Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Cartman » 10 dec 2009, 20:15

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ebote ti prvo Muratovica ispljuva,Supica pa sad ni Ibro ne valja.
Uskoro ce i Dzeko ili Pjanic na tapetu.
Nije ni cudo sto nam se ovako desava i desavat cem nam se uvjek .
Bitno je da ti je M.U-d vrhunski :lol: :mrgreen:
P.S Pozdravio ih Besiktas
Vidim nemas odgovor i odma prelazis na neke gluposti. Ti imas neke svoje fiks ideje i da ti Bog kaze da nije tako, ti ne bi vjerovao. Haj ti sa tim igracinama Supicem, Ibricicem i Muratovicem u Juznu Afriku i gledajte SP sa tribina. A eto ironicno da si spomenuo njih dvojicu, jer je Supic zajedno sa Ibricicem kriv za gol u Belgiji, a Muratovic zajedno sa Ibricicem u Portugalu. Koje igracine. Sto jos nisi spomenuo Kerkeza i Jakirovica. Od Ibricica nesto mozda i bude, ali onda mora popravit kondiciju i brzinu i to dobro.
svaki gol je plod necije greske, to je dio fudbala. bez gresaka bi se svaka utakmica zavrsila 0:0
Ja, i? Gol protiv Portugala je plod Ibrinih i Cirinih gresaka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 20:17

Cartman je napisao/la:Bajramovic je 10 puta bolji od Muratovica i nemas nijednog argumenta protiv toga. Dovoljno je pogledat u kojim su klubovima igrali. a to sto mi na nekim pozicijama nemamo opcija ne znaci da je taj igrac sto tu igra dobar. A Ciro nas je doveo do pozicije da Salihovic, Ibricic, Vladavic itd moraju igrat beka. Da nije kreten, igrali bi 4-4-2 i na bekove bi isli Jahic i Berberovic. Znaci likovi koji fakticki i igraju na tim pozicijama. To ne mjenja cinjenicu da je Ibricic kriv za dva gola. Jedan vitalan koji nas je na kraju izbacio. Sto bi ja hvalio jednog Supica ili Muratovica, kad su katastrofa igraci? Pa taman da su iz moje familije, tako bi reko. Hvalit cu uvjek Dzeku, Pjanu, Muslimovica, Salihovica, Hasagica, Spahica itd, znaci momke koji to zasluzuju, a ako je tako da se mora hvalit svaki bosanski igrac, onda sto ti kritikujes Begovica na svakom koraku? A ne znam sto spominjes United koji nema veze s temom.
:roll: :shock:
Haloooooooooo Bajramovic je tek prije mjesec dva se vratio i jos se vraca u formu.Covjek tri godine nije igrao o cemu ti pricas :shock: Pogotovo ga nije bilo ni vidiku na pocetku kvalifikacija.
Berberovic je isto cetiri mjeseca bio povrijedzen.
Ti to sve navede a zamjene ni za lijeka.
Pricas za Begovica i prebacujes ko dijete od pet godina ''nisam ja ti si'' :roll:
Sto se tice Begovica i njegovih izjava ne stampa avaz ili tako ti folovi.Ulazenje u paksu Kanadzanima na ustrb Bosnje da bi se dobilo na vremenu :roll:
Vec izravno na radiu.Kad neko jedno radi,drugo govori a trece misli.
O takvima normalan covjek nemoze nikad imati dobro misljenje.
I pogotovo kraj Hasagica zdravog nema niti ce imati sanse.
Ja makar nadzem soluciju zatog igraca.A ti bi od fudbalske repke napravio kosarkasku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 dec 2009, 20:22

Haha koji lik, pa ne mora ni meni Begovic bit drag kao covjek, ali je puno bolji od Supica. Bice ja mislim i od Kene, ali nije jos. Ja ti pricam o buducnosti, a ne konkretno o Belgiji ili Portugalu. A taj Bajramovic sto je povrijedjen mjesecma je u martu dao sjajan gol Belgiji, koji je osigurao pobjedu. Ali eto, ocito vjerujes sta ti god Ciro rekne. Ma ipak je srpski lobi kriv za sve probleme repke. Ibricic, Muratovic i Supic su igraci svjetske klase a Pjanic je previse mlad, Bajramovic povrijedjen i najbolja formacija na svijetu je 5-3-2. Zato je i koriste svi veliki klubovi. I ja, Ciro je Bog i najbolji trener od Matt Busbya. Isto tako najveci bosanac od Zmaja od Bosne i uvjek je bio uz Bosnu. Sad na spavanje djete moje (ili zivis u Americi, pa ti je jos rano. Onda i razumjem, jer ocito da slabo pratis "soccer").
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 10 dec 2009, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 dec 2009, 20:24

