FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 24 jul 2013, 00:18

barbarez je napisao/la:Bagrcavi buraz jesam li pomijesao ili si I ti do neki dan branio ova 2 mazluma adila I svraku,ako jesam halali,a inace bi strucnjacima koji su pametovali sa pricom o vaznosti adilovica u ekipi porucio opet da ga kuci vode.
Ja nisam jedva docekao ja pricam godinu dana da su to karine obicne,kurcevi sminkeri ...
Trpicu rijada I aru,gledacu seju I ostale sto znaju I srcem igraju a ne da bi se prodali.
Fuj na sta smo spali da nam onaj bogalj puca slobodni amater.da nije imo one ronaldo gay kopacke.ne bi.ni znali da.je igrao.
Ipak mozda bi tesko je onako debilno odreagovati u sansi za 2- 2 ,to samo on moze.
Branio sam Adilovća, jer je bilo do taktike, ali večeras je dokazao da njemu nikakve taktike ne pomažu.Idi momčino treniraj džudo, zaposli se u komunalno pa razgrći, ti veze nemaš.Prijem lopte isto ko od zid, u duelu bi ga nana odnijela.Pokloniti ga negdje, prodati, šta god, samo neka ne igra više.
A što se tiče "kapitena", ono je jedan hendikepirani momak kojem se ne treba smijati.Meni je žao ko u mom klubu nosi kapitensku traku i ko "igra" za reprezentaciju.Fuj!
DRUG NEBI TI PUNCA

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jul 2013, 00:18

Zeljeznicar je izvukao dva, po meni, dobra rezultata sa superiornijim protivnikom i treba im cestitati na tome. Ova Viktoria je bolja od Zeljeznicara (i bilo kojeg naseg tima) i sa igracem manje, jednostavno su u svakom pogledu kvalitetniji, superiorniji, brzi, cvrsci, takticki bolje stoje, po volji mogu imati vise kreacije, to se jednostavno vidi tko imalo poznaje nogomet i ovo je dobar rezultat za Zeljeznicar s obzirom gdje smo mi u nogometnom svijetu, ali i realnost jer je Viktoria svjetlosnu godinu ispred nas i sasvim zasluzeno ide dalje i prosla bi dalje protiv bilo kojeg naseg kluba, nema se sta Zeljeznicaru zamjeriti. Sve drugo je po meni tesko fantaziranje.
...Život za Široki...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jul 2013, 00:18

Jbg nije nam se dalo. Nema veze, ja zadovoljan. I sa ovakvim pristupom u PL, titula je opet nasa.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 24 jul 2013, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 jul 2013, 00:19

Svraka bez nogu i ruku, kao i njegov frend Eldin, da smo imali napadaca veceras pobijedili tri razlike imalo normalan napadac utrpo bi veceras par onih odbiataka da ga ****. Uz vec dvojicu pomenutih Selimovic je ocajan, on ne zna jel poso il doso, vratimo se na Svraku i njegovo valjanje kod drugog , pa haloooooo momcino ne igras protiv radnika iz hadzica pa da se valjas. u pravoj utakmici kad ti jedan zakaze gubis, a mi smo brat bratu igrali bez 2 i po igraca. Ovoj dvojici manekena vrata inostranstva su zaukljacana danasnjom utakmicom, znaci kapak moze ih samo slijepac kupit, pa bi bilo zaocekivati i njihovu umanjenu minutazu u ligu, jer su vec i stari za dobru prodaju.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jul 2013, 00:20

Evo sta ja ne kontam, svi vadimo rezultate Viktorije protiv Napolija i slicnih klubova i govorimo oni jaki oni jaki, a ustvari su oni prema Napoliju ono sto je Zeljo prema njima. Dakle moglo se, samo nam stav ne valja.
Celik!3,2,2.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jul 2013, 00:20

