Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Ćiro Blažević
ma to i meni nije ok..al tako je sa svacim u BIH evo vidis samo ovo izbor Idola Nacije ...Papac pa sta je on dao naciji nije odigrao ni 1 nastup za repku zadnjih 2 godine..o staviti Skoru BOZEEEEEEEEE..on je dao mozda Bordo timu..ali Idol Nacije
smijesno..

CIRO OSTANI,CIRO OSTANI,CIRO OSTANI,CIRO OSTANI....!!!
:d:d:d:d:d:d:d:d:d
---------------------------
tako je care..ostajemGoogle je napisao/la:CIRO OSTANI,CIRO OSTANI,CIRO OSTANI,CIRO OSTANI....!!!

Ciro, ne analisidon Ciro je napisao/la:ma to i meni nije ok..al tako je sa svacim u BIH evo vidis samo ovo izbor Idola Nacije ...Papac pa sta je on dao naciji nije odigrao ni 1 nastup za repku zadnjih 2 godine..o staviti Skoru BOZEEEEEEEEE..on je dao mozda Bordo timu..ali Idol Nacijesmijesno..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ciro, ne analisidon Ciro je napisao/la:ma to i meni nije ok..al tako je sa svacim u BIH evo vidis samo ovo izbor Idola Nacije ...Papac pa sta je on dao naciji nije odigrao ni 1 nastup za repku zadnjih 2 godine..o staviti Skoru BOZEEEEEEEEE..on je dao mozda Bordo timu..ali Idol Nacijesmijesno..

Koje činjenice ti uzimaš kao argumente za Ćirin ostanak? hajde navedi ih.don Ciro je napisao/la:Pa kritikovao je Low i Fringsa i Ballacka preko medija..Capello Beckhama![]()
Lusi Aragones
Raula...ma daj
smijesan si...samo nekoliko primjera sam ti dao
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
1 cinjenica je covijek je ostvario zadatak...baraz..3kapa u klfk.za Euro..drugi kad to obezbijede ja skidam kapuAYAN je napisao/la:Koje činjenice ti uzimaš kao argumente za Ćirin ostanak? hajde navedi ih.don Ciro je napisao/la:Pa kritikovao je Low i Fringsa i Ballacka preko medija..Capello Beckhama![]()
Lusi Aragones
Raula...ma daj