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la: svaki gol je plod necije greske, to je dio fudbala. bez gresaka bi se svaka utakmica zavrsila 0:0
Ja, i? Gol protiv Portugala je plod Ibrinih i Cirinih gresaka.
Ibro je i zabio dva gola cini mi se. :D
Neznam zasto sad trazis krivca za svaki gol. Tokom ovih kvalifikacija smo primili 13 golova, hajmo sad naci ko ih je skrivio, ne samo direktno vec i indirektno. Ko je izgubio loptu, ko je bio pogresno pozicioniran.... i onda ih sve izbaciti iz reprezentacije. Tebi cemo dati zadatak da pronadjes njihove zamjene, to jest igrace koji nikad ne grijese. Sretno...... :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 20:30

Cartman je napisao/la:Haha koji lik, pa ne mora ni meni Begovic bit drag kao covjek, ali je puno bolji od Supica. Bice ja mislim i od Kene, ali nije jos. Ja ti pricam o buducnosti, a ne konkretno o Belgiji ili Portugalu. A taj Bajramovic sto je povrijedjen mjesecma je u martu dao sjajan gol Belgiji, koji je osigurao pobjedu. Ali eto, ocito vjerujes sta ti god Ciro rekne. Ma ipak je srpski lobi kriv za sve probleme repke. Ibricic, Muratovic i Supic su igraci svjetske klase a Pjanic je previse mlad, Bajramovic povrijedjen i najbolja formacija na svijetu je 5-3-2. Zato je i koriste svi veliki klubovi. I ja, Ciro je Bog i najbolji trener od Matt Busbya. Isto tako najveci bosanac od Zmaja od Bosne i uvjek je bio uz Bosnu. Sad na spavanje (ili zivis u Americi, pa ti je jos rano. Onda i razumjem, jer ocito da slabo pratis "soccer").
Prvo Misliti i sr-ati nije isto.
Drugo otac ti mogu biti,tako nemoj se blamirati bezveze.
Trece tako razmisljati dovoljno govori ko kakve veze sa soccerom ima.Cuj soccer e bas si soccKer :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 dec 2009, 20:33

Vidim opet nemas nijednog argumenta i gluposti pricas.

Samo mi ovo reci: Jesi li za to da Ciro ostane selektor?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 20:37

Cartman je napisao/la:Vidim opet nemas nijednog argumenta i gluposti pricas.

Samo mi ovo reci: Jesi li za to da Ciro ostane selektor?
:shock: Argument,ljudi ti okolo pisu u cemu grijesis a ti hoces argument :o I jos ljudina na sve ima odgovor. :roll:
Ebo Ciru,tebi su vise grijesnici igraci zbog kojih smo imali toliko auta,i toliko kornera,taj i taj broj faula.
Da tog nije bilo........... :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 dec 2009, 20:53

Ovdje se svasta moze procitati.
Baraz je bio vrh nas. To je to. Nema se sta tu pricati.
Dosta se je tu stvari potrefilo da smo i dogurali do baraza. Reprezentativci su bili u toj formi, Ciro, Turska nerjeseno igrala protiv Belgije kuci. Kod Estonije. Belgija imala problema sa repkom.
U repci imamo samo dva vrhunska igraca, Dzeko i Miske.
Salihovic prilicno dobar, Spahic dobar. Pjanic mlad. Vedo povreda ga zezala i to je to.
Ovi ostali su prosjek ili ispod. Oni jesu nasi igraci, al brate nista posebno.
Pa samo koje golmane smo imali.
Sad ce neko reci Nadarevic, Jahic. Jahic je otisao na probu u Englesku i nista. Nisu ljudi htjeli da plate 900.000 za njega.
Cija je krivica? Ciro, Ibricic, ovaj onaj.
Reprezentativcima se treba zahvaliti, jer su dali sve od sebe i hajmo dalje.
Oni su sad citavoj Europi otvorili oci da obrate paznju na nas. Pa eto sad non stop gledaju nase igrace.
Englezi, Njemci samo prate.
Imamo dosta ovih mladi momaka koje ce nesto vece napraviti za koju godinu. I to je hvala bas njima, i Muratovicu i Supicu, Pandzi itd itd.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 dec 2009, 21:47

