Nije teska povreda Coli ne brinite. Nije nista slomljeno, nisu ligamenti u pitanju. Sa Colom ce sve biti ok. Cisto da se ne brinete1L8F9C2 je napisao/la:Nermin Jamak vam je u ovoj tekmi najbolji, sramota je da se on proziva pored Svrake koji kod drugog gola hoce onom kroz noge i od straha od Osima se fol zali na povredu da se opravda a izgubio cisto loptu. Ofsajd je bio kod drugog gola al i ono nije crveni bio bar po meni. Zao mi je Cole al takav je zivot.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Istok i jug je ispunjen. Nesto vise od 20 000 karti je bilo pusteno u prodaju.delko je napisao/la:hmm sad gledam ova kamera sto je isla sa amarom, po stadiona prazno a u medijima kao rasprodan stadion ? :O :O
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
zadovoljstvo je gledati da jedna nasa ekipa ovako stiska ceskog prvaka 
E moj sine ja za zelju navijam 32 godine ,a sreca u fudbalu je jako bitan faktor za one koji znaju igrati ,a borba i zelja na zalost nisu uvjek bitni faktori za pobjedu vec znanje i borba koju na zalost ne posjeduje ni Adilovic ,ni Svraka ,ni kerla ,ostali manje vise ali mislim da cemo dobiti ovu utakmicu ako se zamjeni Adilovic i udje neko brzi i inteligentniji ,a sto se tice Amara on je posle Svabe nasa druga legenda i njemo nema ko sta reci ali poznavajuci kvalitet i finansisku situaciju u PL BIH Amar je Jupp Heynckes.cera1 je napisao/la:a ti si sramota za čovječanstvo idite vala u pizdu materinu vise , momci se bore , nema se sreče debilu glupi još ćete I AMARA tjerat poslje kad ispanemo stoka smrdljiva !samy je napisao/la:JAMAK SRCE LAVOVSKO OVO OSTALO PICKETINA DO PICKETINE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I PRVU I DRUGU UTAKMICU ,A GLUMCI ADILOVIC SVRAKA KERLA NJIMA TREBA ZABRANITI FUDBAL CAK I NA PLAYSTATION ONI SU SRAMOTA ZA OVAJ SPORT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Dajte bogati neki stream, moram da vidim taj pritisak zelje 
Da hoce makar izjednaciti.
http://www.livestream.com/volimtezeljoAlenHalilovic je napisao/la:Dajte bogati neki stream, moram da vidim taj pritisak zelje
Tomic i Jamak su izmislili fudbal za Svraku ... koliko je to precijenjen igrac , ne mogu da vjerujem 
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
navijanje vala 0 bodova , ockeivao sam bolje 100 puta
Konačno drvo izašlo.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Onaj ce nas u desnom cosku da uvene
Skaljicu igraj loptu yebem mu zemlju. Kakav je to pokusaj udarca! Covjece bozi pa bek si nisi napadac!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Treba biti majstor pa ga prodati.AlanSmith14 je napisao/la:Tomic i Jamak su izmislili fudbal za Svraku ... koliko je to precijenjen igrac , ne mogu da vjerujem
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- katzenbrummen
- Kontakt:
Daj, neka mu neko uzme onaj megafon, hebo ga megafon u paksu..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moj strucnjak, zamka se ne pravi kada je situacija 2 na 5sajo10 je napisao/la:Zamka je bila dobra. Ofsajd je bio cist. Toliko.vrebac86 je napisao/la:ovog Skaljica bi puskom tjero do Bihaca i nazad! dize ruke fol, trci i pazi na igraca , mamlaze jedan![]()
2 na 5 i daju im gol!!
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
visi go u zraku
vazduh trepti kao da nebo gori 
do 75' jedan go, i u posljednjih 15 drugi i to je to
do 75' jedan go, i u posljednjih 15 drugi i to je to
Cuj strucnjak. Imas srecu pa nisam neki kreten koji se prepire vako preko foruma a malo je falilo da ti bas kazemBosniacum Lilium je napisao/la:moj strucnjak, zamka se ne pravi kada je situacija 2 na 5sajo10 je napisao/la:Zamka je bila dobra. Ofsajd je bio cist. Toliko.vrebac86 je napisao/la:ovog Skaljica bi puskom tjero do Bihaca i nazad! dize ruke fol, trci i pazi na igraca , mamlaze jedan![]()
2 na 5 i daju im gol!!
![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
reci slobodno. Ne ustrucavaj se. Pun forum nekih fifa menadzer strucnjaka. Lopte igrali samo u vidu picigena i viktorije
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Dajte Bajica na teren.
EDIT: ebiga, udje umjesto Skaljica. Ne valja.
EDIT: ebiga, udje umjesto Skaljica. Ne valja.
Zadnja izmjena: Makanaky, dana/u 23 jul 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Eh pa eto burazeru odgovorio si bas na svoje pitanje zasto necu da se prepiremBosniacum Lilium je napisao/la:reci slobodno. Ne ustrucavaj se. Pun forum nekih fifa menadzer strucnjaka. Lopte igrali samo u vidu picigena i viktorije
- ibrakadabra
- Kontakt:
za pocetak treba kupiti desetak lopti da igraci netraze loptu po 30 sekundi
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 34 gosta.