Branio sam Adilovća, jer je bilo do taktike, ali večeras je dokazao da njemu nikakve taktike ne pomažu.Idi momčino treniraj džudo, zaposli se u komunalno pa razgrći, ti veze nemaš.Prijem lopte isto ko od zid, u duelu bi ga nana odnijela.Pokloniti ga negdje, prodati, šta god, samo neka ne igra više.barbarez je napisao/la:Bagrcavi buraz jesam li pomijesao ili si I ti do neki dan branio ova 2 mazluma adila I svraku,ako jesam halali,a inace bi strucnjacima koji su pametovali sa pricom o vaznosti adilovica u ekipi porucio opet da ga kuci vode.
Ja nisam jedva docekao ja pricam godinu dana da su to karine obicne,kurcevi sminkeri ...
Trpicu rijada I aru,gledacu seju I ostale sto znaju I srcem igraju a ne da bi se prodali.
Fuj na sta smo spali da nam onaj bogalj puca slobodni amater.da nije imo one ronaldo gay kopacke.ne bi.ni znali da.je igrao.
Ipak mozda bi tesko je onako debilno odreagovati u sansi za 2- 2 ,to samo on moze.
A što se tiče "kapitena", ono je jedan hendikepirani momak kojem se ne treba smijati.Meni je žao ko u mom klubu nosi kapitensku traku i ko "igra" za reprezentaciju.Fuj!