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bajramovic je 10 puta bolji od Muratovica i nemas nijednog argumenta protiv toga. Dovoljno je pogledat u kojim su klubovima igrali. a to sto mi na nekim pozicijama nemamo opcija ne znaci da je taj igrac sto tu igra dobar. A Ciro nas je doveo do pozicije da Salihovic, Ibricic, Vladavic itd moraju igrat beka. Da nije kreten, igrali bi 4-4-2 i na bekove bi isli Jahic i Berberovic. Znaci likovi koji fakticki i igraju na tim pozicijama. To ne mjenja cinjenicu da je Ibricic kriv za dva gola. Jedan vitalan koji nas je na kraju izbacio. Sto bi ja hvalio jednog Supica ili Muratovica, kad su katastrofa igraci? Pa taman da su iz moje familije, tako bi reko. Hvalit cu uvjek Dzeku, Pjanu, Muslimovica, Salihovica, Hasagica, Spahica itd, znaci momke koji to zasluzuju, a ako je tako da se mora hvalit svaki bosanski igrac, onda sto ti kritikujes Begovica na svakom koraku? A ne znam sto spominjes United koji nema veze s temom.
Haloooooooooo Bajramovic je tek prije mjesec dva se vratio i jos se vraca u formu.Covjek tri godine nije igrao o cemu ti pricas :shock: Pogotovo ga nije bilo ni vidiku na pocetku kvalifikacija.
Pricas za Begovica i prebacujes ko dijete od pet godina ''nisam ja ti si'' :roll:
Sto se tice Begovica i njegovih izjava ne stampa avaz ili tako ti folovi.Ulazenje u paksu Kanadzanima na ustrb Bosnje da bi se dobilo na vremenu :roll:
Ja makar nadzem soluciju zatog igraca.A ti bi od fudbalske repke napravio kosarkasku.
Mene onda samo interesuje, kako ovoliko raje ovde, pa i sire da ima tako dobro misljenje o nasem novopecenom GLUMCU, ako ovo stoji,.... :?: :?: :roll:

Morao sam ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 dec 2009, 21:56

Ma Ciro je dobar trener al nezna brat bratu postaviti formaciju,sa onakim igracima ...
Vijaj sad
----------------------------Hasagic------------------------
---------------------Nadarevic-----Spahic----------------
--Berberovic----------------------------------Jahic-------
--------------Bajramovic----Rahimic---------------------
----Pjanic-------------------------------------Salihovic---
-----------------------Misimovic---------------------------
-------------------------Dzeko------------------------------

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 dec 2009, 21:58

bavarian_bk je napisao/la:Ma Ciro je dobar trener al nezna brat bratu postaviti formaciju,sa onakim igracima ...
Vijaj sad
I kako ce biti dobar trener ako nezna postaviti formaciju??? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 22:22

Adinjo je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Mene onda samo interesuje, kako ovoliko raje ovde, pa i sire da ima tako dobro misljenje o nasem novopecenom GLUMCU, ako ovo stoji,.... :?: :?: :roll:

Morao sam ;)
Al Kapone Cirone nema veze sa ovim Kanadskim Dzek Trbosjekom.To su dva posebna glumca :mrgreen:
Ja na ovom forumu uopste nisam pronasao dobro misljenje.
Pohvale Ciri od pojedinaca su vise izvlacenje zivaca ostalim pojedincima.
Mi dobrog misljenja o bilo kojem selektoru necemo imati ni onda kad u finalu SP izgubimo.
Jer ce kriticari naizad docekati i taj dan. :roll:
Nije se rodio koji nasem narodu ugodio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 dec 2009, 23:42

Karim_Madrid je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Ma Ciro je dobar trener al nezna brat bratu postaviti formaciju,sa onakim igracima ...
Vijaj sad
I kako ce biti dobar trener ako nezna postaviti formaciju??? :roll:
nije ti ovo PES 2010..nego repka koja je vrlo slaba u odbrani
Pa zato se i stavlja dva deff vezna!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 dec 2009, 00:07

Karim_Madrid je napisao/la:eh da je Bajramovic neki dobar zadnji vezni..to bi bilo dobro.ali nije :mrgreen:
Ima i toga!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 00:47

Karim_Madrid je napisao/la:eh da je Bajramovic neki dobar zadnji vezni..to bi bilo dobro.ali nije :mrgreen:
Ne prate se utakmice prije dva mjeseca.Nego prije 5 godina pa i deset. :roll:
Onda ti ova recenica nece imati nikakvog smisla.
Ovi novokonponovani su naopasniji navijaci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 11 dec 2009, 00:55

harishp je napisao/la:
Ma hajd što su opasni,al čovječe jesi li vidio koliko su pametni???? Ponekad se pitam šta če nama uopšte selektor, kad možemo sastaviti i tim i taktiku na forumu :lol: :lol:
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 dec 2009, 01:06

mahalas je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ma hajd što su opasni,al čovječe jesi li vidio koliko su pametni???? Ponekad se pitam šta če nama uopšte selektor, kad možemo sastaviti i tim i taktiku na forumu :lol: :lol:
Mislim da niej rekao za mene !!! Vec za Karima ,ali de neka ti bude!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 11 dec 2009, 01:34

harishp je napisao/la:
Lik 14 godina ima.Ne znam sta on radi ovdje.Samo bezze zivce vadi.Trebali bi traziti da se slika sa rodnim listom posalje prije registrovanja ;)
Zadnja izmjena: delija, dana/u 11 dec 2009, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 11 dec 2009, 01:44

Stvarno ovdje ima dječurlije kiša božja, pa se onda sanjima prepucavamo bez veze.....
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

_Bihać_
Kontakt:

Post Postao/la _Bihać_ » 11 dec 2009, 02:30

mahalas je napisao/la:Stvarno ovdje ima dječurlije kiša božja, pa se onda sanjima prepucavamo bez veze.....
Potpisujem!!!!
_Vedad Ibišević_

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.