Kapetan je napisao/la: , bolje da se vise ne pojacavamo ako nastavimo ovako sa pojacanjima daj Boze da ne ispadnemo![]()
![]()
Ako nista,imat ćemo bar komičnu predstavu na Banji,bar da se dođemo ismijatiastra1922 je napisao/la:Kapetan je napisao/la: , bolje da se vise ne pojacavamo ako nastavimo ovako sa pojacanjima daj Boze da ne ispadnemo![]()
![]()
Ako nista,imat ćemo bar komičnu predstavu na Banji,bar da se dođemo ismijatiastra1922 je napisao/la:Kapetan je napisao/la: , bolje da se vise ne pojacavamo ako nastavimo ovako sa pojacanjima daj Boze da ne ispadnemo![]()
![]()
Ko će znati kakav je biznis u pitanju.Ona dvojica hamelja iz Brazila,ovaj sada pa i Adam u zadnje vrijeme prave cirkus od naseg kluba pa i lige u cjelini.Bolja su ona djeca iz Tojšića,Lukavca pa i iz nase općine od onih polovnjaka.Jbg.čovjek sebe gledaBosanski zmaj je napisao/la:Muce, vracaj ovog brazilca,neka igra po livadama i parkovima u Hrvtaskoj i Brazilu i dovedi jednog kvalitetnog igraca u vezni red.
Da li igraju u M.Mahali u pola sestastra1922 je napisao/la:imali sutra kakve utakmice
Stiropor i fasada ce se stavit samo na mjesta gdje zauzima restoran...sto se tice krova to treba ogromna svota novca za obicni krov treba sigurno godisnji proracun zvijezdinog budzeta i vise...mislim da vise od pola novca ima vec za planirani krov tako da ti to niko nemoze odg kada ce se krov postavit ogromna je para u pitanjuKapetan je napisao/la:Zanima me ako bi mi neko blizi klubu moga rec kakvi su planovi sa stadionom, da li ce se radit fasada na one objekte ove godine mislim posto su poceli stavljat stiropor valjda nece pustit da kisa i snijeg sve uniste ili mozda kakav krov na sve to???
vatreni je napisao/la:Da li igraju u M.Mahali u pola sestastra1922 je napisao/la:imali sutra kakve utakmice
jbg.ja mislio mustuluk ugrabiti.....Da Maksumić-pozicija zadnji vezni,Dzafić otisao zbog dugog jezika.....dolazi još jedan provjeren igračmali zmaj je napisao/la:MAKSUMIC DOSAO
Hajde Musto obraduj nasvatreni je napisao/la:INFO............![]()
![]()
nezvanično-jos jedan,iskusan igrač pred potpisom za Zvijezdu,jedan već dobio nogu,te se radi na dovođenju jos jednog igrača.Zatišje pred buru-SUBOTA-pobjeda samo dolazi u obzir,vrlo optimistično iz Zvijezde
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.