FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željo je hrabro igrao, ispali su greškama golmana i štopera. Nisu nas obrukali i to je sad bitnije. Čestitke u svakom slučaju.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Adilović pokretan ko doner, Bućan jedini liči na fudbalera od svih na terenu.
Zadnja izmjena: kokuz, dana/u 23 jul 2013, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Bas tako - Bucan je bio najbolji u Zelji. Steta za onaj blesavi prvi gol jer mozda bi sve bilo drugacije. Ovako poraz i .Chuckie je napisao/la:Bućan svaka čast, ostalo talašika, igrajte badminton.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta bi tek napoliju uradili 
Ponosan sam na svoj klub, koji je odigrao muski, i ono sto nemaju u nogama nadoknadili su mud*ma. Volim te zeljo!!

Ponosan sam na svoj klub, koji je odigrao muski, i ono sto nemaju u nogama nadoknadili su mud*ma. Volim te zeljo!!
Da Bog da nas pogled'o kakav šeik iz Kuvajta. Eto, to ja nama od srca želim! Da Bog da nam dao budžet od 30 milki i naš stadion. Do tad uživajmo
Ja volim žeeelju, za njega sve!
Ja volim žeeelju, za njega sve!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Onaj Urdinov je životinja ima momak baš snage i jak je, po meni vaš najbolji igrač
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bucan je uvijek bio dobar igrac. Samo sto kod njega postoji za limitiranost sto se tice kondicije. To mu je u karijeri bio najveci problem, inace bi bio igrac za neke malo vece domete
P.S. cuj ovog gore misovi
[youtube][/youtube]

P.S. cuj ovog gore misovi

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 23 jul 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Odigrali smo odlicno,ponosan sam na nase momke...Adilovicu odlazi....Inace i ove godine cemo prosetat ligom
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi navikli smo na poraze. Vise mi ne prestavlja poraz iznenadjene vec pobjeda. Danas je falilo i malo srece ali u nekim situacijama se moglo i bolje reagovat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
Prilika:
Zeljeznicar - 26
Plzen - 7
Nisu zasluzili Cesi da prodju
3 - 2 je trebalo biti, ali eto... imate dokaz da ste zafrkani
Prilika:
Zeljeznicar - 26
Plzen - 7
Nisu zasluzili Cesi da prodju
3 - 2 je trebalo biti, ali eto... imate dokaz da ste zafrkani

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Dobro svi su ovo realno i očekivali poslije zrijeba.Ipak bolji otpor Zelje od ocekivanog.U ovim utakmicama se najbolje vidjelo koliko nas djeli od Evropskog nogometa.Svak nek procjeni sam kolika je ta razdaljina. 

