FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 24 jul 2013, 00:30

ciza je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nakon ove dvije tekme sam iskreno zadovoljan ekipa je odigrala oba puta muski i pokazala da ima kvalitet,mnogo toga nas je omelo danas dvije prinudne izmjene zbog povreda itd.Treba nam stoper da valja i desno krilo ako zelimo dogodine neki iskorak.Ocekujem titulu!
veceras je falilo te kvalitete u napadu i muda u vezi ,i na klupi.Dobro ste igrali cijelu tekmu da je ovog bilo bio bi i prolaz.Taman kad dodjete do tenutka kad treba krenut na gol tu sve stane,ni muda ,ni ideje, steta .Plzen se nudio veci dio utakmice,a to se moglo iskoristiti i proslavio bi se i Osim i igraci.ovako ostaje utjeha taj castan poraz,sto je napredak u odnosu na prije

A sta mislis zasto nema ideje? Mozda sto nemas igraca sa idejom, majstora koji zna lopte. Pa jbt onaj trbonja sa
38 godina valja nasa tri igraca, drzi loptu, ne mogu mu nista i jos "podvali" pas, a imaju jos trojicu takvih. Nema tu mudrosti, razlika u kvaliteti je velika, kod nas je sve na "ho ruk", pokusat nesto na prepad, to mozda upali jednom al ne sigurno tako cesto. Nama je veceras trebao jedan pravi "play" i dobar napadac, gol igrac.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jul 2013, 00:30

slika

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2013, 00:30

Buu je napisao/la:Sto ovo niko ne fali Jamaka ? :)
Trudio se,dao go,svaka cast.S druge strane,vrijeme igraca koji igraju u jednom smjeru,a veznjaci su,davno je proslo...Za 90min nije oduzeo loptu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 jul 2013, 00:31

cole-ch je napisao/la:

Ja nisam bio na utakmici, ali sam mec pratio svih 95 min i znam o cemu pisem jer sam i sam haman profesionalno igrao fudbal. Ja coveka, trenera i pedagoga kao ovog Amara u zivotu, ne samo da nisam sreo, vec nisam ni cuo da takav slabic uopste i postoji.
Za presing sa igracem manje koji su vam radili, kriv je iskljucivo trener sa losom postavkom i taktikom.
Ej, lik 70 min. ne ume da provali da on treba presing da ucini, vec im naredjuje, da ili iznose loptu po 20 m driblingom i trkom ili dubinskim ubacajem na 40 m od gola... Pa ko je dohvati.
Psihicki ih je unistio, da su se momci uplasili kao devojcice.
Steta da nisu ni probali... Steta!
Da ne znam da je Amar vodio protiv Newcastle, kad je imao mnogo bolje igrace na raspologanju, pa se stvorila fina igra, I par extra prilika, protiv tima koji je tad vrijedio 100 miliona cini mi se, vjerovo bi ti. Inace ostaje cinjenica da je nedostatak kvalitete u ovom timu, prevaga igre na terenu.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 jul 2013, 00:32, ukupno mijenjano 2 puta.

AAOO
Kontakt:

Post Postao/la AAOO » 24 jul 2013, 00:31

cole-ch hajde nam ispričaj kako je tekao taj tvoj proces prelaska sa ijekavije na ekavicu i kad si shvatio da trebaš tako pričati unaprijed hvala
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 24 jul 2013, 00:32

Ovo je primjer prave evropske ekipe.. igrac manje i presing u 80 i nekoj minuti...
Mi da smo imali igraca manje gubili bi se na terenu, primili vjerovatno 5-6 golova a oni profesionalno utakmicu priveli kraju...

Timska igra nula !!! Individualno najbolje odigrali Jamak i Bucan.. Tomic nakon dobre partije u ceskoj danas jako los.. Svraka treba na klupu da se zapita malo... Za Adilovica je uzaludno ista pricati, duela nije dobio...

Moglo se proci al za to se trebalo mnogo mnogo stvari poklopiti... Plzen je za nas ko Barsa za njih, dovoljno je bilo vidjeti koliko su brzi i spremniji od nas i kako svaki igrac tacno zna sta treba da radi.. Kako rade tranziciju, kako se otkrivaju, postavljaju i sve te neke stvari koje se desavaju bez lopte...

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 24 jul 2013, 00:33

Komšije, čestitam na dobroj igri, osvjetlali ste obraz grada i države i konačno nakon te titule respektabilno nas predstavili na ovim evropskim izletima. Kada se sve sabere i oduzme ovo je plafon što ste mogli uraditi jer ruku na srce oni su par nivoa iznad svih naših klubova.. Posjeta je bila za naše uslove odlična, navijanje isto tako, samo što je momak sa mikrofonom znatno pokvario utisak. Sve u svemu, čestitke i kapa dole!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jul 2013, 00:33

NEZALAGANJE je napisao/la:
Buu je napisao/la:Sto ovo niko ne fali Jamaka ? :)
Trudio se,dao go,svaka cast.S druge strane,vrijeme igraca koji igraju u jednom smjeru,a veznjaci su,davno je proslo...Za 90min nije oduzeo loptu.
Bio je nas najbolji igrac, kad hoce moze.
NO PYRO NO PARTY

