argentini radio.
A sad bogtepitaj kako će to ić s raskidom.Jel ovaj zatražio ili će se na štetu kluba raskidat...
Da ne pričamo o tome da su rezerva dva klinca bez nastupa u HNL-u,a najvažnije utakmice za klub su pred vratima itd.
A kaj je najsmješnije u medijima su ga prezenetirali ko da su doveli tko zna kakvo ime...veliko pojačanje blabla.
Da je Jajoslav neki autoritet ovaj ne bi nikad tu djecu dovodio i čisto sumnjam da je to u Argentini radio.
A sad bogtepitaj kako će to ić s raskidom.Jel ovaj zatražio ili će se na štetu kluba raskidat...
Da ne pričamo o tome da su rezerva dva klinca bez nastupa u HNL-u,a najvažnije utakmice za klub su pred vratima itd.
On je rekao kako je u San Lorenzu to stalno radio i da mu je to normalno. Vec neko vrijeme pati za Argentinom i govori da bi se vratio i besplatno. Sam je trazio raskid ugovora, a klubu je dobro doslo ponajvise iz razloga sto nije zadovoljio. Vec sam napisao da se na treninzima ni najmanje pokazao nije, a na utakmicama ga bas nismo ni imali priliku vidjeti. Nadam se da ce srediti nekog novog na vrijeme, nekog tko ce biti klasa i doprinijeti uspjesima.
Ima li gdje prijenos na tv-u?
HRT2amypitar je napisao/la:Ima li gdje prijenos na tv-u?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
HvalaRaul_64 je napisao/la:HRT2amypitar je napisao/la:Ima li gdje prijenos na tv-u?

Neznam,nisam vidio nigdje da je rekao.Signore je napisao/la:On je rekao kako je u San Lorenzu to stalno radio i da mu je to normalno. Vec neko vrijeme pati za Argentinom i govori da bi se vratio i besplatno. Sam je trazio raskid ugovora, a klubu je dobro doslo ponajvise iz razloga sto nije zadovoljio. Vec sam napisao da se na treninzima ni najmanje pokazao nije, a na utakmicama ga bas nismo ni imali priliku vidjeti. Nadam se da ce srediti nekog novog na vrijeme, nekog tko ce biti klasa i doprinijeti uspjesima.
Sve je to luda kuća...dok se ovaj ne makne (tj.dok ga ne maknu) nemamo se čemu nadat...
jel gleda ko dinamo ? vidim po statistici i ne igraju nesto, ili statistika vara ? 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.