On je obećao da će nas odvesti na Svjetsko prvenstvo...znači, ta činjenica ti pada u vodu, hajd dalje.don Ciro je napisao/la:1 cinjenica je covijek je ostvario zadatak...baraz..3kapa u klfk.za Euro..drugi kad to obezbijede ja skidam kapuAYAN je napisao/la:Koje činjenice ti uzimaš kao argumente za Ćirin ostanak? hajde navedi ih.don Ciro je napisao/la:Pa kritikovao je Low i Fringsa i Ballacka preko medija..Capello Beckhama![]()
Lusi Aragones
Raula...ma daj
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- smijesni_ste
- Kontakt:
ma ciro je budala sto se prihvatio posla sa kretenima pa ovo sto se desava sa reprezentacijom to samo kod nas ima i nigdje vise.......prvo misimovic ne zeli da igra jer mu je oduzeta kapitenska traka.....drugo bajramovic hoce da napusti jer mu se daje malo vremena da igra........trece pjanic se zali jel je dobio samo 5 minuta sa portugalom..............i sad opet misimovic smeta mu sto ga je trener kritikovo............pa koji ce se trener prihvatit da radi sa vakvim kretenima i da ih moli da ne napuste reprezentaciju nece nijedan zato i necemo nikad vidjeti ni jedno takmicenje i ovo sto je ciro napravio mogu zapisat jer se to nece vise nikad ponovit
Ciro je pokupio samo trud svih proslih trenera, koliko ja znam ni jednog novog imena kojeg je on pronasao i dodao Repki, a Misimovic nije zasluzio da bude gdje je bio u zenici, covjek je dao srce za ovu zemlju i da njega nije bilo nebi ni bili u barazu!
Haj bolan ne lupaj ko maksum po diviziji.Sta bi ti ovce koje ce sve slusati sto kazes.pa cak i one te ne slusaju pa pasce moras nabaviti da ti pomogne..smijesni_ste je napisao/la:ma ciro je budala sto se prihvatio posla sa kretenima pa ovo sto se desava sa reprezentacijom to samo kod nas ima i nigdje vise.......prvo misimovic ne zeli da igra jer mu je oduzeta kapitenska traka.....drugo bajramovic hoce da napusti jer mu se daje malo vremena da igra........trece pjanic se zali jel je dobio samo 5 minuta sa portugalom..............i sad opet misimovic smeta mu sto ga je trener kritikovo............pa koji ce se trener prihvatit da radi sa vakvim kretenima i da ih moli da ne napuste reprezentaciju nece nijedan zato i necemo nikad vidjeti ni jedno takmicenje i ovo sto je ciro napravio mogu zapisat jer se to nece vise nikad ponovit
Slišković nas je doveo u situaciju da nam jedan gol na Koševu odlučuje o direktnom plasmanu na EP, a ćiro je pokušao preko baraža, gdje smo trebali zabiti 3 gola u Zenici da bi prošli dalje iz baraža.smijesni_ste je napisao/la:ma ciro je budala sto se prihvatio posla sa kretenima pa ovo sto se desava sa reprezentacijom to samo kod nas ima i nigdje vise.......prvo misimovic ne zeli da igra jer mu je oduzeta kapitenska traka.....drugo bajramovic hoce da napusti jer mu se daje malo vremena da igra........trece pjanic se zali jel je dobio samo 5 minuta sa portugalom..............i sad opet misimovic smeta mu sto ga je trener kritikovo............pa koji ce se trener prihvatit da radi sa vakvim kretenima i da ih moli da ne napuste reprezentaciju nece nijedan zato i necemo nikad vidjeti ni jedno takmicenje i ovo sto je ciro napravio mogu zapisat jer se to nece vise nikad ponovit
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- smijesni_ste
- Kontakt:
ma jarane udaraju po treneru a u reprezentaciji imamo 4 igraca da valjaju ehhehehehehehhe i hocemo na svjetsko prvenstvo pa da se tamo brukamo..............i kad mi kazu oni su srce dali ma dali su mal nereko staKarim_Madrid je napisao/la:upravo tako...smijesni_ste je napisao/la:ma ciro je budala sto se prihvatio posla sa kretenima pa ovo sto se desava sa reprezentacijom to samo kod nas ima i nigdje vise.......prvo misimovic ne zeli da igra jer mu je oduzeta kapitenska traka.....drugo bajramovic hoce da napusti jer mu se daje malo vremena da igra........trece pjanic se zali jel je dobio samo 5 minuta sa portugalom..............i sad opet misimovic smeta mu sto ga je trener kritikovo............pa koji ce se trener prihvatit da radi sa vakvim kretenima i da ih moli da ne napuste reprezentaciju nece nijedan zato i necemo nikad vidjeti ni jedno takmicenje i ovo sto je ciro napravio mogu zapisat jer se to nece vise nikad ponovita kod nas se uvijek udara po treneru..samo kako mije bilo smijesno ono vezi Bajrama
sram ga bilo
Sliskovica za selektora,makar cemo Vedu imati na ubojitijem mjestu libera
A bude nam i Jakirovici i takvih u najvaznijim mecevima igrali od samog pocetka.
Cuj Blaz,nedo bog nikome

A bude nam i Jakirovici i takvih u najvaznijim mecevima igrali od samog pocetka.

Cuj Blaz,nedo bog nikome

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Sliskovica za selektora,makar cemo Vedu imati na ubojitijem mjestu libera![]()
![]()
A bude nam i Jakirovici i takvih u najvaznijim mecevima igrali od samog pocetka.![]()
Cuj Blaz,nedo bog nikome