Sve potpisujem sto kazete za adilovica i svraku, ali ostalima ne treba ni riječ prigovoriti...
Dokazali smo mnogo stvari i začepili usta onima koji su nam predvidjali visoke poraze, sad idemo prekucati ovu našu ligu... dobru smo uvertiru napravili za sljedecu sezonu u evropi, vrijeme je za grupe!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 jul 2013, 00:20

cole-ch je napisao/la:A.Osim: "Pokazali su da su velika ekipa. Riješili su sve na vrijeme. Malo nam je, ipak, falilo u nastavku. Bilo bi gusto da smo uspjeli zabiti jedan gol. Oni su, hajde da kažem, seljački igrali u odbrani, a mi nismo imali rješenja. Pokazali smo, međutim, da se možemo nositi sa jačim klubovima i to treba biti put za dalje".

Jedina seljacina si ti ovde, koja nema ni muda ni mozga.
Nije tacno da ne mozete se nositi sa jacima. Dok ne probas, ni ne znas... A ti definitivno nisi probao.
Svoje momke degradiras kao da se oni bave zemljoradnom i servisnim uslugama, a Cesi su kao izmislili fudbal.
Sramno!
Ti si bio i ostacec, sin poznatog i priznatog fudbaslkog oca, te galantnog gospodina Ivice Osima.
Amar je 5 titula uzeo sa Zeljom, enough said

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 24 jul 2013, 00:22

likusa je napisao/la:ADILOVICU do kad vise !!! Imas li obraza ? Lazar ga je makar imao pa otisao ! Idi sramoto jedna ! fuj !

Dok mu ugovor ne istekne u Zelji....Eto dokle ce ...Al i hvalili ste ga vala i cjenili na 700000 eura i dizali u zvijezde....Sada je doslo njegovo vrijeme da vam zivce pojede ;)
::::SAMO ČELIK::::

samy
Kontakt:

Post Postao/la samy » 24 jul 2013, 00:22

EuroSport je napisao/la:Adilovica pokloniti nekome ali to je nemoguca misija jer je Amar los na njemu cirka 150.000KM. Sve napade koje smo mukom stvorili da neznalica Adilovic je upropastio.
Radijus kretenja 3 metra desno i lijevo.

Svraku poklonit za kilo kikirikija, a kapitena staviti Jamaka.

Adilovica nek bude stid ovog narod, nek se ugleda na Bucana s 34 godine koji je pravio dar mar po odbrani. Dzaba je to kad neko zna igra lopte zna, kad ne zna - ne zna.

Sta reci? Ostaje velika tuga ovo smo mogli proci ali smo bili hendikepirani ne igranjem napadaca, igrali smo s 10 igraca u polju.
POTPIS KO KUCA

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 jul 2013, 00:22

NEZALAGANJE je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ovaj Amar Osim je toliko bezobrazan i nadobudan da je to recima tesko opisati.
On je odgovoran sto Zeljo nije u sledecem kolu, jer evo vec mesec dana mudruje o nekom supersonicnom fudbalu Ceha i degradira svoje momke. Taktika je bila ocajna protiv desetkovanog protivnika. Uplaseni igraci Zelje, mec decenije jos nisu ni poceli, a sorceve su vec spustili na kolena... Sve zahvaljujuci mudracu Amaru.
Cesi jesi kvalitetnija ekipa, ali razlika nije ni priblizna o kojoj prica sin dobrog trenera.