Karaoke show na juznoj tribini stadiona AFH 

Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 23 jul 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ja da sam igrač Želje uzeo bi ispisnicu i oprostio se,do sehura bi podigao papire i zauvijek rekao zbogom fudbal... 70 minuta sa igračem više ne dati 2 gola makar... Pa ovo bi bilo 5-0 samo da ovaj sudija ne iskljuci ovog iz Plzena,ja sam uvjeren da ovaj Plzen i sa 10 ko od šale može pobijedit željinu ekipu... Još da Bučana nije bilo,ne bi centar prešli... Fizički totalno nespremni,napadača nema,tehnika I TAKTIKA na nivou FK.SPREČA... HITNO ligu proglasit amaterskom i ne handrite mi više živce... I kad napiše treba neko iz BH lige u repku poziv dobit,ni trčat ne mogu a kamoli razmišljat glavom šta i kako u napadu... FUJJJ!!!!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Pitari bjezite s teme, vas ce neki Albanski Kukesi ubiti.
Sto se tice utakmice, navijanje 0. Onaj sa megafonom smijesan i zalosno sto je vodja. Napravio koncert od utakmice.
Atmosfera kao da je pozoriste... Da je bilo bolje, mi bi bolje prosli. Hadzic smijesan kiks napravio, i vi njega hvalite sto je branio jednu dobru utakmicu gdje je primio 4 golova.
Svraku i Adilovica odma prodati, pa oni nisu za fudbal. Kerla kriv za jedan gol, i kriv za gotovo sve golove u Plzenu. Ostali nista posebno..
Sto se tice utakmice, navijanje 0. Onaj sa megafonom smijesan i zalosno sto je vodja. Napravio koncert od utakmice.
Atmosfera kao da je pozoriste... Da je bilo bolje, mi bi bolje prosli. Hadzic smijesan kiks napravio, i vi njega hvalite sto je branio jednu dobru utakmicu gdje je primio 4 golova.
Svraku i Adilovica odma prodati, pa oni nisu za fudbal. Kerla kriv za jedan gol, i kriv za gotovo sve golove u Plzenu. Ostali nista posebno..
Za sve ti hvala Amare!
Svaka cast zeljeznicaru na ove dvije utakmice
-
- Kontakt:
Manijaci necu da vam prisjedam na muku niti da vas provociram, navijao sam za vas i mnogo nervirao zbog nekih stvari .. Navijaci u pocetku odlicni, poslije (tamo oko 60te minute) nesto stali, bas u trenucima kada je trebala najveca podrska ..
Ne znam sta onaj Tomic radi u vasoj ekipi, ne zna se ko je gori ili on ili onaj nas Radulovic .. Adilovic takodje, pitam se kako to da Zeljo nema barem jos 1-2 napadaca .. Gdje je onaj mali sto je u kupu Sirokom zavuko onaj Eurogol ljevicom, zar to nije napadac?
Bucan ocigledno najbolji, i Urdinov moze dobiti prolaznu .. Nisam skonto zasto nisu pustili igru brze da tece, vise bi izmorili desetkovane Cehe .. Dosta i mene vise, svaka cast na ove 2 tekme, ostaje zal posto je ovaj Plzen sigurno mogao da se prodje .. Malo srece je tu falilo, malo neznanja doslo glave ..
Cestitke u svakom slucaju!
Ne znam sta onaj Tomic radi u vasoj ekipi, ne zna se ko je gori ili on ili onaj nas Radulovic .. Adilovic takodje, pitam se kako to da Zeljo nema barem jos 1-2 napadaca .. Gdje je onaj mali sto je u kupu Sirokom zavuko onaj Eurogol ljevicom, zar to nije napadac?
Bucan ocigledno najbolji, i Urdinov moze dobiti prolaznu .. Nisam skonto zasto nisu pustili igru brze da tece, vise bi izmorili desetkovane Cehe .. Dosta i mene vise, svaka cast na ove 2 tekme, ostaje zal posto je ovaj Plzen sigurno mogao da se prodje .. Malo srece je tu falilo, malo neznanja doslo glave ..
Cestitke u svakom slucaju!
Mlaka ubacivanja u 16 na Kloca Adilovica koji je u rangu sa Giroudom po kvaliteti i okolisanje sa tim da je jedino Bucan=Falcao imao muda da povuce loptu, nisu dovoljna bila tokom ovih 90 minuta. Cak ni crveni karton nije pomogao.
Steta, daleko najkvalitetniji timu u nasoj Bosni lijepoj je pokazano svoje mjesto naspram ostalih klubova u Evropi i realno dalje je prosao jaci klub i svi to znaju.
Zao mi Čolića jbt koliko se derao momak, valjda nije nesto preozbiljno.
Ako se jednom bas gadno povrijedis nikad vise isti neces biti.
Pogledajte naseg Salihovica.
Steta, daleko najkvalitetniji timu u nasoj Bosni lijepoj je pokazano svoje mjesto naspram ostalih klubova u Evropi i realno dalje je prosao jaci klub i svi to znaju.
Zao mi Čolića jbt koliko se derao momak, valjda nije nesto preozbiljno.
Ako se jednom bas gadno povrijedis nikad vise isti neces biti.
Pogledajte naseg Salihovica.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Željo pokušao nije uspio i idemo dalje.Nemojte samo molim vas više floskula tipa HRABRO,ČASNO ,BORBENO,PONOSNO...Hebeš to kada pogineš ideš pod zemlju i gotovo...ne pita te niko kako....Mislim da se većina raje izaspe više na te dječiji riječnik.Hajde da jednom prođemo kukavički,****,sretno,nepošteno ali da prođemo...Kraj je bio kada ona prva prođe kroz pišalo..i sada ne kontam kako to..Pa ono Bandovićevo se prije i češće desi..ovo je i žalosni i smiješno i tragično...
Slazem se sve u potpunosti ,ipak mislim da je Zeljo napravio veliki korak ka naprijed sto se tice pravca ka evropskim nastupimaslobodnjak je napisao/la:Dobro svi su ovo realno i očekivali poslije zrijeba.Ipak bolji otpor Zelje od ocekivanog.U ovim utakmicama se najbolje vidjelo koliko nas djeli od Evropskog nogometa.Svak nek procjeni sam kolika je ta razdaljina.
i siguran sam da ce se zeljo opet prosetati do titule prvaka BIH jer ovi su drugi jos uvjek na nivou ovih Albanskih klubova.
Ako ćemo realno, mene je više razočaralo onako jadno navijanje i onaj megafon, nego rezultat, koji nije loš s obzirom na jačinu protivnika.