- rob do bagro
- Kontakt:
Ne treba nam trener uopste...sto ce nam 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dovoljno rečeno od tebe...smijesni_ste je napisao/la:ma jarane udaraju po treneru a u reprezentaciji imamo 4 igraca da valjaju ehhehehehehehhe i hocemo na svjetsko prvenstvo pa da se tamo brukamo..............i kad mi kazu oni su srce dali ma dali su mal nereko staKarim_Madrid je napisao/la:upravo tako...smijesni_ste je napisao/la:ma ciro je budala sto se prihvatio posla sa kretenima pa ovo sto se desava sa reprezentacijom to samo kod nas ima i nigdje vise.......prvo misimovic ne zeli da igra jer mu je oduzeta kapitenska traka.....drugo bajramovic hoce da napusti jer mu se daje malo vremena da igra........trece pjanic se zali jel je dobio samo 5 minuta sa portugalom..............i sad opet misimovic smeta mu sto ga je trener kritikovo............pa koji ce se trener prihvatit da radi sa vakvim kretenima i da ih moli da ne napuste reprezentaciju nece nijedan zato i necemo nikad vidjeti ni jedno takmicenje i ovo sto je ciro napravio mogu zapisat jer se to nece vise nikad ponovita kod nas se uvijek udara po treneru..samo kako mije bilo smijesno ono vezi Bajrama
sram ga bilo
Toliko cijeniš Nadarevića, Spahića, Rahimića, Bajramovića, Pjanića, Salihovića, Ibiševića, Džeku, Begovića, Hasagića i t d.
To su 4 igrača o kojima pričaš?

Slovenci imaju slabiju ekipu, prošli su na Svjetsko...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- smijesni_ste
- Kontakt:
e to si u pravu svakako igraci rade sta god hoce i igraju kad hocerob do bagro je napisao/la:Ne treba nam trener uopste...sto ce nam

- smijesni_ste
- Kontakt:
Dovoljno rečeno od tebe...AYAN je napisao/la:["]ma jarane udaraju po treneru a u reprezentaciji imamo 4 igraca da valjaju ehhehehehehehhe i hocemo na svjetsko prvenstvo pa da se tamo brukamo..............i kad mi kazu oni su srce dali ma dali su mal nereko staKarim_Madrid je napisao/la:upravo tako...smijesni_ste je napisao/la:ma ciro je budala sto se prihvatio posla sa kretenima pa ovo sto se desava sa reprezentacijom to samo kod nas ima i nigdje vise.......prvo misimovic ne zeli da igra jer mu je oduzeta kapitenska traka.....drugo bajramovic hoce da napusti jer mu se daje malo vremena da igra........trece pjanic se zali jel je dobio samo 5 minuta sa portugalom..............i sad opet misimovic smeta mu sto ga je trener kritikovo............pa koji ce se trener prihvatit da radi sa vakvim kretenima i da ih moli da ne napuste reprezentaciju nece nijedan zato i necemo nikad vidjeti ni jedno takmicenje i ovo sto je ciro napravio mogu zapisat jer se to nece vise nikad ponovita kod nas se uvijek udara po treneru..samo kako mije bilo smijesno ono vezi Bajrama
sram ga bilo
Toliko cijeniš Nadarevića, Spahića, Rahimića, Bajramovića, Pjanića, Salihovića, Ibiševića, Džeku, Begovića, Hasagića i t d.
To su 4 igrača o kojima pričaš?

Slovenci imaju slabiju ekipu, prošli su na Svjetsko...[/quote]e da slovenci imaju slabiju ekipu nebi prosli dalje to se samo mi tjesimo sa tim kad kazemo da su slabiji slovenci.........a od svih tih igraca sto si nabrojo mozes 4 izdvojit a ovo sve otjerat
zato je sliskovic imao odbranu Hibic,Konjic...bekovi Music,SalihamdzicAYAN je napisao/la:Slišković nas je doveo u situaciju da nam jedan gol na Koševu odlučuje o direktnom plasmanu na EP, a ćiro je pokušao preko baraža, gdje smo trebali zabiti 3 gola u Zenici da bi prošli dalje iz baraža.smijesni_ste je napisao/la:ma ciro je budala sto se prihvatio posla sa kretenima pa ovo sto se desava sa reprezentacijom to samo kod nas ima i nigdje vise.......prvo misimovic ne zeli da igra jer mu je oduzeta kapitenska traka.....drugo bajramovic hoce da napusti jer mu se daje malo vremena da igra........trece pjanic se zali jel je dobio samo 5 minuta sa portugalom..............i sad opet misimovic smeta mu sto ga je trener kritikovo............pa koji ce se trener prihvatit da radi sa vakvim kretenima i da ih moli da ne napuste reprezentaciju nece nijedan zato i necemo nikad vidjeti ni jedno takmicenje i ovo sto je ciro napravio mogu zapisat jer se to nece vise nikad ponovit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.