Po strani greska golmana i drugi gol iz ofsajda Ceha, Zeljo je i sa tim mahanama morao i trebao proci, ili bar da su probali... Da su nabili tempo i bez respekta probali uciniti nesto vise od "casnog" porza.
Ovako ostaje zal za super sansom i nikad laksim protivnikom u trecem kolu.
Stvarno steta. Imate za cim da zalite.
Razlika je tolika da ti se ne moze opisati.Osjeti se u svakom duelu,trku,nacinu razmisljanja itd.Ako nisi bio na tekmi,nemoj da komentarises,molim te.Ljudi u 90.min s igracem manje,nama rade presing,dok se mi vucemo po terenu.Nisam ni ja za to psiholosko ubijanje nasih igraca,ali realnost ne skodi.Mi smo smijesna ekipa za njih.70min sa igracem vise im nismo stvorili 3 prilike.
Ja nisam bio na utakmici, ali sam mec pratio svih 95 min i znam o cemu pisem jer sam i sam haman profesionalno igrao fudbal. Ja coveka, trenera i pedagoga kao ovog Amara u zivotu, ne samo da nisam sreo, vec nisam ni cuo da takav slabic uopste i postoji.
Za presing sa igracem manje koji su vam radili, kriv je iskljucivo trener sa losom postavkom i taktikom.
Ej, lik 70 min. ne ume da provali da on treba presing da ucini, vec im naredjuje, da ili iznose loptu po 20 m driblingom i trkom ili dubinskim ubacajem na 40 m od gola... Pa ko je dohvati.
Psihicki ih je unistio, da su se momci uplasili kao devojcice.
Steta da nisu ni probali... Steta!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 24 jul 2013, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2013, 00:23

lisander je napisao/la:Svraka bez nogu i ruku, kao i njegov frend Eldin, da smo imali napadaca veceras pobijedili tri razlike imalo normalan napadac utrpo bi veceras par onih odbiataka da ga ****. Uz vec dvojicu pomenutih Selimovic je ocajan, on ne zna jel poso il doso, vratimo se na Svraku i njegovo valjanje kod drugog , pa haloooooo momcino ne igras protiv radnika iz hadzica pa da se valjas. u pravoj utakmici kad ti jedan zakaze gubis, a mi smo brat bratu igrali bez 2 i po igraca. Ovoj dvojici manekena vrata inostranstva su zaukljacana danasnjom utakmicom, znaci kapak moze ih samo slijepac kupit, pa bi bilo zaocekivati i njihovu umanjenu minutazu u ligu, jer su vec i stari za dobru prodaju.
Druze ,isto razmisljanje imamo.I ono malo sto je Amar radio i drzao im cijenu,kako ih ne bi pustio za sicu,palo je u vodu veceras....Treba ih prodati prvom prilikom dok se nesto moze uzeti,cifra vise nije ni bitna....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jul 2013, 00:23

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jul 2013, 00:23

Ti ako si se bavio fudbalom ja sam onda Brack Obama.Jel' ti to Amar nekoga naguzio ? Haj priznaj raji prekodrinaš.
DRUG NEBI TI PUNCA

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jul 2013, 00:25

MOLIM TE AMARE DRAGI, DAJ BAJICU, HODZICU i SADIKOVICU STO VISE MINUTA U PRVENSTVU! Znam da manekeni moraju igrati da bi se prodali ali jednostvano vise ih niko ne moze da smisli ocima.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 24 jul 2013, 00:26

bagrcavi je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Očekuje nas lijepa i nezaboravna noć bar što se tribina tiče.Za ostalo tu je Brko.
Svaka cast majstore, samo si nam trebao reci danas da su karaoke show spremne,jer smo se ovako previse iznenadili :lol:
Sjećaš li se kad ste zadnji put igrali ligu prvaka ? Pitaj starog možda se on sjeća.
A vi ste igrali ligu prvaka??????????????

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 jul 2013, 00:26

Samo 4 stvari : BRAVO MANIJACI,BRAVO MOMAK KOJI JE ZAPROSIO CURU,ADILOVICU MRZIM TE! Pola auta na parkingu kod benzinske je ostalo bez 2 gume,jer je stoka redom busila gume !
Željeznicar za život cijeli !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 jul 2013, 00:26

alemsa je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:A.Osim: "Pokazali su da su velika ekipa. Riješili su sve na vrijeme. Malo nam je, ipak, falilo u nastavku. Bilo bi gusto da smo uspjeli zabiti jedan gol. Oni su, hajde da kažem, seljački igrali u odbrani, a mi nismo imali rješenja. Pokazali smo, međutim, da se možemo nositi sa jačim klubovima i to treba biti put za dalje".