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 jul 2013, 00:33

Ponos DRŽAVE !! BRAVO MOMCI :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 24 jul 2013, 00:34

sta sam vam ja jutros napiso do 9 svi su bili uz zelju a sad likuju zato sam ja reko i jutros a kazem i sad ja sam sretan kad vi gubite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jul 2013, 00:34

bordograd je napisao/la:Komšije, čestitam na dobroj igri, osvjetlali ste obraz grada i države i konačno nakon te titule respektabilno nas predstavili na ovim evropskim izletima. Kada se sve sabere i oduzme ovo je plafon što ste mogli uraditi jer ruku na srce oni su par nivoa iznad svih naših klubova.. Posjeta je bila za naše uslove odlična, navijanje isto tako, samo što je momak sa mikrofonom znatno pokvario utisak. Sve u svemu, čestitke i kapa dole!
Svaka čast za komentar.Dokaz da prava sarajevska raja nije izumrla još uvijek.
DRUG NEBI TI PUNCA

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 jul 2013, 00:34

sajo10 je napisao/la:MOLIM TE AMARE DRAGI, DAJ BAJICU, HODZICU i SADIKOVICU STO VISE MINUTA U PRVENSTVU! Znam da manekeni moraju igrati da bi se prodali ali jednostvano vise ih niko ne moze da smisli ocima.
+ 1, ja ih vise ne mogu gledat...

prijatelj
Kontakt:

Post Postao/la prijatelj » 24 jul 2013, 00:35

romasarajevo je napisao/la:sta sam vam ja jutros napiso do 9 svi su bili uz zelju a sad likuju zato sam ja reko i jutros a kazem i sad ja sam sretan kad vi gubite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahhaha, bravo. evo ti bananica.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jul 2013, 00:35

ennis je napisao/la:Dusmani uzivajte malo veceras jer zna se sta vas ocekuje u nastavku sezone,al ozbiljno ovo mislim ko zna kad cete ponovo docekati da se malo nasladjujete
Halooooo niko ti nije nocas dusman i niko se ne nasladjuje. Ja sam nekoliko strana ranije napisao da svak noramalan je nocas ako ne bodrio onda je bar zelio da se BiH klub kvalifikuje. Nocas ste vi predstavljali sampiona BiH i kao takve smo vas podrzavali isto kao sto ce mo i Sarajevo da podrzimo. Naravno i ostale. Jedino smo se (bar mi iz Zenice) ubijali od smijeha na suteve lopate Adilovica i onog šatorđije sa onim konstantnim MOLIM VAS, MOLIM, MOLIM VAS HAJMO DA PJEVAMO. :o A inace zelio sam da bar izjednacite i ne izgubite tekmu ako vec ne mozete dalje. Zato potrudite se i vi i dozvolite da vas postuju navijaci i drugih klubova. pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 24 jul 2013, 00:35

svi pricaju kako je plzen los aa da se zapitate mozda je Zeljo bio jakk :P opet kad skontate igrali smo bez 3-4 standardna igraca od prosle sezone

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 jul 2013, 00:36

bordograd je napisao/la:Komšije, čestitam na dobroj igri, osvjetlali ste obraz grada i države i konačno nakon te titule respektabilno nas predstavili na ovim evropskim izletima. Kada se sve sabere i oduzme ovo je plafon što ste mogli uraditi jer ruku na srce oni su par nivoa iznad svih naših klubova.. Posjeta je bila za naše uslove odlična, navijanje isto tako, samo što je momak sa mikrofonom znatno pokvario utisak. Sve u svemu, čestitke i kapa dole!
Hvala ;) prava raja je uvijek znala ;)
Željeznicar za život cijeli !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 jul 2013, 00:36

Jel istina da Sejo Brajlovic trazi od Hadzica da mu vrati 500 eura ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 jul 2013, 00:36

Odlican komentar svaka cast,pokazao si da si pravi sarajevski mahalac,a ne neki dosljo... :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jul 2013, 00:36

slika

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 24 jul 2013, 00:37

Uf sada sa tekme,grlo ne osjecam,dlanove isto tako.Ove mladze treba da bude stid da stoje pored mene od 35 i sute-nije pozoriste.Ovi sto napadaju kako se navijalo-imate svoje grupe,svoje sabane pa tamo pametujte,ovim nasim kojima isto tako neke stvari smetaju,bujrum dodzite u jezgro grupe pa predlozite sta,prevucite razglas,sasijte koji transparent,donirajte koju kintu za koreografiju -popustite se tastature tu ste zaista veliki maheri i mangupi.Sto se tice rezultata-realan jedino drugi gol iz ofsajda ali boze moj sudija ga nije svirao,vidim neki napadaju Osima,pa voze moj nadzite mi bolje u nasoj ligi,o igracima se moze diskutovati neki nisu za prvi tim ali isto tako ti cesi nisu nimalo navina ekpia kako ih pojedini ovdje omalovzavaju a znamo koji su to.Ljudi sa igracem manje,vrse presing,uvijek se zna gdje je koji igrac itd,itd.Ovakve utakmice ce se ponavljati sve dok na klubove vode 2-3 covjeka,dok drzava ne otpise dugove da ti klubovi prodisu i sve dok nam budzeti klubova budu 2-3 miliona km nemojte se nadati cudima,jer cuda ne postoje.A sada pojedini gmizavci izadzite pljujte,po Amaru,po igracima,po navijacima jer kada se izgubi nista ne valja :roll:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.