FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja vam sa sigurnoscu tvrdim da ce Radulovic travnjak osjetiti samo na poluvremenu. On nece igrati. 
U zavisnosti od rezultata Radovac igra. U to sam ubijedjen.BegAx je napisao/la:Ja vam sa sigurnoscu tvrdim da ce Radulovic travnjak osjetiti samo na poluvremenu. On nece igrati.
Da moze igrati Vule,Komazec,Puzigaca,Kovacevic i Travancic ne bi sekunde sumnjao u prolaz.Ovako su sanse 50:50-
1946
Head je napisao/la:Da moze igrati Vule,Komazec,Puzigaca,Kovacevic i Travancic ne bi sekunde sumnjao u prolaz.Ovako su sanse 50:50-
Brate ne slazem se sa tobom ali te i razumijem kad samo pomislim kakve smo samo sugave igre imali i kakvo nezalaganje na terenu.
To je vise nego ocito,nema sta sa tih par nekih igraca dobijes potpuno novu ekipu,dovoljno je pogledati jucerasnji sastav iz prijateljske utakmice i kad skontas da niko od tih nije igrao u Albaniji,nema dalje nista da ti se pricaHead je napisao/la:Da moze igrati Vule,Komazec,Puzigaca,Kovacevic i Travancic ne bi sekunde sumnjao u prolaz.Ovako su sanse 50:50-
Ovako sa ovim daj sta das,ali mislim da su nam sanse malo jace od tih 50%,mogu se i sa ovim kadrom neke korekcije uraditi sad dali ce o tom po tom.. mora se zabiti odma gol,Albanci su pogani ako nebude gola u prvih pola sata,vjerujem da ce oboriti rekord sa lezanjem iz najboljih vremena Tuzlanske Slobode
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:To je vise nego ocito,nema sta sa tih par nekih igraca dobijes potpuno novu ekipu,dovoljno je pogledati jucerasnji sastav iz prijateljske utakmice i kad skontas da niko od tih nije igrao u Albaniji,nema dalje nista da ti se pricaHead je napisao/la:Da moze igrati Vule,Komazec,Puzigaca,Kovacevic i Travancic ne bi sekunde sumnjao u prolaz.Ovako su sanse 50:50-![]()
Ovako sa ovim daj sta das,ali mislim da su nam sanse malo jace od tih 50%,mogu se i sa ovim kadrom neke korekcije uraditi sad dali ce o tom po tom.. mora se zabiti odma gol,Albanci su pogani ako nebude gola u prvih pola sata,vjerujem da ce oboriti rekord sa lezanjem iz najboljih vremena Tuzlanske Slobode
Nije Husref bio nesto specijalno odusevljen kako je ovaj odigrao ono sto je odigraoCarli je napisao/la:Karić?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Frajer nespreman skroz,kako ga nije stid on neki profesionalac, ne moze posle 10 min da hoda. 
A Husref priča da je spreman 70%..ha ha ha..pa jel laže on ili.mi ne vidimo dobro
I ja sam se u njega razočarao zbog toga što je nespreman za ove evropske utakmice,al hajd dao će on nama trest mreže u ligi. 
Kad' smo vec kod Husa, ovo me podsjeca na onog starog:
[youtube][/youtube]
Od grimasa, pa nadalje...
[youtube][/youtube]
Od grimasa, pa nadalje...
Mene puca veća trema pred ovu tekmu nego prošle god pred Levski. Tada sam bio puno mirniji jer sam konto..u minusu smo go, ovi su bugari beton ..i samo da odigraju hrabro i ne obrukaju sebe i nas. Evo sad godinu poslije skoro ista stvar...ali imamo ekipu 25puta slabiju od Levskog. Neko će reči da smo i mi slabiji. Ok ali i maleni se nadaju prolazu protiv Viktorije a puno su slabiji od njih. Što mi ne bi razgulili ekipu koja je na nivuo goška...iako smo slabije nego prošle god barem kad se o europi radi
ja sam potpuno miran, jednostavno sam milion posto ubijedjen da prolazimo, i da moramo negdje "procepiti"stadion je napisao/la:Mene puca veća trema pred ovu tekmu nego prošle god pred Levski. Tada sam bio puno mirniji jer sam konto..u minusu smo go, ovi su bugari beton ..i samo da odigraju hrabro i ne obrukaju sebe i nas. Evo sad godinu poslije skoro ista stvar...ali imamo ekipu 25puta slabiju od Levskog. Neko će reči da smo i mi slabiji. Ok ali i maleni se nadaju prolazu protiv Viktorije a puno su slabiji od njih. Što mi ne bi razgulili ekipu koja je na nivuo goška...iako smo slabije nego prošle god barem kad se o europi radi
Dejo=Hadžić
-
zenica1985
- Kontakt:
E pitari da vas pitam znali iko od vas jeli ovo na kosevu Hayat organizuje na jugu ZMBT"6"

FRAJER PJEVA MAJEKEMI ZA 10 DAJ MU KARTON
Robijasi 1988
Nemoj ovdje druze imas njihovu temu.....zenica1985 je napisao/la:E pitari da vas pitam znali iko od vas jeli ovo na kosevu Hayat organizuje na jugu ZMBT"6"![]()
![]()
![]()
![]()
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Kvalitetno lizanje,nema štaMrWhite je napisao/la:Nemoj ovdje druze imas njihovu temu.....zenica1985 je napisao/la:E pitari da vas pitam znali iko od vas jeli ovo na kosevu Hayat organizuje na jugu ZMBT"6"![]()
![]()
![]()
![]()
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel
Hahahahaha, idemo eksplozijaaaaa......AAOO je napisao/la: Kvalitetno lizanje,nema šta
Sreca pa je Ojler mlad umro...
HAhaah, imao sam osjećaj kao na koncertu, buhahahahahazenica1985 je napisao/la:E pitari da vas pitam znali iko od vas jeli ovo na kosevu Hayat organizuje na jugu ZMBT"6"![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.