Jedina seljacina si ti ovde, koja nema ni muda ni mozga.
Nije tacno da ne mozete se nositi sa jacima. Dok ne probas, ni ne znas... A ti definitivno nisi probao.
Svoje momke degradiras kao da se oni bave zemljoradnom i servisnim uslugama, a Cesi su kao izmislili fudbal.
Sramno!
Ti si bio i ostacec, sin poznatog i priznatog fudbaslkog oca, te galantnog gospodina Ivice Osima.
Amar je 5 titula uzeo sa Zeljom, enough said
Svaka mi cast! Skidam kapu.
Ali ovde ne komentarisem prijasnje aferime, vec vecerasnji duel.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2013, 00:27

cole-ch je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ovaj Amar Osim je toliko bezobrazan i nadobudan da je to recima tesko opisati.
On je odgovoran sto Zeljo nije u sledecem kolu, jer evo vec mesec dana mudruje o nekom supersonicnom fudbalu Ceha i degradira svoje momke. Taktika je bila ocajna protiv desetkovanog protivnika. Uplaseni igraci Zelje, mec decenije jos nisu ni poceli, a sorceve su vec spustili na kolena... Sve zahvaljujuci mudracu Amaru.
Cesi jesi kvalitetnija ekipa, ali razlika nije ni priblizna o kojoj prica sin dobrog trenera.

Po strani greska golmana i drugi gol iz ofsajda Ceha, Zeljo je i sa tim mahanama morao i trebao proci, ili bar da su probali... Da su nabili tempo i bez respekta probali uciniti nesto vise od "casnog" porza.
Ovako ostaje zal za super sansom i nikad laksim protivnikom u trecem kolu.
Stvarno steta. Imate za cim da zalite.
Razlika je tolika da ti se ne moze opisati.Osjeti se u svakom duelu,trku,nacinu razmisljanja itd.Ako nisi bio na tekmi,nemoj da komentarises,molim te.Ljudi u 90.min s igracem manje,nama rade presing,dok se mi vucemo po terenu.Nisam ni ja za to psiholosko ubijanje nasih igraca,ali realnost ne skodi.Mi smo smijesna ekipa za njih.70min sa igracem vise im nismo stvorili 3 prilike.
Ja nisam bio na utakmici, ali sam mec pratio svih 95 min i znam o cemu pisem jer sam i sam haman profesionalno igrao fudbal. Ja coveka, trenera i pedagoga kao ovog amara u zivotu, ne samo da nisam cuo, vec nisam ni cuo da takav slabic postoji.
Za presing sa igracem manje koji su vam radili, kriv je trener sa losom postavkom i taktikom.
Ej, lik 70 min. ne ume da provali da on treba presing da ucini, vec svojima naredjuje da ili iznose loptu po 20 m driblingom i trkom ili dubinskim ubacajem na 40 m od gola... Pa ko je dohvati.
Psihicki ih je unistio, da su se momci uplasili kao devojcice.
Steta da nisu ni probali... Steta!
Ako si igrao fudbal,onda moras znati da trener nema nista s tim sto ti igraci nisu dovoljno kvalitetni.Nema to veze s taktikom,kad ti ne mozes i ne znas.Jedino za sta ja Amara krivim je fizicka priprema,jer je ovo lose.Na kraju su nas ljudi samljeli tempom,a mi imali igraca vise!? :o Moralo je to biti obrnuto,nasim pritiskom su oni morali poceti padati,a to se nije desilo.To sto je Amar realan,pa kaze da su sanse minimalne,meni je to ok,ali mi smo izgleda navikli da nas neko 'fura' uvijek da nesto mozemo,kad ne mozemo.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jul 2013, 00:28

Sto ovo niko ne fali Jamaka ? :)
NO PYRO NO PARTY

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 jul 2013, 00:29

AllGunsBlazing je napisao/la:Evo sta ja ne kontam, svi vadimo rezultate Viktorije protiv Napolija i slicnih klubova i govorimo oni jaki oni jaki, a ustvari su oni prema Napoliju ono sto je Zeljo prema njima. Dakle moglo se, samo nam stav ne valja.

Upravo tako.
Bez bitke se razvila bela zastava.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 60 gostiju.